Voor hooggevoelige vrouwen

Online cursus: Het helen van je innerlijke kind

Vaak zijn we er ons niet van bewust dat wij gedreven worden door gedrags- en denkpatronen die zijn gevormd zijn door alle kwetsuren die we hebben opgelopen in onze kindertijd. Waardoor het ego in het onbewuste deel overlevings- en beschermingsmechanismen heeft gecreëerd en een gekwetst kinddeel.

Leer jezelf helen door de verbinding met je gekwetste kinddeel te herstellen

Hoe zou het zijn als je:

Je ontvangt 5 de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt. Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen en krachtige visualisaties!

Deze online cursus gaat over het helen van jouw innerlijke gekwetste kind, zodat jij die pijn niet meer voelt die je nog bij je draagt. Je gaat op een fijne manier contact leren maken met je innerlijk kind door de visualisaties en opdrachten. Je gaat de verbinding met haar herstellen, zodat je verbinding met je eigen ziel krijgt.

Het speelse onbeschadigde pure wijze kind in ons (je zielsverbinding, je hartsbewustzijn) komt weer tevoorschijn als je aan de slag gaat met je gekwetste kind-deel.

In contact komen met je innerlijke kind gaat erom dat je de kwaliteiten van je innerlijke kind weer tot je beschikking krijgt. Een innerlijk kind dat in ons leeft is ongecensureerd open, ontvankelijk, fantasierijk, intuïtief, bang, verdrietig, verlegen, koppig, speels en spontaan. Je authenticiteit voluit kunt gaan ontwikkelen.

De relatie met jezelf wordt veel beter en daardoor ook de (liefdes)relaties met de mensen in je leven.

In deze online cursus ga jij leren hoe jij weer toegang krijgt tot al deze componenten in je leven en nog zoveel meer. Bevrijding is wat je gaat ervaren en dat is een belofte!

Laat het kind in jou eens vrij, ga spelen, doe eens gek, lach eens hard en maak je eens geen zorgen!

Tamara Beekmans

Kun je je al voorstellen wat een verschil dit zou maken
in jouw leven?

Online cursus Innerlijk kind
€297
eenmalig

Dit krijg je in de online cursus:

Online cursus Innerlijk kind
€99
3 termijnen
Online cursus Innerlijk kind
€297
eenmalig

Wat levert deze prachtige 5-weekse online cursus jou op?

Hoe werkt het en wat krijg je ervoor?

Je kunt direct starten, de investering is € 297,- . Voor vijf werkboeken en visualisaties. Je kunt deze lessen een jaar lang gebruiken om je innerlijke kindpijn te transformeren en op te lossen.

Eén keer in de week komen er lessen vrij, die bestaan uit bijzondere opdrachten, inzichten, inspiratie. Deze krijg je via je mailadres binnen en dan kun je inloggen op jouw eigen ledensite bij de Vrouwenkracht Academie. Deze is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

Je hebt een jaar lang toegang tot deze online cursus. Sowieso kun je alle materialen downloaden op je eigen computer/laptop zodat je ze onbeperkt kunt bewaren. Je kunt de lessen en meditaties het best op je computer openen.

Hoe werkt het?

Je besteedt ongeveer 15 minuten per dag aan dit programma. Of je gaat er 2 of 3 keer per week iets langer voor zitten om de oefeningen goed te doen en je opdrachten te maken. Je zult er veel plezier in krijgen omdat je veel antwoorden op je levensvragen krijgt. Je kunt het helemaal op je eigen tempo doen en dan bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent. Je kunt alles uitprinten en doen wanneer jij tijd er voor wilt vrijmaken.

 

Binnen 5 minuten nadat je je hebt aangemeld. Elke week krijg je de nieuwe les inclusief opdrachten en uitleg. Je kunt vervolgens alles op je eigen moment bekijken en doen.

Elke 3e dag krijg je de nieuwe les inclusief opdrachten en uitleg. Je kunt vervolgens alles op je eigen moment bekijken en doen.

Je hebt een jaar lang toegang tot deze online cursus. Sowieso kun je alle materialen downloaden op je eigen computer/laptop zodat je ze onbeperkt kunt bewaren. Je kunt de lessen en meditaties het beste op je computer openen.

Als je al jaren bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, is het programma nog steeds zeer inspirerend voor je. De Vrouwenkracht Academie staat bekend om de diepgang, intensiteit en de waarde die ze levert. De meeste mensen, coaches en therapeuten die al met het innerlijk kind gewerkt hebben, zijn nog nooit zo diep gegaan als bij de Vrouwenkracht Academie. Hier leer je pas echt jezelf helen.

WEET je wel veel, maar leef je er nog niet naar? Het gaat niet om het weten, maar om jezelf echt van binnenuit te leren helen en ervaren! Dat is iets anders dan weten vanuit je hoofd.

Doe dan zeker mee; er gaat een wereld voor je open.

WEET je wel veel, maar leef je er nog niet naar? Het gaat niet om het weten, maar om jezelf echt van binnenuit te leren helen en ervaren! Dat is iets anders dan weten vanuit je hoofd.

WEET je wel veel, maar leef je er nog niet naar? Het gaat niet om het weten, maar om jezelf echt van binnenuit te leren helen en ervaren! Dat is iets anders dan weten vanuit je hoofd.

De kennis en training uit jouw eerdere cursus kun je toepassen in dit programma. Je zult sommige dingen al weten, maar heb je ze al in de praktijk gebracht? Ik ga je leren hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen, met veel helderheid en eigen inzichten ga je mooie stappen zetten in je leven, waardoor je je weer verbonden voelt met jezelf.

Jazeker, want je gedachtestroom komt voort uit je eerder onderdrukte emoties. En daar ga je juist mee aan de slag. Dat krijgt ook een effect op je mind en bewustzijn.

Ja, na deelname heb je een grote hoeveelheid oefeningen en een mooi werkboek dat je kunt blijven gebruiken. Je hebt in 5 weken geleidelijk een gewoonte opgebouwd die je niet meer op wil geven. Dit is een krachtige, rijke cursus, die je helpt je leven op een mooie liefdevolle manier te transformeren, op JOUW tempo.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Online cursus: Het helen van je innerlijke kind