Voor hooggevoelige vrouwen

Online Jaartraining:
Uit je hoofd, in je hart

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een door haar ziel bekrachtigde vrouw weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is. De nieuwe aardse vrouwelijke leiders zullen worden geleid vanuit hun goddelijke vrouwelijke aspect. Deze vrouwen zullen hun intuïtie voluit gaan vertrouwen en de eer geven aan hun intuïtie en bewuste gaven. Deze mooie vrouwen aarzelen niet om te handelen, omdat ze zichzelf kunnen zien als instrumenten van het leven en goddelijke wil. De nieuwe vrouwelijke leider zal niet aarzelen om naar anderen te luisteren en mee te creëren, omdat ze het creatieve potentieel kan verenigen vanuit innerlijke krachten en haar licht.

Klaar om een stap voorwaarts te maken binnen je eigen uniciteit in vrouwelijk leiderschap: Uit je hoofd, inje hart. Op dit moment zitten we midden in een revolutie van bewustzijn die door ons allemaal heen gaat, er is geen ontkomen meer aan. Neem je ruimte, je plek in en leer staan voor jezelf, je dierbaren en hoe jij de wereld ziet, jouw toekomst, de toekomst voor jouw kinderen en kleinkinderen. Dit online jaarprogramma is nieuw, uniek, intuïtief en zeer krachtig. Het is gericht op de tijd van vandaag! Het is tijd om uit je overlevingsmechanisme te komen, je patronen te herkennen en te transformeren om je ware potentie te gaan leven. Denk je dat dit niet voor jou geldt? Ja, dit is zeker voor jou! Ontmoet de grootsheid in jezelf.

Leven in de vijfde dimensie betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen. Het leven wordt in een permanente staat van vreugde, vrede en liefde ervaren. Het nieuwe bewustzijn van de nieuwe Aarde is leven vanuit je hart. Het is leven met een ruimer bewustzijn. Het is een goed leven omdat je je pijnlijke patronen hebt doorgewerkt, waardoor je ego bewust is geworden. Jij kunt deze vanuit je zijn functioneel bewust maken. Deze vrouw woont in ieder van ons. De vraag is alleen: durf jij deze vrouw, die in je kern woont, toe te laten in je leven? Zou jij haar de ruimte durven geven om vanuit het hart en zielenopdracht te gaan leven? Durf jij het goddelijke vrouwelijke in jezelf te ontwaken?

Weet dat als een vrouw weer haar ziel kan voelen ze zo sterk is. Vanuit een oerkracht en zachte kracht en verbonden met hart en ziel kan ze dansen en plezier maken in het leven. Weet jij dat deze vrouw, die in jou zit, zich dan door niemand meer tegen laat houden? Jij bent hier op Aarde gekomen, omdat het de bedoeling is je licht te laten schijnen, om zelfs te schitteren. Op het moment dat jij jezelf geheeld hebt, kun jij met je grote volle grote hart dienend zijn met al wat je in je hebt vanuit je eigen waarheid, je authenticiteit, je bestaansrecht en je integriteit. Je kunt er voor de wereld om je heen zijn, omdat je dan onstopbaar wordt in je zielsverlangen. Omdat jouw grote hart, de harten van je geliefden en iedereen die met jou van doen heeft nog verder opent. Je ervaart dan waar gezonde grenzen liggen, waar ze beginnen en waar ze ophouden. Je leert je plek in te nemen in elke verbinding en mensen zullen je plek respecteren omdat jij jezelf respecteert.

Voor mij is een nieuwe wereld opengegaan sinds ik je jaartraining volg. Mijn overtuigingen heb ik ondertussen mogen ontmoeten en het zijn absoluut de stemmen van mijn ouders, soms ook leerkrachten. En met open mond sta ik ernaar te kijken hoe deze overtuigingen mijn leven beperk(t)en, hoe ze mijn innerlijke natuur vervuilden. Mijn innerlijk kind mag ik nu troosten, liefdevol omarmen, haar steunen. Ze is zo mooi en perfect. Stilaan kom ik thuis in mezelf. En af en toe floept er een overtuiging onverwacht op maar ik herken ze nu. En ik weet wat ermee te doen. Alle weerstand verdwijnt, ik mag mijn ware zelf aankijken en doorvoelen. Mijn innerlijke kracht groeit iedere dag. Dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Tamara.

Elfie Kristiana

De meeste hooggevoelige vrouwen zitten vanuit vroeger vast in overlevingspatronen om zichzelf te beschermen. In dit jaarprogramma leer je je pijnlijkste negatieve overtuigingen om te zetten in positieve denkbeelden. Je eerder onderdrukte emoties op te schonen door ze te ontladen met de 5-minutenregel. Je leert met je gekwetste kinddeel te werken en je ego bewuster te maken. Dan ga je weer zuiver je intuïtie voelen en de wezenlijke verbinding met jezelf herstellen. Een bewust ego creëren waardoor er van nature ruimte komt voor hartsbewustzijn en verbinding met je ziel. Dan komt er weer ruimte voor wie jij in wezen écht bent. Je gaat op zoek naar je blinde vlek. Dit is een intensief proces waarin voor jou helder wordt wat jouw grootste onbewuste saboteur is, die ten grondslag ligt aan ál jouw patronen.
Dit is een methode anders dan anderen. En ja, Tamara heeft zoiets fantastisch neergezet, met zoveel zorgvuldigheid. Voor het eerst in mijn leven ben ik écht patronen aan het doorbreken. Ik kom steeds dichter in contact met Mezelf. Heel blij ben ik dat ik dit bijzondere corona jaar gedragen wordt door jouw jaartraining. En geïnspireerd door jouw filmpjes, teksten en muziek over deze bijzondere tijd.

Gonneke Berendsen

Dit jaar kan een belangrijke tijd voor je worden, waarin je bewust leert kiezen voor jezelf. Om weer in balans te komen en vooral om jezelf te leren helen, interne veiligheid te creëren en op jezelf te leren vertrouwen. Je gaat aan de slag met al de kritische stemmen in je hoofd die je ondermijnen en die nog steeds actief zijn als beschermingsmechanisme. Je denkpatronen staan onbewust nog op de programmatie van je kindertijd, waarvan je negatieve grondovertuigingen nog actief zijn.

Alle pijnlijke onderdrukte emoties zorgen voor een geactiveerd pijnlichaam en dan kan het zijn dat je je gevoelens en emoties lang onderdrukt hebt (en dat nog steeds doet). Hierdoor ben je in je hoofd gaan leven en kan het zijn dat je innerlijke criticus, je pleaser en je saboteurs de leiding hebben overgenomen en je je steeds minder goed voelt, ook al ben je hooggevoelig. Hierdoor zie je je hooggevoeligheid meer als een last dan als een supertool.

Net de eerste 3 maanden van de jaartraining doorlopen, en ik voel nu al zo ongelooflijk veel verbetering. Ik beweeg me letterlijk soepeler en voel me beter dan ooit, vooral dankzij de (her)ontdekking van mijn eigen zijn als ankerpunt in dit leven (niet egoïstisch bedoeld). Ik ben je ontzettend dankbaar voor alles wat je me tot nu toe hebt aangereikt, waaronder natuurlijk de mooie werkboeken met oefeningen, de boeken op de leeslijst en de visualisaties. Voor aanvang van de training dacht ik dat een uur per dag voor mezelf nauwelijks haalbaar zou zijn, nu geniet ik er zo van dat het vinden van tijd als vanzelf gaat (ook naast gezin en werk). Ik geniet echt van deze ontdekkingsreis naar mezelf toe.

Jacobien

Je kwaliteiten komen meer naar voren en je voelt dat je potentie de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen, omdat je hebt geleerd naar de stem van je hart te luisteren. Dit jaar kan het meest belangrijke jaar van je leven gaan worden. Je leert veel van jezelf te gaan houden. Je leert een stevige basis leggen waarna je kunt gaan bouwen. Dit jaar verandert je leven in alle facetten, je wordt namelijk steeds meer jezelf.

Online Jaartraining
Uit je hoofd, in je hart

Daarnaast leer je je hartsbewustzijn activeren, in verbinding komen met je ziel en daarnaar leren luisteren, je ego bewust en ondersteunend maken en goed in je lijf zitten. Het in balans brengen van je vrouwelijke en mannelijke energie binnen in jezelf en energetisch communiceren. Je hooggevoeligheid kan een prachtig instrument worden voor de rest van je leven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen in alle facetten van je leven. Je gaat een nieuwe stevige fundering leggen in dit jaar, waarna je kan gaan bouwen voor je toekomst en jij diepere relaties met anderen kan aangaan, omdat de relatie met jezelf in totale verbinding is.

We werken op alle lagen: zowel mentaal, energetisch, spiritueel, emotioneel, fysiek als intuïtief. Door juist met al deze lagen samen te werken kom je bij je eigen kern uit. Dit jaarprogramma is nuchter, praktisch en spiritueel van aard. Je gaat zelf veel met de natuur werken waardoor je tot je ware essentie komt.

Het is geen gemakkelijk jaar, het wordt er één vol uitdagingen. Als je dit wilt en het aandurft, krijg je een jaar van innerlijke transformatie, boordevol tools.

We werken op een diep niveau met het innerlijk kinddeel. Het is belangrijk om je eigen plek systemisch in te nemen en je lichaamsbewustzijn te activeren. Hetgeen van wat je tekort bent gekomen, kun je vanaf nu aan jezelf geven. Vanuit vergeving, liefde en dankbaarheid. Zo helend voelt dat, zo fijn. Vanuit veiligheid, verbondenheid en vertrouwen werken we.

Na 20 groepen te hebben begeleid in het jaarprogramma zien we wat deze transformatieprocessen met levens en gezinnen hebben gedaan en dat is groots. Nu is het toegankelijk voor een groter publiek, met alle gemak dit proces vanuit huis te doorlopen. 

Tamara, ik wil je even laten weten dat ik zó blij ben dat ik je heb leren kennen, zo dankbaar dat je me helpt en inspireert. Ik voel echt heel sterk dat dit pas het begin is, maar ik voel af en toe, in een heel helder en licht en stil moment, hoe het voelt als ik verder in het proces ben. Je bent zo lief en je zegt zulke verhelderende dingen waardoor ik zulke fijne en mooie inzichten krijg. En dichter bij mezelf kom. En ik voel dan een heel gek gevoel, een mix van blijdschap, zo heftig dat ik me bijna verliefd voel met vlinders in m’n buik, en tegelijkertijd verdriet. Misschien omdat ik mezelf heb gemist. Best heftige emoties. Maar ik vóel dus weer die dingen. Ik schrik daar eerst van maar daarna denk ik wow… ik leef, ik voel! Het gaat nu nog met horten en stoten, ik zit nog steeds meer in m’n hoofd dan in m’n hart. Maar heel langzaamaan voel ik al een verschuiving. Dankjewel lieve Tamara. Je bent een ongelofelijk mooi mens. Wat een cadeau.

 

Minke

Je potentie leven

Als je jezelf niet meer saboteert, is de weg open en groeit je energie en gezondheid elke dag meer. Hierdoor ga je veel betere keuzes maken en zullen je persoonlijke relaties enorm verbeteren. In dit online jaarprogramma train je jezelf om je ego ten dienste van jouw hart en ziel te laten werken in plaats van tegenwerken. Dit laatste is bij de meesten van ons het geval.

Door dit online jaarprogramma kun je leren jouw proces op gang brengen om van je hoofd naar je hart te gaan. Van overleven naar leven. Van te veel mannelijke energie naar vrouwelijke energie en je leert je juiste balans daarin te vinden. Velen van ons hebben geen idee van de vreugde en kracht die vrijkomt wanneer we onze vrouwelijk essentie ontdekken.

Je gaat je eigen plek leren innemen, durft zichtbaar te zijn in wie je echt bent, je leert zelf ontdekken dat je kwetsbaarheid je grootste kracht is. Je transformeert je innerlijke saboteurs naar ondersteuners waardoor jij je echt helemaal vrij zal gaan voelen. En dit blijft voor altijd! Je komt bij je eigen wijsheid, waarheid en zieleninformatie uit die je gaat uitdragen en leven.

Het voelde alsof dit de sleutel was naar het stuk van mijn verleden oplossen dat me nog achtervolgde.

 

Claudia

Deze investering in aandacht, tijd en energie in jezelf in dit ene jaar, zal je voor rest van je leven ondersteunen.

Je gaat je eigen plek leren innemen, durft zichtbaar te zijn in wie je echt bent, je leert zelf ontdekken dat je kwetsbaarheid je grootste kracht is. Je transformeert je innerlijke saboteurs naar ondersteuners waardoor jij je echt helemaal vrij zal gaan voelen. En dit blijft voor altijd! Je komt bij je eigen wijsheid, waarheid en zieleninformatie uit. Deze ga je uitdragen en leven.

Loskomen van je overlevingsmechanisme

Als je als hooggevoelige vrouw vast zit in je overlevingsmechanisme, zit je voornamelijk in je mannelijke essentie. Dat is heel handig als je nog in een situatie zit waarin je even ‘moet’ overleven. Maar meestal komt het voort uit onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden. Dan voel je vaak een enorme behoefte om vanuit ontspanning te gaan leven. Dit online jaarprogramma kan je enorm helpen om uit de vastzittende gedachten en gedragspatronen te stappen. Vanaf dag 1 ga je daarmee aan de slag en leer je hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven. Alles begint bij inzichten verwerven en je bewustzijn vergroten. We werken o.a. met opdrachten en ook met innerlijke opstellingen, visualisaties, krachtige oefeningen en het onderling delen van ervaringen. Tijdens dit online jaarprogramma krijg je meer inzicht in je zielenopdracht hier op Aarde. Je blinde vlek is een onbewust patroon dat jou niet ondersteunt. Door dit proces vindt er weer een hartervaring bij jezelf plaats.

We werken op een diepere laag dan je gewend bent en het resultaat zal hier ook naar zijn. Je eigen, unieke vrouw-zijn gaat over leven vanuit je hart, in verbinding zijn met jezelf, contact met je lichaam en in het bijzonder je baarmoederruimte, je oerkracht, je verlangen voelen en uiten, je grenzen bewaken, omhullen en koesteren, bedding maken, verbinding met de ander in je eigen omgeving op een andere manier aangaan, intimiteit creëren, dienstbaar zijn aan een groter geheel.

We beleven in deze tijd een herleving van de vrouwelijke kracht. Het is een stroming die we allemaal lijken te ondersteunen. Vele vrouwen willen opstaan en een inspirerend voorbeeld zijn van een vrouw die krachtig én vrouwelijk is. Vrouwen die zich wijden aan persoonlijke groei en zich eigenlijk vanbinnen wat verhard en uitgeblust voelen.

Wat heeft het mij veel gebracht. Het contact met mijn ouders is zoveel fijner en meer in verbinding en ik leef veel meer vanuit mijn hart.’

Carla

Onze oer-vrouwenkracht

Ook ‘werken’ we aan de verbinding met onze levensenergie en creatiekracht, waar een ongelooflijke kracht en wijsheid ligt opgeborgen. Zodra je deze weer gaat activeren en in verbinding brengt met je hart gaat er een nieuwe wereld voor je open. Jouw oorspronkelijke wereld. Wanneer je je gaat verbinden met het innerlijke centrum van je lichaam, zal je een sterker gevoel van je authentieke zelf hebben. Tegelijkertijd zal je een gevoel van verbinding met je spirituele bron en alles om je heen ervaren. Je zult je gestimuleerd voelen en verbonden met een diepe bron van energie die je op elk gewenst moment naar boven kunt halen. Thuis zijn in je lichaam is een basisprincipe in je aantrekkingskracht als vrouw. Dan ben je vanzelf meer in het moment aanwezig. Energetisch kun je daarom goed in je eigen ruimte blijven en ben je gecentreerd in je ‘zijn’. Hier zit ook onze kracht van creativiteit, onze innerlijke kracht en ons uithoudingsvermogen. Je relaties zullen zich gaan verdiepen. Onze fysieke en energetische communicatie wordt glashelder, zo ook ons zintuiglijke bewustzijn en onze gevoelens.

Ben je er klaar voor om je leven op te lichten met de levendigheid van je vrouwelijke essentie? Laten we dan beginnen aan onze reis door eerst te kijken hoe je een begin kunt maken om je vrouwelijke kracht weer in bezit te nemen voor je eigen welzijn, het welzijn van je omgeving en uiteindelijk voor het welzijn van de hele wereld.

Als je hart roept om verbinding, dan kan jouw zielsmissie alleen ontwaken door deze weg in te slaan. Vooral vanuit je eigen potentie, je eigen stem, je diepste gevoelens. Alleen maar je eigen hart volgen. Niet wat anderen willen, maar voelen en doen wat bij jou past en geen concessies meer! Je eigen licht vanuit je ziel de wereld instralen. En dat steekt het licht ook aan bij anderen. Alleen op deze manier kan de wereld veranderen.

Ik voel me nu veel losser en vrijer en heb niet meer zo de neiging om de controle te willen hebben.

 

Marie-Claire

Alleen als jij jouw pure authentieke weg volgt, verander je de wereld. Eerst jouw wereld en van hieruit draag je bij aan DE wereld. Nu is de tijd aangebroken dat je het op jouw manier mag gaan doen. De wereld verandert alleen als wij vrouwen zachter worden voor onszelf en dit begint met het volledig accepteren van het vrouw zijn, het doorvoelen van jouw innerlijke kracht en levensenergie vanuit zachtheid en een diepe zelfliefde. Dit online jaarprogramma is voor de pioniers in deze tijd, de vrouwen die echt vanuit hun hart willen leven.

Wat gaan we doen:

Dit prachtige en krachtige jaarprogramma is geheel online en dit kun je in je eigen tijd en tempo te volgen. Je kunt individuele opstellingen bij Tamara erbij boeken om je proces te versnellen.

Bij aanmelding ontvang je het e-book; De roep van de hooggevoelige vrouw. Je kunt al direct starten met het boek en de ledensite waar al allerlei oefeningen, cursussen, visualisaties, opdrachten om mee te starten in staan. Je kunt dus direct na betaling met jouw jaartraining starten. Je eerste werkboek ontvang je direct na je aanmelding.

 

Dit jaar omvat een basis van persoonlijke praktijkervaring in je eigen leven, het opdoen van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Het is een weg vol echtheid, vol overgave, vol kracht, vol kwetsbaarheid, vol heling, vol diepte en vol groei. Deze weg is ongelooflijk mooi, maar niet altijd gemakkelijk, want de weerstand die je hebt opgebouwd rondom je pijn en onverwerkte stukken kunnen weer even naar boven komen, zodat ze geheeld kunnen worden.

Je gaat werken met de Vrouwenkracht Methode® en diverse technieken, opstellingen, meditaties, energiewerk, energieoefeningen, lichaamswerk, bewustwordingsoefeningen, healingen, non-dualisme, zelfonderzoek, doorzien van ego en mind, blokkades opheffen, spirituele groei en ontwikkeling. Spiritueel, maar vooral praktisch, doelgericht en met beide benen op de grond.

De technieken en oefeningen van de Vrouwenkracht Methode® leer je eenvoudig stapsgewijs, zodat je alles wat je leert zelf ervaart en kunt delen met jouw omgeving als je daar behoefte aan hebt. De krachtige en inzichtelijke manier van de Vrouwenkracht Methode® tijdens dit online jaarprogramma geeft jou als hooggevoelige vrouw diepgaande inzichten en meer verdieping in je proces, doordat je in contact komt met je hartsbewustzijn. Bovendien wordt al deze wijsheid meteen stevig in jou verankerd.

We werken elke online les rond een bepaald thema. Het is een praktisch online jaarprogramma waardoor je al snel effect voelt van het proces waar je in stapt.

We werken intensief met de Vrouwenkracht Methode® ontwikkeld door Tamara Beekmans.

Wat ga je leren over je intuïtie en hooggevoeligheid?

In dit online jaarprogramma ga je stap voor stap meer op je intuïtie (je eigen binnenwereld) leren vertrouwen. Je maakt van je gevoeligheid je kracht en leert hoe je die kunt behouden in elke situatie. Zo kun je het leven steeds beter aan, zonder voortdurend doodmoe en emotioneel te zijn. Je leert in te zien hoe handig je hooggevoeligheid kan zijn en je leert veel tools die je in je dagelijkse leven kunt inzetten die je leven vergemakkelijken.

Zo leer je o.a. energetisch te communiceren en te verbinden met anderen. Ook leer je meer rekening te houden met jezelf en je beter te begrenzen, omdat je zelfbewustzijn is vergroot. Je komt dichter bij wie je in wezen bent, je kern. Door dit diepere contact voel je je vrijer en meer in verbinding met het wonder van het leven. Vooral leer je te denken in mogelijkheden i.p.v. vanuit beperkingen en aannames die je op hebt gedaan uit je verleden. Je leert oude patronen en angsten herschrijven waardoor je de moed zult gaan voelen om nieuwe stappen te gaan zetten die beter bij je passen. Je leert uit je drama, verhaal en slachtofferstukken te stappen en je pijn te helen met betrekking tot je gekwetste kinddeel en onverwerkte trauma’s en geboortepatronen. Hierdoor leer je vanuit je volwassen deel verantwoordelijkheid te nemen over jezelf en wie je wilt zijn. Vanuit je volwassen deel heb je overzicht en kun je het kinddeel in jezelf helen.

Als deze pijn getransformeerd wordt, komt er een nieuwe weg vrij in jezelf. Dan kom je uit je hoofd in je hart en zal je merken dat je pijn weg zal vallen waardoor je je enorm vrij en vol vreugde zal gaan voelen. Die pijn komt dan ook niet meer terug. Geheeld is geheeld. Dan ga je meer je intuïtie ontwikkelen, omdat je niet meer bang bent voor je pijn waardoor je alles weer durft te voelen.

Het jaarprogramma heeft mij gebracht wat ik zocht. Weer vertrouwen in mezelf, rust in mijn hoofd en begrip voor reacties van anderen. Je krijgt inzichtelijk waarom mensen op een bepaalde manier reageren.

 

Dominique

Ik ben weer gaan leven vanuit mijn hart en volle potentie. Dit programma zie ik als een cadeau voor jezelf om voor eens en altijd alles op te ruimen op alle niveaus die ik in mezelf tegen kwam.

 

Laura

Wat levert deze jaartraining je op:

Het mooie werk dat we elke bijeenkomst met elkaar bewerkstelligen, werkt enorm stimulerend, spiegelend en verhelderend. Je gaat je verbonden voelen met jezelf, wie je in wezen bent, jouw hart, verbinding met het hart van de ander.

Missie en aanvullende informatie

Lees hier de missie van de Vrouwenkracht Academie Aanvullende informatie over vergoedingen en beroepsverenigingen.

Locatie:

Thuis of waar je ook bent. Alle modules zijn ONLINE. Je volgt deze dus lekker in je eigen veilige ruimte.

Hoe meld je je aan:

Deel van de verplichte boekenlijst

Deze jaartraining: In je hart, uit je hoofd, is ontwikkeld door Tamara Beekmans (1975). Tamara is een bekende coach voor hooggevoelige personen, een multidimensional healer, ziener, hogerbewustzijns coach, lichtcode activator, systeemwerker en auteur.

Ze heeft in 9 jaar meer dan vierentwintig jaargroepen (vanaf 2013) hooggevoelige vrouwen begeleid. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen met name als systeem opsteller, cursussen intuïtieve ontwikkeling, vrouw in verbinding, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Online Jaarprogramma: uit je hoofd, in je hart