Voor hooggevoelige vrouwen

Individuele coaching

Het is mogelijk om een eenmalige coaching met mij in te plannen, waarin met je mee kan kijken waarin je vast bent gelopen. Ik kan hierin al mijn tools inzetten, van systemisch werk, coaching, tot reading en healing. Dat wat zal ontstaan en wat nodig is zullen we mee gaan werken.

Deze afspraak is via Zoom. Via mijn agenda kun je direct na betaling een afspraak inplannen.

De duur is maximaal 1,5 uur. Na je betaling ontvang je de link van mijn agenda waarop je zelf een afspraak kunt inboeken. (check je spam als je deze niet binnen 10 minuten krijgt). Deze investering is € 297 inclusief btw.

Tamara Beekmans (1975) is een bekende internationale coach voor hooggevoelige personen, auteur, reader, healer en systeemopsteller. 

 Ze heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen, met name als systeem opsteller, healer, reader, lichtcoderingen activatie, cursussen intuïtieve ontwikkeling, vrouw in verbinding, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie.

remko-leeuw-200x200

Remko Leeuw:

Vanaf de eerste keer was ik gefascineerd door de grote zorgvuldigheid en doortastendheid waarmee Tamara werkt. Onbevooroordeeld en gelijkwaardig. Als geen ander weet ze een veilige bedding te creëren binnen de groep.

Ze neemt je in haar hart en dat is voelbaar. Een paar jaar geleden heb ik wat andere mannen uitgenodigd om speciale mannen opstellingen van haar te bezoeken. Ik heb een grote transformaties ondervonden waardoor de liefde in mijn familie systeem weer vrijer kan stromen. Het contact met mijn moeder is enorm verbeterd en tot een gezonde volwassen moeder-zoon relatie getransformeerd. Tussen mijn vader en mij stroomt er inmiddels alleen maar warme vader-zoon liefde. Ik voel en weet dat ik mezelf nu kan dragen en op kan vangen als dat nodig is. Inmiddels heb ik een opleiding in systematisch werk bij haar afgerond; ongetwijfeld het meest transformerende groeijaar uit mijn leven. Ik durf nu de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn levensmissie en kan nu als man mijn plek in de wereld innemen. Werkend voor het groter geheel, geeft Tamara alles wat ze weet en in huis heeft. Als je de kans krijgt om met haar te werken, doen!

Moniek-300x300

Moniek Noij

Ik voelde heel vaak dat ik niet op de goede plek stond, ik voelde dat er iets was, maar wist niet waar mijn gevoel vandaan kwam. Zag mijn hsp meer als een klacht. Ik volgde Tamara al een jaar en na het lezen van haar boek dacht ik: NU moet ik hiermee stoppen, want anders ga ik op mijn tweede burn-out af en dat wilde ik echt niet. Het jaarprogramma was de reis van mijn leven en een reis door mijn leven. Het was een reis van liefde, heling en dankbaarheid op alle vlakken op mijn pad. Het heeft me in verbinding gebracht met mezelf en de wereld om mij heen, vanuit mijn hart en niet meer vanuit mijn hoofd.

Ik kan nu leven in plaats van overleven. Ik voel nu dat ik me niet meer hoef te verantwoorden voor mijn hsp, dat ik anders reageer als anderen. Ik ben zoals ik ben en ik heb mijn kracht erin gevonden. En ik mag het ook zeggen als iets voor mij niet werkt. Ook de mensen om mij heen zien een verandering bij mij. Ze spreken dat ook uit, dat ik opener ben geworden. De gesprekken die ik nu heb zijn intenser. De trainingsweekenden pasten heel goed bij de momenten op mijn eigen pad. Het is een goede mix van horen, voelen, zien, zwijgen, spreken en doen in een fijne groep vrouwen met Tamara en haar assistenten in een veilige omgeving. Wat elke keer zo bijzonder was, was dat Tamara precies voelde wat nodig was voor mij en voor de groep. Voelen werkt zoveel mooier en beter dan alleen denken. Tamara liet me echt voelen wat voor mij nodig was en daarna kon ik het zelf uitwerken. De aanpak van zelf ontdekken, (beetje) sturen, reflecteren, helen en groeien werkte heel goed en het proces naar nog meer hartsbewustzijn werkt nog steeds door. Ik durf nu op mezelf te vertrouwen, hoef niet meer te toetsen. Ik voel echt verbondenheid met alle vrouwen die de jaartraining gevolgd hebben en zij die dat nog gaan doen. Ik hoop dat zij er net zoveel profijt van zullen hebben als ik ervan heb gehad. We brengen elkaar op een steeds hoger bewustzijnsniveau. Het grootste resultaat van het jaarprogramma voor mij is dat ik meer op mezelf kan en durf te vertrouwen, mezelf kan zijn en dat kan uitspreken. Ik had altijd veel last van mijn keel, was niet zo van het uitspreken. Maar nu zeg ik wel wat ik vind, hoe ik me voel, maak een praatje met anderen, alles wordt lichter in mijn omgeving. Ik heb geen sombere gedachtes meer. Ik denk positiever over mezelf en kan daardoor ook positiever op mijn omgeving reageren. Ik ontmoet ineens ook veel positieve mensen. Het jaarprogramma was een krachtig proces om te ervaren en het heeft me ontzettend veel groei opgeleverd. Door mezelf eerlijk, met soms pijnlijke momenten, aan te kijken en hiervoor te werken, ben ik een betere versie van mezelf geworden. Het jaarprogramma is het dubbel en dwars waard en heeft mij zoveel gebracht. Ik kan nu in vertrouwen mijn pad verder volgen, durf mijn plek in te nemen er echt te staan!

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Boek en E-book

De roep van de hooggevoelige vrouw

Hoe bevrijd je je van een pijnlijk verleden, waarin jij als hooggevoelig kind niet gezien en erkend werd, waardoor je later vanuit je hoofd bent gaan leven, afgesloten van je diepe gevoelswereld?