Voor hooggevoelige vrouwen

Opstellingen

Systemisch werk worden ook vaak opstellingen genoemd. Dit werk is een zeer krachtig middel om onderliggende structurele patronen in je leven zichtbaar te krijgen die iemand tegenhouden om de liefde te laten stromen. Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch, spiritueel en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met behulp van representanten. We gaan werken met je innerlijk licht, waarom deze wel of niet zichtbaar of voelbaar is voor jou of de wereld. Binnen de opstelling bekijken we wat ervoor nodig is en waar de blokkade zit, in jezelf, je omgeving, je voorouders of een vorig leven?

De plek die je inneemt in je familie werkt hier diep op door. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van schuld, schaamte, boosheid of angstgevoelens die helemaal niet van jou zijn en je ervan weerhouden om in je eigen licht te gaan staan en te laten schijnen in de wereld die tegenkrachten heeft. We gaan samen in de opstelling kijken welke innerlijke delen en blokkades hier spelen en gaan jouw helpers en gidsen zichtbaar maken die jou bij zullen staan, zodat jij je licht kan gaan laten schijnen. Dat kan pas als je ook je donkere kant en angsten van jezelf doorziet, erkent en aanvaardt. Dan hoef je niet meer bang te zijn om je licht te laten schijnen in de buitenwereld. Dit licht is jouw natuur, jouw eigen unieke zielenlicht.

Er komt ruimte om de overgenomen verantwoordelijkheid of gevoelens als angst, schuld, verdriet, boosheid enzovoort, terug te geven aan de vorige generaties of vorige levens. Hiermee kun je je eigen plek innemen en je eigen leven gaan leiden. In opstellingen werken we alleen op zielsniveau waardoor het heel bevrijdend kan voelen.

Ieder mens is onderdeel van een systeem. Je familie, je eigen gezin en je zielenmissie. Een opstelling geeft inzicht in hoe innerlijke en uiterlijke loyaliteitspatronen werken en kan helder laten zien welke beweging nodig is om onze autonomie weer te verkrijgen om ons licht vrij te kunnen laten. Tijdens een opstelling breng je een vraag in die voor jou van belang is. We werken met het wetend veld.

Vanaf 2007 zet ik mijn deuren open voor opstellingen om het bewustzijnsproces op gang te brengen voor mensen die aan het transformeren zijn naar hartsbewustzijn. Momenteel werk ik alleen online en 1 op 1 via vloerankers. Je kunt innerlijke delen opstellen, je familielijn, je werk, je gezondheid, je ziel en hart, je relatie, je huis in de verkoop bijvoorbeeld en zoveel meer. Ik werk op een zeer diepe laag. Deze opstelling duurt 1 a 2 uur. De kosten voor een opstelling zijn € 297 inclusief btw.

Tamara Beekmans 1975: Als opsteller (sinds 2007), coach en trainer ben ik dienend aan jouw proces van bewustwording en ondersteun ik je bij het terugvinden van de balans in je leven of je werk. Ik ondersteun je met respect, begeleid je vanuit diverse hulpbronnen bij je bewustzijnsproces om je eigen regie weer op te pakken. Dit doe ik vanuit mijn opleidingen, training en werkervaring. Ik werk via mijn cognitieve kennis en ervaring in het werkveld, maar vaar vooral op mijn sterk ontwikkelde intuïtieve kompas. Ik heb een zeer goede opleiding genoten, nog dicht bij de bron van Bert Hellinger, waar maar 2 mensen tussen zaten toen Bert Hellinger zeer actief was hierin. Ik heb in de juiste tijd de opleiding gedaan besef ik me. Ik ben zeer kundig opgeleid in Alkmaar door Desiree van der Krogt. Daarnaast heb ik trainingen gevolgd bij Bert Hellinger zelf en diverse bijscholingen gedaan en intervisies bij anderen, jaar in jaar uit. Ik werk vanuit de leegte en stilte, met een bepaalde snelheid. Ik heb meer dan duizend opstellingen begeleid en ik begeleid momenteel een opleiding in Systemisch werk die 1,5 jaar duurt incl. genealogie en uitwerking blinde vlek via scriptie. Ik begeleid deze groep met name in diepgaande persoonlijke processen, zodat zij een zeer goede opsteller zullen worden en de techniek van opstellingen, werken vanuit het fenomenologisch veld.

Ik heb een goed oog voor het geheel, patronen en ben gericht op de betrekkingen als bron van informatie en ik kan het ook nog goed vertalen zodat jij het begrijpt. Daarbij laat ik me inspireren door de systemische manier van kijken en werken, gebruik ik mijn mediamieke kanalen, die als leidraad binnen het systemisch werk geven:

De vier systeemwetten: Ordening, Binding en Balans en Hier en nu. Ik heb ervaren als je je processen werkelijk aangaat, er ook wezenlijke verschuivingen plaats kunnen vinden naar een natuurlijke staat van zijn, binnen jezelf en ieder waar je mee verbonden bent.

Systemisch werk van Bert Hellinger heeft mij in mijn leven veel heling en transformatie gebracht. In 2004 ben ik in aanraking gekomen met opstellingenwerk en het raakt me nog steeds heel diep hoe wonderlijk dit werk is en wat het doet voor mensen. Vanuit eigen ervaring weet ik dat je door overtuigingen, familiepatronen, kinderbeelden verstrikt geraakt of geklonken kan zijn aan gezinsleden of andere zaken, die je belemmeren om voluit te leven. Maar ook hoe het energetisch en spiritueel door kan werken op zielsniveau anno nu.

Ik richt me in de opstelling op jouw energie als vraagsteller; is deze in balans, ben jíj in balans? Ik kijk naar dynamiek: binnen in jezelf, binnen jou en het universum, binnen het gezin van nu en herkomst, je voorouders. Door de opstelling maken we de onderstroom zichtbaar.

Als opsteller ben ik dienend aan jouw proces van bewustwording en ondersteun ik je. Ik ondersteun je met respect en humor bij de zoektocht naar jezelf en begeleid je vanuit diverse hulpbronnen bij je bewustzijnsproces om je eigen regie weer op te pakken. Maar als het nodig is, zal ik ook mijn vinger op de zere plek leggen zodat jij helder krijgt waar deze zit, waardoor jij er zelf verder mee kan werken in je persoonlijke proces na de opstellingsdag.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Opstellingen