Voor hooggevoelige vrouwen

Versterk je innerlijke kracht

Deze innerlijke kracht training gaat vooral over wat jou tegenhoudt om vanuit je innerlijke kracht te gaan leven. Je onderzoekt je beperkende overtuigingen en leert deze te transformeren door de opdrachten, visualisaties en inzichtgevende vragen. Hiermee leer je echt patronen doorbreken die je niet ondersteunen en worden dit inzichten waardoor je betere keuzes kan maken.

Versterk je innerlijke kracht

In 45 dagen

15 krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt, elke 3 dagen!

Je gaat ZELF antwoorden geven op belangrijke vragen
die jouw leven kunnen veranderen!

Als je je innerlijke kracht versterkt, ervaar je méér innerlijke rust in leven!

Door je innerlijke kracht te versterken, nemen je spanningen, angsten en hartkloppingen af.

Door de vragen te beantwoorden en visualisaties te oefenen, krijg je inzichten in je dagelijkse denk- en gedragspatronen.
Je voelt je dat de liefde voor jezelf weer gaat stromen. Je krijgt beter inzicht in wat jou belemmert om jouw droomleven te leven.
Je gaat voelen hoe het gevoel van dankbaarheid je kan vervullen!

Je leeft dan meer vanuit je eigen unieke levensenergie! Je zit dan minder in je hoofd en je durft meer te voelen en te leven vanuit je hart, waardoor je krachtiger bij jezelf kunt blijven, maar nu vanuit zachtheid en liefde.

Als je je beperkende overtuigingen in beeld krijgt door de oefeningen, leer ik je deze te transformeren naar jouw unieke kwaliteiten en talenten die je kunt gaan inzetten.

Je leert bewust meer kwaliteit-tijd te maken voor jezelf, gewoon, omdat dat heel fijn is. Hierdoor leer je meer vanuit rust en ontspanning te leven.
Het vertrouwen in jezelf gaat groeien waardoor je nieuwe stappen durft te zetten in je leven!

Omdat het een cadeau voor jezelf is, die hartverwarmend aanvoelt...

Kun je je al voorstellen wat een verschil dit zou maken
in jouw leven?

Hoe werkt het?

In 45 dagen leer ik je hoe je meer vanuit helderheid, vertrouwen en rust leeft zodat je in jezelf de oneindige bron van geluk en zingeving aanboort.

Elke 3e dag staat er een nieuwe les voor je klaar en ontvang je deze in je mailbox.

Stap voor stap ontwikkel je je emotionele, fysieke en spirituele intelligentie. We bouwen de cursus heel geleidelijk op zodat je er makkelijk een dagelijks ritueel van kunt maken.

Wat brengt het jou?

Je gaat bewustere keuzes maken in je leven en je gáát op een andere manier werken en leven, van nature! Als je bewuster bent, beter weet wat je wilt, wordt je veel vrijer, creatiever en helderder.

Dit heeft als natuurlijk resultaat dat je op een andere manier werkt, leeft, handelt én groeit!

Meer liefde, ontspanning en intuïtieve keuzes komen in je leven naar voren!

Wat kost het?

Online Training
Versterk je innerlijke kracht

€239

15 waardevolle lessen

Zinvolle opdrachten

Mega veel inzichten

Inspiratie

Creatiekracht

Visualisaties

Deze training gaat veel dieper dan de meeste online cursussen

Je gaat je eigen emoties beter begrijpen en reguleren en maakt meer ruimte in je leven voor wonderen die in lijn zijn met jouw missie in het leven. Het mooie van een online programma is dat je het vanuit je eigen stoel kan volgen.

Je doet het op een moment en plek die jou goed uitkomen. De bestanden blijven gewoon na de afronding nog een maand beschikbaar voor je, dus achterlopen is niet erg, je kan het in je eigen tempo doen.

Je kunt het programma opslaan en zelf uitprinten, zodat je er een persoonlijke map van kan maken, deze cursus is tijdloos.

Je kunt de lessen en visualisaties het beste op je computer openen.

Waarom wil jij meedoen aan deze online training?

Twijfel je nog? Er zijn genoeg redenen te bedenken om mee te doen!

en nog veeeeeeeeel meer redenen, waarom dit jouw zo’n supergevoel gaat geven!

Hoe werkt het?

Je besteedt ongeveer 10 minuten per dag aan dit programma. Maar je kunt het helemaal op je eigen tempo doen als je wilt en dan bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent. Print het uit en/of sla het op.

De bestanden kun je ook afspelen en opslaan op elke computer. Via je telefoon of tablet kun je de bestanden gemakkelijk opslaan via Dropbox.

Elke 3e dag krijg je de nieuwe les inclusief opdrachten en uitleg. Je kunt vervolgens alles op je eigen moment bekijken en doen.

Als je al jaren bezig bent met je bewustzijn te ontwikkelen naar innerlijke kracht, is het programma nog steeds zeer inspirerend voor je, het gaat dieper dan de meeste cursussen.

Doe dan zeker mee, er gaat een wereld voor je open. Voor iemand die al verder is, geven deze lessen je belangrijke inzichten waardoor je weer op je eigen pad komt.

Jouw besluit om het nu echt te gaan doen in combinatie met de vaste momenten die in het programma besloten liggen, zorgen ervoor dat dit het moment is om je leven te veranderen. De motivatie van de groep en de langzame opbouw zorgen ervoor dat deze momenten een vaste nieuwe gewoonte gaan worden. Je gaat verlangen naar jouw moment in plaats van dat het een moetje is. Het schijnt zo in de hersenen te werken als je langer dan 21 dagen jezelf iets nieuws aanleert het een nieuw gewoontepatroon wordt.

De kennis en training uit jouw eerdere cursus kun je toepassen in dit programma. Je zult sommigen dingen al weten maar zeker nieuwe inzichten opdoen. Zo besteed ik aandacht aan het gezond omgaan met emoties, je droomleven, negatieve overtuigingen en zingeving. Daarnaast helpt het programma je je beoefening voort te zetten en heb je een grote bibliotheek vol oefeningen en inspiratie altijd ter beschikking.

Je verbinden met je innerlijke kracht gaat niet om het stoppen van je gedachten. Het gaat erom dat je ze leert observeren. Wanneer je je gedachten en gevoelens kunt zien voor wat ze zijn, laten ze je makkelijker los, kun je ze transformeren naar iets positiefs en zul je meer rust en voldoening ervaren.

Ja, na deelname heb je een grote hoeveelheid oefeningen en een hele map die je kunt blijven gebruiken. Je hebt 45 dagen geleidelijk een gewoonte opgebouwd die je niet meer op wilt geven.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Versterk je innerlijke kracht