Voor hooggevoelige vrouwen

Toch vraag ik je, blijf zacht in je hart

Toch vraag ik je, blijf zacht in je hart

Mijn vrienden, verlies de moed niet. We zijn gemaakt voor deze tijden.
Ik heb onlangs de verhalen van zovelen gehoord; verhalen die diep en pijnlijk zijn.

Velen maken zich zorgen over de stand van zaken in onze wereld nu.

De huidige tijd is een tijd waarin je je dagelijks verbaast over wat er gebeurt, wat veel woede en angst oproept.

De beschaafde wereld lijkt van ons weg te glijden.

De gruweldaden tegen kinderen, ouderen, alledaagse mensen, armen, onbewaakt en hulpeloos, benemen ons onze adem.

Toch vraag ik je, blijf zacht in je hart. Blijf in je eigen heilige ruimte, in je eigen heilige tijd.

Verlies niet je geloof in het leven, in elkaar. Vooral omdat het een feit is dat we gemaakt zijn voor deze tijden.

Je weet dit vanuit je diepste weten. Jarenlang hebben we geleerd, geoefend, getraind en gewacht om elkaar nu op precies dit punt te ontmoeten;

het punt van in hoeverre we de keuze maken om ons te laten betrekken in het gebeuren, erin meegaan, of dat we dit vanuit het grote geheel kunnen bekijken en zo de diepe verbinding met onszelf weten te behouden.

Er zijn veel ontwaakte zielen en met de dag komen er meer bij. We maken deel uit van de toekomstige geschiedenis van de mensheid, van deze planeet.

Ook jij bent voor dit moment geboren, om dit mee te maken. Om jouw rol te pakken. Om te voelen wat je moet doen.

Juist in donkere tijden blijven de echte contacten over en ontvangen we nieuwe vrienden met open armen.

Mensen vinden elkaar energetisch tot in de realiteit. Het enige wat velen weten is dat we nu nodig zijn.

Grote zielen ontwaken en maken als pioniers in alle stilte energetisch de weg vrij voor de massa die zal volgen.

In de nacht bevechten de pioniers de energetische aanvallen op je grote licht.

Als je de donkere nacht van je ziel al hebt beleefd, zul je niet meer vrezen en ze wegsturen, nog sneller dan ze gekomen zijn.

Vanuit het hart en je lichtkracht: opgesodemieterd! “Ik heb geen toestemming gegeven en ik roep de universele wetten aan, de afspraken die aan het begin der tijden zijn gemaakt. Ik heb een vrije wil en ik geef geen toestemming dat jij hier nu bent. Wegwezen!”

Grote sterke lichtkrachtzielen zullen energetisch de andere lichtzielen aanroepen.

Ze zetten een stap in het licht, in zichtbaarheid, om zichzelf naar voren te plaatsen wanneer dat nodig mocht zijn.

Velen werken harT op de achtergrond als lichtzuilen overal verspreid over de Aarde, zoals de Egyptische Tempelpilaren die stevig staan tussen hemel en aarde.

Een dragende zuil van licht zijn, zo stevig en onafhankelijk van de buitenwereld, als uit steen gehakt en gegoten.

Luister naar je binnenste stem en voel wat je moet doen. En doe dit, dit is nu prioriteit. Scheid de bijzaken van de hoofdzaken in je leven.

We kunnen niet alles alleen doen, vanuit onszelf. We zijn met elkaar een puzzel, waarvan de stukjes verbonden zijn met elkaar.

Ons lichtveld raakt elkaar om het energiegrid van Moeder Aarde te herstellen, bekrachtigen en prepareren. Doe wat binnen je bereik ligt.

En doe het. Elk klein, kalm ding dat één ziel kan doen om een andere ziel te helpen, zal het collectieve veld positief helpen. Je draagt werkelijk iets bij.

Wat nodig is voor drastische verandering, is een opeenstapeling van liefdevolle handelingen, dit blijven doen, blijven doen en blijven doen en hiermee blijven doorgaan.

We weten dat niet iedereen op Aarde nodig is om gerechtigheid en vrede te brengen.

Maar slechts een kleine, vastberaden groep die niet zal opgeven tijdens de eerste, tweede of honderdste storm.

Dit zijn de pioniers. De krachtigsten. De meest beproefden die vaak al het één en ander hebben meegemaakt, die zijn het sterkst.

Zij die hun zuivere pure ziel hebben weten te behouden en hun licht niet hebben laten doven.

Eén van de meest kalmerende en krachtige acties die je kunt doen om in te grijpen in een stormachtige wereld, is opstaan en je ziel laten zien.

Je ziel straalt als Goud in donkere tijden. Het licht van de ziel gooit vonken, dat zorgt ervoor dat de juiste zaken in brand kunnen vliegen en kunnen transformeren.

Je gouden ziel.

Deze daad vraagt enorme moed, maar is de grootste noodzaak in deze donkere tijden.

Sta op en doe het.

Wees dat baken van licht.

x Tamara

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Toch vraag ik je, blijf zacht in je hart