Voor hooggevoelige vrouwen

Consulten

Hieronder vind je de 1-op-1 consulten die je bij Vrouwenkracht Academie kunt boeken.

Kijk gerust eens rond.

Opstellingen

Dit werk is een zeer krachtig middel om onderliggende structurele patronen in je leven zichtbaar te krijgen die iemand tegenhouden om de liefde te laten stromen. Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch, spiritueel en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken en dat op een diepere laag doorwerkt.

Coaching

Het is mogelijk om een eenmalige coaching met mij in te plannen, waarin met je mee kan kijken waarin je vast bent gelopen. Ik kan hierin al mijn tools inzetten, van systemisch werk, coaching, tot reading en healing. Dat wat zal ontstaan en wat nodig is zullen we mee gaan werken.

Kristallen Activatie

Deze activatie richt zich op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd. Ik maak op jouw verzoek een persoonlijke unieke kristallen lichtgrid voor jou, die past bij jouw eigen unieke trillingsfrequentie.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Nieuwe opleiding

Tempel van de Vrouw

Heilige cirkel van vrouwen.

Een nieuwe opleiding: De Tempel van de Vrouw. Deze gaat diep, is prachtig en rauw. Gaat to the point en is meesterlijk.

Klik op de link om meer te lezen.