Voor hooggevoelige vrouwen

Boek:
De roep van de hooggevoelige vrouw

Meer dan dertienduizend boeken verkocht!

Herstel de wezenlijke verbinding met jezelf


Hoe bevrijd je je van een pijnlijk verleden, waarin jij als hooggevoelig kind niet gezien en erkend werd, waardoor je later vanuit je hoofd bent gaan leven, afgesloten van je diepe gevoelswereld?

De roep van de hooggevoelige vrouw vertelt het persoonlijke verhaal van Tamara, die meerdere depressies, burn-outs en een angstoornis overwon. Haar verhaal wordt afgewisseld met praktische handvatten over hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen, waardoor je innerlijke vrijheid gaat ervaren in alle facetten van je leven.

 

Tamara Beekmans: “Ik neem je in dit boek mee naar mijn diepte en hoogtepunten van mijn leven, want als je leven zo begint, krijg je daar natuurlijk later last van, of je wilt of niet. Dit worden je overlevingsmechanisme patronen. Ik deel graag met je welke cruciale stappen ik heb moeten nemen om uit een chronische depressie, 5 burn-outs en 2 jaar straatangst (voor altijd) te komen. Dit zijn zes stappen die jij ook kunt zetten, ook al heb je minder heftige dingen meegemaakt, het werkt. Deze stappen blijken zo krachtig en effectief te zijn dat ze nu vallen onder de Vrouwenkracht Methode”.

Het boek bestaat uit 6 hoofdstukken, waarvan elk hoofdstuk begint met een deel van een verhaal van mijn verleden. Met uiteindelijk het resultaat van mijn inspanningen.
Hierop volgt een deel van de Vrouwenkracht Methode met hoofdstukken over:

    • interne veiligheid,
    • gekwetste kinddeel,
    • innerlijke criticus,
    • hoe je je negatieve

grondovertuigingen kunt herprogrammeren,

  • hoe je je verhaal van je verleden positief kunt herschrijven waardoor je anders in je leven en toekomst gaat staan.

Deze methode beklijft, omdat je je basis leert funderen, waarop je daarna kunt gaan bouwen. Er staan krachtige visualisaties in die je ook gratis kunt downloaden via de website met een code voorin het boek.

Heb je hem al besteld? Inclusief 6 ingesproken en uitgeschreven visualisaties via mp3 bij bestelling van het fysieke boek.

Over de auteur:

Tamara Beekmans (1975) is één van Nederlands best bekende coaches voor hooggevoelige vrouwen en de oprichtster en directrice van de Vrouwenkracht Academie. Daarbij is ze auteur van: ‘De roep van de hooggevoelige vrouw’. Ze traint en coacht al een aantal jaren groepen hooggevoelige vrouwen. Ze heeft al meer dan duizenden vrouwen geïnspireerd en begeleid in het proces van uit je hoofd, in je hart binnen Europa.

Dit vinden anderen:

Myronne: “Boek al twee keer gelezen en de opdrachten bijna afgerond heeft heel veel met me gedaan het is mijn bijbel geworden ik pak hem erbij als ik steun nodig heb. Het heeft me geleerd mezelf nooit meer af te wijzen, bewust te worden van m’n overlevingsmechanisme en daar mee aan de slag gegaan, m’n straatangst overwonnen , door de opdrachten in het boek inzicht gekregen in mezelf en heeft vooral emoties los gemaakt en door ze te doorlopen heeft het mij heel veel ruimte gegeven, het is veel rustiger in m’n hoofd geworden. De her- en erkenning door het lezen van jouw boek geeft moed en steun!!”

Caroline: “Ge-wel-dig mooi boek van een ge-wel-dig mooie inspiratie volle, warme liefdevolle krachtige vrouw❤?”

Mila: “Heel sterk en moedig van je om jouw kwetsbaarheden te delen en ons voor te gaan door nu tools aan te reiken om onszelf te helen. Bewondering voor je dat jij dit durft in tijden zoals nu! Ook van overtuigd dat dit alleen maar een mooi pad is dat je opentrekt voor de mensheid … desondanks jouw verhaal heb je jezelf weten recht te houden wat je moeder zelf niet kon maar wel heeft doorgegeven aan jou en dat alleen met haar pure en oprechte liefde. Een mooie vrouw ❤️”

Suzanne: “Zo beeldend geschreven, dat het voelt of ik erbij ben.”

Carin: “Heb het boek gelezen. Heel herkenbaar. Duidelijk geschreven met veel emotie. Hoe mooi hoe je vanuit de donkere dieptes je pad gevonden hebt met zoveel kracht en intuïtie. Ik laat het even bezinken en ga ermee aan de slag. Kon ook mijn emoties goed voelen en weet dat ik er ook mag zijn en mijn gevoel moet gaan volgen. Bedankt Tamara voor je openheid, kwetsbaarheid en kennis! Prachtmens ben je!!”

Annita: “Heel heftig en erg …. maar pfff, herken de gevoelens zo goed.. eerste gedachte… anderen laten lezen, dan snappen ze het.. Heel veel bewondering en respect voor je.”

Katelijne: “Echt zeer goed geschreven….en fantastische tips om niet in het slachtofferrol te blijven, chapeau meid, you are a wonderwijf!xx”

Naomi: “Heftig! en prachtig hoe je uitlegt hoe je het innerlijk kind kunt helen.”

Helena: “Jee Tamara, wat een heftig verhaal! Zoals je het verteld in details, je voelt gewoon de spanning…”

Petra: “Pracht boek en zo herkenbaar… Vooral de gevoelens waar je doorheen gaat, ik ga zeker aan de slag met je stappen. Dank voor ‘t schrijven van dit boek, vele vrouwen zullen ermee geholpen worden!”

Ria: “Prachtig beeldend geschreven, en de angst, zo herkenbaar. Mijn hart zit in me keel. Pffff en kippenvel. Dat wordt in één keer uitlezen, vrees ik.”

Debbie: “Ik ben gister in jouw boek begonnen Tamara. Heftig wat jij en je broertje hebben meegemaakt. En ook veel herkenning en fijne heldere uitleg over interne veiligheid.”

Geertrui: “Heel mooi geschreven. In 1 seconde zat ik helemaal in het verhaal. Ik zag alles zo voor mij.”

Ann: “Ik ben er vandaag in begonnen. OMG. Alhoewel ik niet met depressie en burn out kamp heb ik al zeer leerrijke lessen gelezen die ik zeker ga toepassen in mijn leven.”

Lisette: “Vele emoties bij het lezen gevoeld en ook juist daarin van mezelf ervaren. De oefeningen heel prettig en zo helpend. En in al dit lezen, hoe heftig ook….voelde ik continue kracht verbinding vertrouwen liefde vanuit de woorden. Zo mooi zo krachtig.
In bijna één stuk door gelezen en ik begin straks opnieuw en ga in de loop van de tijd de oefeningen verdiepen en sommige dagelijks herhalen. Vooral mijn innerlijke destructieve criticus en pusher merken dat het tijd wordt om rust te nemen. Dat geeft ruimte voor dat deel in mij dat wil durven leven…ik zie haar staan!”

Stella: “Ik zie het gelijk voor me. Zo intens. Alsof ik dat meisje ben zo levend beschreven. Zo beschermend. Haar plaats in het gezin. Nog kind en zo volwassen tegelijk…”

Gisele: “Dag Tamara, ik heb je boek op amper een weekend uitgelezen, ik heb uw verhaal intens beleeft alsof het de mijne was, ik was er efkes van in de war en deed me denken aan het verleden. Ik die normaal voorwaarts stap. Je boek is een echte aanrader en je zou je verhaal moeten verfilmen, warme groeten en dikke knuffel.”

Bianca: “Ik heb het boek ook bijna in één adem uitgelezen. Ik wil je mijn complimenten geven, Tamara. Het is een super boek. Ik heb het uit, maar ik ga nu nog wel even terug naar de opdrachten.. Kijken of het gaat werken.. Bedankt ook voor het schrijven van het boek!“

Eef: “Omdat het de schrijfster lukt om na een dergelijk levenspad nu zo krachtig in het leven te staan, krijg je tijdens het lezen het gevoel dat je dat zelf ook zou moeten kunnen. In plaats van theorie staan er veel zinvolle praktisch toepasbare handvaten in het boek waar je direct mee aan de slag kan. Niet zweverig maar concreet dus aan het werk met jezelf. Heel inspirerend!”

Carine: “Tamara neemt je mee in haar levenspad, een levensverhaal wat me in mijn eigen hart heeft geraakt. Omdat het zo herkenbaar was voor mijzelf. Als klein meisje al zorgen voor de veiligheid in het gezin, een opdracht die je geen enkel kind gunt maar die noodzakelijk is om te kunnen overleven. Jezelf zoveel geweld aandoen om vooral overeind te blijven. Op een heldere en integere manier beschrijft ze haar route en uitnodigt je uit jouw route te gaan volgen met de vele praktische tools die ze in haar boek meegeeft. Op deze manier heb je de mogelijkheid jezelf te helen en te hervinden. hartverwarmend!”

Maria: “Puur, zuiver, recht uit het hart geschreven. Wat een verdrietige jeugd, wat een veerkracht, power. Veel herkenning in het transformatie proces.”

Carla: “In dit boek vertelt Tamara haar verhaal, licht ze haar methode toe en geeft ze oefeningen mee. Het toffe is dat zij je achter de schermen meeneemt naar het ontstaan van haar vrouwenkrachtmethode. Een methode waar menig vrouw terug in haar kracht kan komen te staan, mits ze de moed heeft om ook haar eigen verhaal te herbekijken. En als voorbeeld hiervoor, geeft ze in haar boek een inkijk in haar leven. Op die manier leert ze ons dat je altijd de keuze hebt. Haar levensverhaal is echt niet over rozenblaadjes gelopen en toch blijft zij kiezen voor de schoonheid van het leven. Als je haar kwetsbare verhaal leest, kan je niet anders dan bewondering hebben voor deze dame, die uitgegroeid is tot een prachtige vrouw, die klasse en grandeur uitstraalt. En het allermooiste? … Ze weet dit succesvol te delen, waardoor ze andere vrouwen inspireert en aanzet om net als haar mee te groeien naar het krachtig vrouwzijnschap!”

Denies: “Een boek met ‘power’ waarvan de wijsheden doorleeft zijn. Het leed wat niet onontkoombaar was krijgt de kleur van het hart.
Vanuit het hart beschrijft Tamara hoe er verbinding gemaakt kan worden met angsten en depressies. Liefdevol aangaan van de eerste stappen naar herstel. Ieder van ons heeft dit vermogen en dit boek kan vele inspireren om de stappen te zetten die nodig zijn.”

Rene: “Het openhartige, aangrijpende en inspirerende verhaal van Tamara brengt je automatisch in contact met je eigen oude pijnen en overtuigingen. De praktische tips en oefeningen laten je ontdekken wat je nodig hebt om vanuit gezonde mannelijke èn vrouwelijke innerlijke kracht, autoriteit en authenticiteit te leven, met een open hart verantwoordelijkheid nemend voor alles wat zich in jouw leven afspeelt. Dit verrijkt gaandeweg je relaties met je geliefde(n), vrienden, collega’s, buren en zelfs dieren, die je allemaal op hun manier spiegelen.”

Liz: “Tamara neemt je op een beeldende wijze mee met enkele intense ervaringen uit haar leven .Heel realistisch alsof ze naast je zit. Op een no nonsense manier, zonder vanuit de slachtofferrol te reageren, vertelt ze over indringende gebeurtenissen. Daarbij valt het op dat ze geen oordeel heeft. Ze verstaat de kunst om uiteindelijk (levens)kracht te putten uit de vele traumatische periodes en deze om te zetten in de positieve flow waar ze nu in zit. Ze kan een voorbeeld zijn voor velen en bij anderen bewustwording op gang brengen. De door haar ontwikkelde vrouwenkrachtmethode is eenvoudig en doeltreffend. Een positieve methode om weer op koers te raken en de kapitein op je eigen schip te worden. Om weer in je eigen kracht te komen staan. De oefeningen uit het boek zijn krachtig en fijn om te doen.”

Danya: “Wat een ontzettend bijzonder krachtig boek! Heel duidelijk en overzichtelijk en makkelijk leesbaar. Ik lees niet veel dus een boek moet mij bijna meteen pakken anders leg ik het weg , dit boek pakte me vast en liet me niet meer los het was alsof ik er helemaal in zat.
Het is zo krachtig en echt dat ik meteen aan de slag ging met de opdrachten in het boek. ”

Monique: “Dit boek bewijst dat hoe zwaar je leven tot nu toe geweest mag zijn, je kunt er altijd uitkomen. Sterker, authentieker, vol leven en liefde. En het mooie is, je krijgt handvatten om het zelf ook te gaan doen!”

Ingrid: “Wat een wonder als het leven je zo op je donder heeft gegeven, dat je uiteindelijk pijnlijk alleen maar stralend sterk, tot de heuse keuze komt, waardoor de rede verstomt en het hart mag spreken. Vrouw in elke vezel, prachtig krachtig, de demonen overwonnen, gevoelig tot in t diepst van je ziel, je bestaansrecht stabiel bewonen en met je gaven de wereld laven. Dank je wel Tamara voor dit boek. Ik las het als een malle, diep geraakt. Zo herkenbaar en zo hoopvol, dat totale heling mogelijk is. Dank je voor de praktische oefeningen, voor je open kwetsbaarheid, voor je valkuilen en je veerkracht, voor de verhalen over vader, moeder, relaties, reizen en och die lieve Max!!”

Bianca: “Ik heb het boek ook bijna in één adem uitgelezen. Ik heb, zoals vele vrouwen hier, ook het één en ander meegemaakt, maar mijn ouders hebben mij wel alle liefde gegeven. Mij is nooit gezegd, door wie dan ook, dat ik niets waard ben. Gelukkig maar! Ik wil je mijn complimenten geven, Tamara. Het is een super boek. Ik heb het uit, maar ik ga nu nog wel even terug naar de opdrachten.. Kijken of het gaat werken.. Bedankt ook voor het schrijven van het boek! ???”

Gisele: “Dag Tamara, ik heb je boek op amper een weekend uitgelezen ?, ik heb uw verhaal intens beleeft alsof het de mijne was, ik was er efkes van in de war en deed me denken aan het verleden. ik die normaal voorwaarts stap. Je boek is een echte aanrader en je zou je verhaal moeten verfilmen , warme groeten en dikke knuffel, Gisele.”

Caroline: “Dank je wel voor de magisch mooie middagop jouw boekpresentatie, zo’n fijne pure zuivere energie, vol liefde en jouw hartspassie. Wat een prachtig, en krachtig mooi mens ben je. Recht vanuit je hart en ziel, stralend vanuit je ware essentie, zo waardevol en mooi. Dank je voor de bijzondere connectie, wat een prachtige ziel ben jij.”

Catharina:“Pffff… tranen over mijn wangen. Meteen al na de eerste pagina. Wat heeft ze een mooi boek gemaakt. Wat resoneert het ontzettend met alles waar ik nu doorheen ga! Ik bestelde dit boek vorig jaar september… het zou pas afgelopen mei uitkomen. Maar ik moest en zou het boek hebben. Geen idee waarom, maar iets in mij zei dat ik het echt nodig had. En jemig wat heb ik dat inderdaad. Dankjewel dankjewel dankjewel!!”

Marie-Astrid: “Een bijzondere vrouw en al even bijzonder boek. Een levend voorbeeld van vrouwenkracht.”

Neeltje: “Treffend! (Ook voor mannen) In alle opzichten. Als leesboek: een boek dat je aangrijpt én leest als een trein. Als inspiratiestuk: Dit is een verhaal van iemand anders en toch pik je tussen de regels je eigen herkenning én inzichten op. De oefeningen zijn de kers op de taart: Ze zijn zo omschreven dat ze makkelijk zijn en het niet uitmaakt of je ze wel of niet (meteen) doet. Tip: doe het wel! Ik lees niet snel, maar vloog door het boek heen en bewaar het om de oefeningen te herhalen….

Ingrid: “Eindelijk een boek gevonden en gelezen die me direct pakt en automatisch aan het werk gaat met mijn trauma,s. De inhoud van het boek pakte me meteen en het was van *Wow*,alsof het voor mij persoonlijk geschreven was. Ook IK heb wel degelijk bestaansrecht en mag er zijn. Het is aan mezelf om mijn mind set te resetten en ik ben er van overtuigd dat me dat gaat lukken. Dank je wel Tamara en ik hoop dat velen je boek zullen lezen en de oude triggers los kunnen laten. Dat wij als vrouw, en hopelijk volgen er ook vele mannen, weer in balans komen met onze vrouwelijke en mannelijke energie.”

Anneke: “Een boek dat je direct bij de strot grijpt; mooi , heftig en soms pijnlijk herkenbaar. Een must voor iedere hooggevoelige die aan de slag wil met zichzelf. De oefeningen zijn helder, relatief simpel en goed toepasbaar.”

Jessica: “Een prachtig waardevol boek voor iedereen (man en vrouw) die wakker wil worden, de verbinding met zichzelf wil herstellen en i.p.v vanuit het hoofd uit het hart wil leven leven in vrijheid waarbij de interne mannelijke en vrouwelijke energie in balans is. Zelf heb ik bij Tamara Beekmans de jaartraining gevolgd om als mens, leefstijlcoach en ondernemer, eerst de verbinding goed met mijzelf te kunnen en blijven maken. In haar boek verteld ze haar heftig levensverhaal, waarbij zij handvaten, tips en mooie visualisaties geeft uit haar jaarprogramma. Dit boek raakt je intens tot op zielsniveau en tilt je op het niveau van bewustwording van 3D naar 4D en zelfs richting 5D. Ik ben zo laaiend enthousiast over haar boek en werk en schrijf daarom deze recensie om het met iedereen te kunnen delen zodat haar werk de kans krijgt de wereld over te gaan in de hoop de mensheid op te kunnen tillen tot de beste versie van zichzelf te worden en daardoor bij te dragen aan een betere wereld ook voor de generaties na ons!”

Els: “Zeer goed geschreven! Je leest het in 1 x uit. De uitleg bij elk hoofdstuk en visualisaties zijn mooi om daarna verder te gaan in het verhaal.”

Wendy: “Ik wilde de kleine Tamara omarmen en troosten en de volwassen Tamara knuffelen en ontmoeten. Ik kwam door het lezen van dit boek weer in verbinding met mijn pure ‘zelf’. Door aan het werk te gaan met deze eenvoudige Vrouwenkracht-methode, bereikte ik een dieper inzicht, waardoor ik kan stralen! Buitengewoon inspirerend en verrijkend. Ik heb de roep gehoord!”

Cor: “Een boeiend verhaal welke je meeneemt naar je eigen leven en zijn obstakels. Zelfleerboek waarin je kan leren bij iedere situatie je eigen aandeel te zien te accepteren en er beter uit te komen door zelfreflectie. Tamara verteld haar ervaring zonder oordeel over de ander en gaat de realiteit hierin niet uit de weg. Als je dit boek leest waar het voor bedoelt is kan je een flinke stap maken naar authenticiteit en keuzes maken. Ik noem het een boek met een ziel waarin vader moeder gezinssituatie liefdes relaties aan bod komen. Daarom een boek voor vrouwen mannen vaders moeders dochters zonen.”

Marjon: “Waardevol en inspirerend. Het boek “De roep van een hooggevoelige vrouw ” is een boek waarin ik blijven lezen kan! De opdrachten zijn duidelijk omschreven en de mooie visualisaties daar word ik door geraakt ze geven mij hele mooi inzichten. Dit boek is echt een voor de hooggevoelige vrouw waar ik blij van werd!”

Anneke: “Een boek dat je direct bij de strot grijpt; mooi , heftig en soms pijnlijk herkenbaar. Een must voor iedere hooggevoelige die aan de slag wil met zichzelf. De oefeningen zijn helder, relatief simpel en goed toepasbaar.”

Katrijn: “Boeiend vanaf de eerste bladzijde. Een aangrijpend en emotioneel levensverhaal waar in iedere zin een inspirerend positivisme wordt getoond. De openheid van de schrijfster zal ook een openheid teweeg brengen bij de lezers. Door die openheid zullen ook de pijnpunten van de lezers duidelijk worden en dat zal helpen om onmacht om te zetten in kracht, zoals ook de schrijfster dat gelukt is. Het verhaal is behalve aangrijpend en inspirerend ook mooi geschreven en zeer respectvol naar alle betrokkenen. De theorie is erg vriendelijk en daardoor voor alle lezers gemakkelijk toepasbaar. Een echte aanrader voor iedereen die open staat voor een inspirerend verhaal en praktische oefeningen om oud zeer gedag te zeggen en meer in verbinding te komen met zichzelf.”

Martine: “Een boek dat je vanaf de eerste bladzij bindt met het kleine meisje en haar wereld. Het aangrijpende levensverhaal van Tamara is zo levendig beschreven dat je het kunt voelen en bijna als een film voor je ogen ziet gebeuren terwijl je het boek leest. Haar verhaal is heftig, maar de emoties en interne gevechten herkenbaar en misschien wel bijna universeel. Tamara heeft een vrouwelijke, heldere en praktische methode ontwikkeld waarin veel wijsheden samenkomen. Haar methode, in het boek beschreven aan de hand van illustrerende voorbeelden, biedt de moderne vrouw goed toepasbare, aardse handvatten om met een rechte rug en opgeheven hoofd (weer) vanuit haar hart te kunnen leven. Om stevig in haar schoenen te staan en verschil te durven maken.”

Marieke: “Een boek dat me raakt, aanzet tot nadenken en inspireert om alles uit het leven te halen! Voelt oprecht geschreven, vanuit kracht en liefde en dat kwam heel erg bij mij binnen.”

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Boek