Voor hooggevoelige vrouwen

Missie van Tamara

Vrouwenkrachtacademie richt zich specifiek op hooggevoelige vrouwen.

In onze groepen zitten alleen vrouwen, dat is met een reden en dit leg ik je graag uit.

De tijd is aangebroken dat de westerse vrouw op gaat staan om zichzelf te helen, waardoor haar bewustzijn vergroot en zij deze in de wereld kan verspreiden. Het is een wereldwijd veld waar vrouwen ontwaken in het Goddelijke Vrouwelijke. Het gaat om het creëren van een collectief veld van vrouwen en mannen over de hele planeet door ze te verbinden via hartsbewustzijn; een uitdrukking van de schepping die de essentie is van het goddelijke vrouwelijke. Vrouwen en mannen die het vrouwelijke in zichzelf laten ontwaken waardoor hun licht weer kan schijnen, eerst voor zichzelf en daarna in én in verbinding met de wereld. Zij zal dan de man begeleiden in dit ontwakingsproces.

Daarnaast zijn we als vrouwen vergeten hoe het is om zusterschap te ervaren. Zonder concurrentie of strijd, maar juist als ondersteunend, liefdevol en vanuit gelijkwaardige verbinding, dat alles er mag zijn. Daarom heb ik de keuze gemaakt om alleen vrouwen op te leiden en te trainen. De cyclus die nu van start gaat, begint nu bij de vrouw. Wereldwijd komen op dit moment groepen vrouwen bij elkaar om te verbinden, waardoor er een krachtveld ontstaat waarbinnen alle wijsheid en zielsafstemmingen tot uiting kunnen komen. Juist nu is dat zo hard nodig om gevoel terug in de wereld te brengen.

Waarom hooggevoelige vrouwen?

Vrouwen staan meer in verbinding met de natuur, met moeder aarde, met de cyclus, en zijn emotioneel en seksueel krachtiger dan mannen. Doordat vrouwen leven kunnen scheppen in hun lichaam staan zij rechtstreeks in verbinding met de wijsheid van de schepping en deze kracht kunnen zij inzetten vanuit hun eigen wezen.

Nu is het na duizenden jaren weer tijd om onze stem en hart in te zetten om te helen wat geheeld moet worden. Het is nu tijd om op te staan en te laten zien dat het ook anders kan, evenwichtiger kan.

We zijn van ver gekomen, het is nu tijd om te helen en er te mogen zijn, vanuit onze volledige potentie en zachte kracht! Vrouwen verbinden zich weer met elkaar, daardoor verbinden zij al het leven op aarde met elkaar. We zitten nu in de overgang van een informatietijdperk naar een intuïtietijdperk.

Waarom geen mannen? Wanneer wel hooggevoelige mannen?

In de zomer van 2019 heb ik getracht een mannengroep te starten, maar de tijd was nog niet rijp. Ik zal dit in de toekomst nog eens proberen. Wel zijn er regelmatig opstellingsdagen alleen voor mannen.

Dit is mijn zielsopdracht en mijn missie, en ik doe mijn best en heb hier mijn hele leven aan toegewijd.

Hartegroet Tamara Beekmans,

Oprichtster en directeur Vrouwenkracht Academie en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.