Voor hooggevoelige vrouwen

Energieprogramma

Het krachtige Ochtend en Avond Energieprogramma om je op- en te ontladen voor hooggevoelige mensen

Inmiddels doen al een aantal duizenden hooggevoelige vrouwen, mannen èn kinderen deze oefeningen dagelijks. Ik ontvang met grote regelmatig een mail, waarin ze vertellen hoe deze oefeningen hun leven heeft verbeterd.

Hoe werkt het?

Hieronder kun je lezen wat het doel en de uitwerking is van dit energieprogramma, waar ik zelf 18 jaar over heb gedaan om deze zo krachtig en precies te ontwikkelen, in de eerste plaatst voor mezelf, daarna hebben vele anderen deze geprobeerd en zelfs bij kinderen blijkt deze zeer krachtig te werken.

Ochtend energieprogramma

Het doel van deze aura-bescherming in de ochtend is om jezelf veiligheid te bieden in contact met de buitenwereld. Dit doe je door jezelf goed te gronden, je energiekanalen te activeren en je te verbinden met moeder aarde, vader zon, de kosmos en je begeleiders.

Het programma biedt daarvoor een stappenplan om vanuit de voeten stevig te gronden met moeder aarde en vanuit de kruin in verbinding te staan met de kosmos. Door dit programma uit te voeren, zet je jezelf stevig en krachtig neer op aarde. Je herstelt er je eigen energiesysteem ook mee, en maakt jezelf hierdoor krachtiger.

En dit helpt jou als mens weer om in je kracht te blijven, in je eigen energie. Wanneer je namelijk in je eigen stabiele energieveld kan blijven, ga je je steeds veiliger voelen en kun je jezelf pas goed verder ontwikkelen en ontplooien.

Avond energieprogramma

Het doel van deze aura-bescherming voor de nacht is om jezelf veiligheid te bieden terwijl je slaapt. Hierdoor kun je dieper slapen en word je uitgeruster wakker. Tevens ontlaad je jezelf van de energie en indrukken die je gedurende de dag oppikt.

Als je elke avond je systeem schoonmaakt, heeft dat op lange termijn een groot effect op je draagkracht: je kunt steeds beter bij jezelf komen en blijven wat een ander ook doet.

Als je jezelf niet een dergelijke aura-bescherming geeft, wat voor velen geldt, loop je zo vol dat je je (negatieve) energie niet kwijt en daardoor kun je ‘ziek’ worden en/of klachten krijgen van overprikkeling, vermoeidheid en vooral van jezelf weg willen gaan.

Kun je je al voorstellen wat een verschil dit zou maken
in jouw leven?

Wat kost het?

Het Ochtend en Avond Energieprogramma

€39

2 PDF-bestanden met uitleg

2 ingesproken MP3-bestanden

Na inschrijving kun je direct aan de slag en je kunt het altijd bewaren en zelf opslaan.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Het krachtige Ochtend en Avond Energieprogramma om je op- en te ontladen voor hooggevoelige mensen

Energieprogramma

Inmiddels doen al een aantal duizenden hooggevoelige vrouwen, mannen èn kinderen deze oefeningen dagelijks.