Voor hooggevoelige vrouwen

Opleiding:
Tempel van de Vrouw

Start opleiding 8 september 2024: Inschrijving geopend 

Nog 3 plaatsen vrij.

Als vrouwen met dezelfde intentie regelmatig bij elkaar komen, kunnen zij met hun krachtige levens gevende energie de Aarde laten bewegen. Mits zij geleerd hebben hoe deze te belichamen en hun eigen energie bewust te kanaliseren.

Het tweede hart van de vrouw is de baarmoeder. Het is de plek die levensenergie tot uiting kan brengen, waar we nieuw leven creëren, waar onze creatiekracht huist en waar de zachte vrouwelijke energie sterk aanwezig is. Maar ook waar de pijn en de voormoederlijke pijn in de vrouwenlijn zit.  In ons lichaam huist ook de vrouwenwond die onze energie kan blokkeren, door misbruik, afgeslotenheid en collectieve onderdrukking van onze kracht. Nu is het tijd om onszelf weer te bevrijden.

De Tempel van de Vrouw is een nieuwe diepgaande energie voor een nieuwe wereld. Een diepgaande energie in vrouwelijke verbondenheid en een gedeelde liefde voor de Aarde, De Tempelvrouw inspireert en begeleidt. Ze helpt om vrouwen te inspireren bij hun essentie te komen. Deze innerlijke Tempelkracht zal zich als een olievlek gaan uitspreiden. Daarom is gekozen om de Tempel van de Vrouw als Opleiding aan te bieden. Te gebruiken voor jouw persoonlijke helingsproces of om anderen met trainingen te kunnen begeleiden.

Onze baarmoeder is diepgaand en op een natuurlijke manier verbonden met de Aarde. Net als zij kunnen wij het leven geven met ons lichaam. We gaan binnen de opleiding dan ook kijken naar onze eigen geboorte, hoe we deze hebben doorstaan en welke trauma’s bevrijd mogen worden? 

Hoe zit het met je vrouwenlijn, welke wonden dienen nog aangekeken te worden? Wat doe je met de opgeslagen informatie uit dit leven en je vele andere levens, waarin je telkens met moeilijke thema’s in aanraking kwam.

De vrouwenwond, het onderdrukken van de vrouwelijke zachtheid, die zo krachtig is. Het gaat er om of jij het leven kunt nemen.

Hoe zit het met onze draagkracht, veerkracht, passies, seksuele energie en onze creatie- en manifestatiekracht? Hoe je deze krachten kunt kanaliseren; dat ga je nu leren. Met behulp van diepgaande inwijdingen ga je de pijnstukken in je baarmoeder helen waardoor genezing in je lichaam en (het collectieve) bewustzijn plaats kan vinden. We creëren bewustzijn in onze baarmoeder, waardoor we ons weer compleet en intact gaan voelen, omdat we in contact zijn met deze grote innerlijke krachtbron vol vrouwelijke levengevende energie. We werken diepgaand in deze opleiding, bijna tastbaar energetisch en via je hogere bewustzijn. Alles gaat weer ontwaken in jezelf en dat ga je merken in alle aspecten van je leven. Je gaat het leven weer voelen zoals het bedoeld is.

We gaan werken met onze pijnappelklier, ons hartsbewustzijn en baarmoederkracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat je voelt dat je levensenergie geactiveerd wordt en je de ruime verbinding kunt gaan ervaren met alles wat leeft op Aarde. Dit is werken van binnen naar buiten.

Dit heilige pad van De Tempel van de Vrouw is een creatiepad in de vorm van een opleiding (1- of 2-jarig) ontworpen voor de spirituele vrouw, hooggevoelige coach, visionair, magiër, alchemist en creatieve leider die ernaar verlangt om haar diepste eigen natuurlijke spirituele pad te gaan ervaren, zo eigen en uniek voor haar innerlijke zelf. Dit pad bewandel je in je eigen tempo en vereist geen andere tijd dan het (aan)voelen van je eigen ritme.

Dit heilige pad van de Tempel is gemaakt door een vrouw, voor alle vrouwen die zich daarmee verwant voelen.

De Tempel van de Vrouw is een magische opleiding in gedragen zusterschap, die je zal doen schudden op je grondvesten. We gaan diep energetisch werken met deelrondes, lichaamswerk, meditaties, opstellingen, dans, rituelen en ceremonies die we van tevoren gezamenlijk voorbereiden.

Dit is next level, het is aards, rauw en spiritueel. Dit is voor vrouwen die zichzelf echt willen leren kennen en hun gaven en krachten willen accepteren in hun leven.
De verbinding die we gaan maken met het collectieve vrouwenveld is een magische energie van het gezonde vrouwelijke om je op te laden en te bekrachtigen.

Er zal heling kunnen plaatsvinden op vele vlakken als je de bereidheid hebt om jezelf te openen in de groep. Deze tempelgroep is een groep van liefde en vertrouwen, van rauwheid en eerlijkheid, van lef en durf. Je levenskracht ontwaakt door deze prachtige energie die een groep vrouwen kan creëren.
Je lichaam als tempel gaan zien en ervaren vanuit zoveel liefde en genegenheid.

“Het is exact zoals Tamara in de vooraankondiging schrijft: “Dit is next level, het is aards, rauw en spiritueel. Dit is voor vrouwen die zichzelf echt willen leren kennen en hun gaven en krachten willen accepteren in hun leven.” Zelf heb ik vele trainingen gevolgd. Maar nooit als nu bij Tamara. We werken als groep echt op zielsniveau. Onze “wonden” komen boven en worden geheeld, door onszelf maar met de steun van de groep. Dat is soms pijnlijk en hard. Maar de groep is zo vol liefde en respect naar elkaar toe. dat je dit aankan en aandurft om net wat verder te kijken dan je gewend bent om te doen en je het ook echt aanpakt. Het heeft me al zoveel gebracht en we zijn pas net over de helft. Onze gaven en talenten worden zichtbaar. Mede omdat de verbinding als groep zo warm is en we allemaal groeien. Tamara zet deze energie neer. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ze is liefdevol en warm. Maar ook oprecht en direct als dat nodig is. Verder heeft ze echt ongelooflijk veel kennis die ze deelt. Waardoor elke lesdag een feest is. Daarom kan ik maar 1 ding zeggen, DOEN ! Je leven wordt er echt mooier door.”

Marijke Dekker

Rituelen

Het inwijdingsproces van de Tempel van de Vrouw is enorm ontroerend en zit vol verwondering. Net zoals in de oude tijden waarin je werd ingewijd in de tempels met oude kennis en wijsheden en met een lange leerweg vol uitdagende beproevingen. Dit alles om angsten te overwinnen en jezelf vrij te maken van de overtuigingen en ervaringen die je eerder hebt opgedaan in dit en andere levens. Om dit samen te mogen doen met een groep vrouwen, die je als gelijkgestemden kunt ervaren, om elkaar te inspireren, aan te moedigen, te ondersteunen en mee te verbinden is heel erg bijzonder om eens in je leven op zo’n diepgaand niveau te mogen ervaren. Het verandert je hele leven.

Je leert je eigen rituelen in je leven toe te passen, die je je herinnert uit die vorige levens.

Het eren van ons vrouwenlichaam, onze vrouwenenergie, het heilige vrouwelijke, het rauwe vrouwelijke en het zachte moederlijke door alle weerstanden en plezier heen.

We maken contact met Moeder Aarde en haar levende wezens. Zij zal ons begeleiden op deze tempelreis,. Het vertrouwen op onze intuïtie en het durven aangaan van het niet weten maar wel durven te laten ontstaan.

Maar ook het helen van oude wonden, via het innerlijke kind. Je gaat leren jezelf te helen via je innerlijke kinddeel en je magische kind. Je ontvang de uitgebreide online innerlijke kind cursus voorafgaand het opleidingsjaar, zodat je al kunt starten met dit deel van jezelf te leren helen. Dit scheelt veel Tempelwerk en tijd als je dit voorwerk al kunt doen. Als je vrij wordt van je overlevingspatronen, dan kun je spiritueel groeien op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden.

Opleiding

Tempel van de Vrouw

Dit werk is voor de vrouw die de jaarseizoenen in haar eigen lichaam wil belichamen: het is voor degenen die menstrueren, niet menstrueren en in de menopauze zitten.

Hoewel het programma een rode draad bevat kan het zo zijn dat, wanneer we binnen een matriarchaal paradigma werken, dit niet via een tijdlijn gevolgd kan worden. Ieder heeft haar eigen tempo in het proces. Je wordt sterk aangemoedigd om in je eigen tempo te gaan, je eigen innerlijke ritme te eren en de tijd te nemen die nodig is om ontdekkingen te ontvouwen en in jezelf te integreren. Op je heilige pad van de Tempel is geen haast. Je leert en eert de vrouwelijke weg.

Deze ceremonie is van tevoren voorbereid als onderdeel van de reis. De eigenlijke initiatie zelf is privé en per persoon anders en wordt mysterieus gehouden totdat de vrouw op deze heilige reis op deze plek in haarzelf aankomt.

Hoe zien de online lessen via de zoombijeenkomsten eruit:

  • Er is altijd een openingsceremonie, die naarmate de groep groeit, zal veranderen. Net zoals wij zullen veranderen en intensiveren.
  • Je wordt uitgenodigd voor een discussie waarin je je reflecties en zielswerk kunt delen. Maar ook wat je gecreëerd hebt gedurende het proces aan kunst, poëzie en foto’s. Dit is een plek om je vragen te stellen, te communiceren met je medesisters en vooral om ontdekkingen te delen.
  • Daarnaast brengt Tamara thema’s in die zullen worden besproken en worden er oefeningen gedaan die je later, thuis en uitgebreider, gaat ervaren. Deze evalueren we altijd.

In je welkomstpakket ontvang je:

  • Dagboek en pen, kaars en lucifers.
  • Een persoonlijk uitgezocht kristal voor jouw energie.
  • Yoni stoomkruiden, die je goed moet bewaren tot we ermee gaan werken.
  • Een paar andere prachtige geschenken die jezelf nog mag gaan ontdekken bij het ontvangen van het pakket.

We werken niet met werkboeken, je krijgt wel boekentips mee om te lezen Het is een persoonlijk proces en we werken met de thema’s die beschreven staan.

Certificaat

Na de intensieve online opleiding ben je in staat zelf Tempelgroepen te begeleiden wanneer je het hele proces zelf hebt doorlopen. Afgestudeerden van de intensieve opleiding zijn officieel Tempelvrouwen en klaar voor het geven van  trainingen met deze thema’s, Of ze organiseren laagdrempeliger hun eigen Rode Tent-bijeenkomsten, maancirkels of ceremonies binnen hun eigen gemeenschap van vrouwen die ook de Tempel van de Vrouw willen betreden.

Je ontvangt een certificaat van deelname na afsluiting van de intensieve opleiding en de Live opleiding.

“Sinds november vorig jaar ben ik samen met nog een aantal lieve vrouwen het proces in gegaan van de opleiding “Tempel van de vrouw” bij Tamara. Voor mij is dit als een magische maar vooral helende reis waarin ik de liefde voor mezelf terug mag voelen. Door het helen van trauma’s, het helder en duidelijk hebben gemaakt van mijn patronen, helen van mijn innerlijk kind en de stroming die ik kan voelen in de voorouderlijke lijnen. Voel ik mij steeds dichterbij mijn zielsverlangen komen. En het raakt mij nu te kunnen zeggen dat ik het “leven durf te (door)voelen”. Tamara haar eigen levenservaring, die zij tijdens de opleiding deelt. De kennis, humor en haar integriteit maakt dat deze opleiding voor mij voelt als een liefdevolle, verbindende diepgaande reis met en naar mezelf en elkaar, als cirkel. Door te delen, dragen en helen wij samen. Dankbaar voel ik mij hiervoor. Aho!”

Sylvana Van See

Heilige cirkel van vrouwen

We vormen een vaste groep vrouwen. Zusterschap bestaat al zolang de vrouw bestaat en de grote kracht hiervan ervaart. Gezamenlijk vormen we de bedding waarin we onze innerlijke tempel gaan ontmoeten met en door elkaar.

We gaan naar binnen in onszelf, daar bevinden zich onze innerlijke krachtplekken: onze levengevende baarmoeder, onze creatiekracht, onze voormoeders en onze seksuele kracht waar ons hart zich bevindt. Het herinneren van onze innerlijke tempel en opnieuw leren weten hoe we onszelf kunnen voeden van binnenuit om zo een bron en lichtstraal te worden voor onze geliefden om ons heen, zodat ook zij zich aangestoken door jouw liefde de kracht en het licht in zichzelf herinneren en openen om ook te kunnen ontwikkelen. Het mogen ontdekken hoeveel draagkracht er in je vrouwelijke zachtheid zit, om van hieruit te leren ontvangen waardoor je in verbinding komt met je oerkracht.

In de tempelprocessen onderga je levensechte initiaties en beproevingen om binnen jouw proces vele lagen af te leggen die je in dit leven en de levens hiervoor als bedekking ter bescherming over jezelf hebt heen gelegd.

Je wordt uitgenodigd  naar je eigen intuïtie te luisteren, en zo diep als je kunt af te dalen in je eigen innerlijke heling en schaduwwerk.

Op dit pad wordt je uitgenodigd om je eigen weg te vinden waarmee je toegang kunt krijgen tot jouw diepste zelf envervolgens te vertrouwen op je gaven en innerlijke manieren van weten.

Dit pad loop je samen met Tamara Beekmans. Zij heeft een levenslange cyclus van initiaties en beproevingen doorlopen en vele levens geleefd als wijze (hoge priesteres) en zich deze materie eigen gemaakt.

Deze investering in aandacht, tijd en energie in jezelf in dit ene jaar zal je voor rest van je leven prachtig ondersteunen.

“Tamara neemt de ziel waar en tegelijkertijd schakelt ze heel subtiel en confronteert het ego met de pijnstukken, overlevingsmechanismes en blokkades die zijn opgebouwd zodat ze zichtbaar worden voor diegene. Tamara is zo fijngevoelig afgestemd en laat de ware IK bij de ander weer naar boven komen en dat doet ze afgestemd op elk individu in de groep en op wat iemand nodig heeft in aanpak. Ze kan heel subtiel werken omdat ze voelt dat iemand heel kwetsbaar is, maar ze kan ook heel hard en confronterend zijn omdat het ego echt letterlijk bij iemand open gekraakt moet worden. Tamara heeft geen oordeel over iemand of over het proces en juist daardoor voel je je écht veilig en vertrouwd omdat alles er mag zijn. Of het nu om 1 op 1 coaching gaat óf om een grote groep; ze gaat zó diep in de persoonlijke processen met het individu en de groep tegelijkertijd, dat is echt een gave. Iedere sessie is enorm waardevol doordat je inzicht krijgt in de eigen patronen die het ego heeft gecreëerd, dankzij de tools die je krijgt aangereikt, de systemische dynamieken die helder worden maar bovenal ook de onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid die je lichaam en ziel voeden. Tamara maakt de wereld een heel stuk mooier voor zoveel mensen, doordat ze zonder eigenbelang iedereen weer in zijn of haar kracht kan zetten. Tamara is een hele liefdevolle, pure en zuivere vrouw die haar vak écht verstaat.”. 

  Daina Takens systemisch coach en opsteller.

Dit is een initiatie- en Tempelreis 

die plaatsvindt gedurende een cycli van 9 maanden.

 

De intensieve online Tempel Opleiding: Deze tempel opleiding is online, zodat vrouwen uit elk werelddeel deze kunnen volgen. Elke 3 weken is er een bijeenkomst van een halve dag (4 uur) in het weekend gedurende 9 maanden, de maand januari is er rust. Je komt samen met een vaste groep waaraan je je commit om samen te kunnen delen in vertrouwen, helen en groeien. Het werkt heel motiverend om jezelf in deze vrouwenenergie te laven en op te laden. Er zullen oefeningen zijn die je alleen doet, voor jezelf, en deze nadien bespreekt. Er zijn ook oefeningen die we samen doen, ervaren en bespreken. Je houdt een dagboek bij van je innerlijke proces. Je bent bereid deze tijd voor jezelf te nemen vanuit zelfliefde. Je bent bereid jezelf open te stellen om te delen en te luisteren. Vooraf ontvang je het totale pakket van de innerlijke kind cursus, waar je al direct mee kunt starten.

Er is een mogelijkheid om op het einde van de intensieve jaaropleiding met de groep naar Hongarije af te reizen om de initiatie live met de groep èn Tamara te ervaren tegen extra betaling. Dit kan in overleg met de groep naar eigen behoefte ingevuld worden. Dit is een ‘2-daagse’ om persoonlijke initiaties te ontvangen en de inwijdingsrituelen te ondergaan.

We werken met het tempo van de groep. Het kan zijn dat we bij sommige onderwerpen meer tijd nodig hebben dan bij andere, omdat we verschillende werkvormen toepassen die een reset en transformatieproces op gang brengen in onszelf.

 

Mogelijkheden in de opleiding, data en kosten

De intensieve onine opleiding Tempel van de Vrouw

€ 2497 

Negen maanden op zondagmiddag 13.00-17.00 uur met kans op uitloop.

Er is ruimte voor maximaal 6 vrouwen. We werken vrij intensief en op maat.

Data van 9 bijeenkomsten, in januari nemen we rust:

2024: 8 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 

2025: 2 februari, 2 maart, 27 april, 25 mei, 22 juni.

Bij betaling in een keer ontvang je korting, dan wordt het €2497 excl. 27% btw*.

Of betaling in 10 termijnen € 290 per maand excl. 27% btw.

Betaling in 2 termijnen van € 1450 excl. 27% btw.

*inclusief welkomstpakket via de post. Inclusief online innerlijke kind pakket.

*De laatste initiatie van 22 juni 2025 kan ook live in Hongarije in een 2-daagse afgesloten worden met de jaargroep in overleg, tegen extra betaling.

De 3-weekse Live Tempeltraining in Hongarije

€ 4497 

  • Er wordt in het najaar 2024 een data ingepland.

Er is ruimte voor minimaal 2 en maximaal 4 vrouwen. We werken vrij intensief en op maat.

Inclusief vegetarische lunch, bio koffie, bio kruidenthee, sapjes, gezonde lekkernijen en materiaalkosten.

Er zit overnachting bij in, maar geen ontbijt en avondmaaltijd. We werken 4 dagen in de week intensief samen en de 5e dag krijg je een individuele opdracht. In het weekend ben je vrij om te doen wat je wilt.

Investering € 4497 excl. 27% btw* Bij betaling in een keer ontvang je korting. Of in 2 termijnen van €2450 excl. 27% btw. Beiden dienen vooraf betaald te worden.

*inclusief welkomstpakket, ter plekke in Hongarije te ontvangen. Twee keer individuele coaching d.m.v.: voorbereidend gesprek en nazorg achteraf. Inclusief online innerlijke kind pakket.

Exclusief reis, vervoer, ontbijt en diner.

Hier lees je meer>>

*Bij aanmelding vindt er een online zoom intake-sessie met Tamara plaats. Klik op de groene knop om de vragenlijst in te vullen. Tijdens dit gesprek kijkt Tamara met je mee of deze opleiding bij je past en zij stelt de groep zorgvuldig samen. Wees welkom

Onze oer-vrouwenkracht

We activeren tijdens deze innerlijke reis onze levensenergie en creatiekracht, waarin een ongelooflijke energie en wijsheid ligt opgeborgen. Zodra je deze weer gaat activeren, in combinatie met je hartsbewustzijn, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Dit is jouw oorspronkelijke wereld. Wanneer je je gaat verbinden met het innerlijke centrum van je lichaam, zul je een sterker gevoel van je authentieke zelf gaan ervaren. Thuis zijn in je lichaam is een basisprincipe voor je aantrekkingskracht als vrouw. Energetisch kun je daarom goed in je eigen ruimte blijven en ben je gecentreerd in je ‘zijn’. Hierin zit ook onze kracht van creativiteit, onze innerlijke kracht en ons uithoudingsvermogen. Je relaties zullen zich gaan verdiepen. Onze fysieke en energetische communicatie wordt glashelder, evenals ons zintuiglijke bewustzijn en onze gevoelens.

Ben je er klaar voor om je leven op te lichten met de levendigheid van je vrouwelijke essentie?

Laten we dan samen, met andere bijzondere sisters, beginnen aan deze reis.

“Met de liefdevolle begeleiding van Tamara mocht ik een prachtig zusterschap ervaren, samen zijn wij een bijzonder mooie reis aangegaan, in verbinding met elkaar. Ik ervaar deze diepgaande verbinding als magisch, dit heb ik nooit eerder ervaren in dit leven. Door deze verbinding zijn we tot ongekende spirituele hoogten gestegen met elkaar. Ik ervaar een metamorfose in mijn leven, in mijn zelfonwikkeling en in mijn omgeving, ongekend. Ik omschrijf dit proces als: 15 jaar therapie in een paar maanden tijd. Rauw, liefdevol, prachtig, hard werken, magisch, voormoeders, oud zeer loslaten, tranen, vreugde, heling, zelfinzicht, verbinding en vertrouwen. De tempel heeft mij meer gebracht dan ik voor mogelijk heb gehouden, met grote dank aan Tamara voor haar wijsheid, kennis en fijne begeleiding.”

Nienke Ruiter

Als je hart roept om verbinding, dan kan jouw zielsmissie alleen ontwaken door deze weg in te slaan. Vanuit je eigen potentie, je eigen stem, je diepste gevoelens. 

Alleen maar je eigen hart volgen. Niet wat anderen willen, maar voelen en doen wat bij jou past zonder concessies! Je eigen licht vanuit je ziel de wereld in laten stralen.

En dat steekt het licht ook aan bij anderen. Alleen op deze manier kan de wereld veranderen.

Optionele toevoegingen voor bij de opleiding:

Pakket 1

Voorouderlijke genezing

werken met de vrouwenlijn middels opstellingen

€ 700 

Dit pakket bestaat uit een serie van drie voorouderlijke systemische- en healingsessies met Tamara

Deze sessies zullen er specifiek op gericht zijn om jou op je Tempelpad te ondersteunen en op maat zijn gemaakt voor elke vrouw, gebaseerd op de individuele thema’s die spelen.

Samen duiken we in jouw ceremoniële genezing van je voorouders, op basis van de patronen in je leven waarop je vast bent gelopen en niet uitkomt, ongeacht wat je ook doet. Er zal met een helpende voorouder worden gewerkt, zodat de liefde weer vrijuit kan stromen naar jezelf, gevolgd door een volledige acceptatie van wie je bent en waar je vandaan komt.

Investering: € 700 excl. btw, alleen te boeken in combinatie met de opleiding.

De plaatsen zijn beperkt tot slechts 10 studenten.

Pakket 2 

Coaching in Leiderschap 

voor werken in het veld

 

€ 950 

Dit pakket is bedoeld om degenen op het pad van Tempel leiderschap te ondersteunen die spiritueel mentorschap willen behalen met betrekking tot hun zielenpad en zelf als Tempelvrouw willen gaan begeleiden na de opleiding.

Deze vier 1 op 1 sessies met Tamara duren 90 minuten.

Deze sessies plannen we verspreid over een langere periode zodat we echt diepgaande healingsgesprekken kunnen voeren over je unieke zielenpad, waarin je wordt ondersteund en gespiegeld. Deze sessies bevatten ten minste één energetische genezing of voorouderlijke genezing.

Investering: € 950 excl. btw, alleen te boeken in combinatie met de opleiding. 

De plaatsen zijn beperkt tot slechts 6 studenten.

Meest gestelde vragen en antwoorden

De intensieve opleiding op zondagmiddagen, is voor vrouwen die al verder ontwikkeld zijn in deze materie en voor coaches die echt verlangen de diepte in te gaan, met zichzelf en samen met een groep. Deze opleiding is voor hen die al met deze materie werken of hiervan hun werk willen maken of hierin de verdieping willen ervaren. Tamara zal bij het kennismakingsgesprek samen met jou een inschatting maken of de opleiding bij je past.

 

Het is belangrijk dat we beiden ‘JA’ tegen elkaar zeggen. Om elkaar even te zien, te voelen en te spreken. Van mens tot mens, van ziel tot ziel.

Tamara heeft al duizenden mensen persoonlijk begeleid in haar trainingen en opleidingen. Ze kan razendsnel inschatten waar je staat in je proces en dat zal ze ook met je delen om in alle eerlijkheid te vragen of dat wat zij ziet klopt.

Daarnaast moet er een klik zijn, we kunnen alleen diepgaand met elkaar werken als er een klik is, een bereidheid tot die basis van vertrouwen. Ook jouw keuze voor de opleiding maakt dat de intake anders is. Geef daarom op de vragenlijst aan bij welke optie je voorkeur ligt. 

Dit is hoe ik werk. Ik werk niet met iedereen. Als je jezelf serieus neemt, neem je de tijd om de vragen goed te beantwoorden. Door de vragen en jouw antwoorden, kom je zelf al tot inzichten en gaat het al meer leven voor je. Daarnaast lees ik je antwoorden zorgvuldig door, zodat ik goed voorbereid het gesprek met je in ga, omdat ik je serieus neem. Jouw tijd en mijn tijd zijn kostbaar. 

Dit gesprek is alleen voor mensen die serieus zijn en de intentie hebben zich in te willen schrijven. Daarom heb ik besloten dat dit gesprek kosteloos is, ook al kost het mij veel tijd en energie. Als ik hierdoor prachtige groepen kan samenstellen met de beste mensen, is het mij alles waard!

Dat betekent ook dat jij in zorgvuldig samengestelde groep komt.

Het kan ook zijn dat, als je de vragenlijst niet of te summier invult, ik niet met je in gesprek ga en deze annuleer. Dan heb jij de moeite niet genomen en ga ik dat ook niet doen.

Elke drie weken komen we bij elkaar tijdens de intensieve opleiding. Het is een proces en hoe dieper je in het proces duikt, hoe meer tijd je er mee bezig bent. De opleiding is ervaringsgericht. Dus elke dag zul je merken dat je groeit en er ook onbewust mee bezig bent. Het is belangrijk dat je voelt waar jouw tempo ligt. Belangrijk is jouw commitment aan jezelf. Dat je er, voor jezelf, vol voor gaat. En hoe dat gaat zal zich vanzelf uitwijzen, zo zul je gaan ontdekken hoe dit bij jou functioneert. Het is belangrijk dat je er elke keer bij bent, behalve als je echt ziek bent, dan kan het niet. Je hoeft geen opdrachten te maken uit werkboeken, maar je zult wel boekentips ontvangen en ook mooie opdrachten ontvangen die op dat moment binnen jouw proces bij je passen. 

Nee, je kunt geen les inhalen. Er is geen andere groep waarbij dit mogelijk is. Als er in de toekomst wel een groep extra start, kun je nog niet inhalen, omdat elke groep een eigen proces en energie ondergaat die niet verstoord mogen worden. Probeer er daarom altijd bij te zijn.

We zijn al zo gewend om op deze manier te leren. En dat is leren vanuit het hoofd, het denken, het analytische brein. Onze oude programmatie, met hoe we gewend zijn te leren vanuit het schoolsysteem. De materie die we gaan bestuderen is niet met het analytische brein te begrijpen.

Ik heb meerder trainingen en opleidingen gegeven zonder werkboeken en juist ervaringsgericht gewerkt. Hierdoor ontwaakt de intuïtie heel sterk bij de leerlingen, je gevoelswereld. De ziel. Je gebruikt andere tools die je al tot je beschikking hebt, in jezelf, maar verleerd bent.

Ik wil je laten ervaren hoe het is om vanuit je eigen wijsheid en eigen ‘weten’ als volwaardig mens, met zoveel in huis, een beroepsopleiding te laten volgen. Eentje die je leert met je lichaam en ziel.

Je zult merken hoe natuurlijk dit aan gaat voelen. Het zal zwaar zijn voor mensen die een hele sterke controle mind hebben, maar dit kan ze ook helpen te transformeren en meer naar de stem van hun ziel te luisteren.

Door deze manier, geen materiaal op papier aan te reiken, ga je het juist ervaren. En een ervaring is onuitwisbaar. Daarop kun je altijd bouwen en vertrouwen. Zeker in dit werkveld.

Dit betekent niet dat je geen aantekeningen mag maken. Maar je mag ook leren echt te luisteren en erop te vertrouwen dat alles wat je leert en hoort wordt opgeslagen in je energielichaam, je stoffelijk lichaam, je hart en ziel. En hoe makkelijk en eenvoudig dit werkt, mits je de bereidheid voelt, om jezelf hierin te vertrouwen.

Je mag maximaal 2 keer missen (als er ziekte of familieomstandigheden zijn), als dit drie keer of meer is, stopt voor jou de opleiding, omdat je dan het proces niet meer kunt volgen en ervaren. Dan verstoor je het groepsproces en dat is niet wenselijk. Het is een heel bijzonder traject dat je ingaat, je doet het er niet zomaar even bij.

Mocht zich langdurige ziekte voordoen, kunnen we in goed overleg bekijken of je kunt instappen in een volgende groep en opnieuw starten. Als dit veel dubbele lessen zijn, is bijbetaling noodzakelijk. 

Als iemand zelf stopt met de opleiding is restitutie, ongeacht de reden, niet mogelijk.

Zie de Algemene voorwaarden voor alle informatie. 

Ja, je kunt kiezen uit twee aanvullende pakketten. Ik beveel deze ten zeerste aan, omdat we diepgaande processen doorvoelen en een stukje persoonlijke aandacht en begeleiding juist dan heel krachtig kunnen doorwerken.

Op deze pagina vind je alle informatie over de aanvullende pakketten.

Deze pakketten koop je naar eigen behoefte en inzicht.

Waarom verkoop je pakketten en geen losse coachingsessies?

Omdat je in een pakket met meerdere sessies bepaalde processen beter kunt uitwerken omdat je de tijd ervoor neemt. Dit werkt veel effectiever dan een eenmalige sessie. Bij meerdere sessies kun je verder bouwen op de vorige en je proces in werking zetten.

Ja, na deelname aan het intensieve jaar en de live opleiding ben je klaargestoomd voor het werken met vrouwengroepen. Omdat je ervaringen hebt opgedaan van binnenuit, ben je in staat om anderen ook in dit proces te begeleiden. Je hebt je eigen gave leren ontdekken en als je door je weerstanden en het proces heen bent gegaan, ben je heel rijk. En deze rijkdom kun je dan met gemak delen, als daar je verlangen ligt.

Dit geldt niet voor de basis opleiding.

Omdat het een opleiding betreft waarvan je je beroep kunt maken, kun je deze btw terug ontvangen van de belastingdienst.

Deze btw moet ik zelf volledig afdragen in Nederland, ook al heb ik nu een Hongaarse onderneming.

Voor de online opleiding maximaal 15 vrouwen. Bij meer aanmeldingen start er een tweede groep.

 

“Tamara inspireerde me om met haar te werken. Mijn intuïtie zei dat zij de enige zou zijn van wie ik dit zielenwerk zou gaan leren, energetisch en systemisch. Nog niet eerder had ik iemand ontmoet die zo diep, liefdevol, krachtig kan werken, vol vertrouwen en met zoveel respect. Haar volkomen eerlijkheid is goud waard, net als haar werken met de feiten en de waarheid. Ze durft je te spiegelen en ze zal je niet sparen omdat ze weet dat je het zelf aankan en dit alles in een veilige en warme bedding. Ze neemt je in haar hart, zonder oordeel, eigenbelang of gehechtheid aan de uitkomst, zodat jezelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en in je kracht staat. Als je zelf je schaduwdelen onderzoekt vervallen je angst en je blokkades en dit maakt je hart van nature weer vrij waardoor de liefde weer gaat stromen. Deze processen zitten diep in het onderbewustzijn. Haar nieuwe manier van opleiden om next level te gaan is diep en rauw maar zo prachtig, het zorgt dat je de kern aanraakt, je overtuigingen over je potentie en je plaatjes loslaat en je heelt. Mijn levensenergie zit niet langer op slot, ik ervaar hoe gelukkig ik ben door vrij te zijn. Door mijn plek in te nemen kan ik zelf dienend zijn aan het grotere geheel met alles wat ik in me heb, vanuit mijn eigen waarheid, mijn authenticiteit, mijn bestaansrecht en integriteit. Tamara’s onvoorwaardelijke liefde tijdens mijn proces heeft mijn lichaam en ziel gevoed. Zij neemt haar plek in en ik respecteer haar omdat zij zichzelf respecteert. Zij is een door haar ziel bekrachtigde vrouw die vanuit haar eigen visie voelt, leeft en een doel voelt, groter dan zijzelf. Zij vertrouwt haar intuïtie voluit en eert het. Zij is een inspiratie en als je de kans krijgt om met haar te werken zul je de roep van je ziel horen. Ga voor jezelf staan, durf stappen te zetten om echt te leven.”

Mariska Hendriks  Systemisch coach, gespecialiseerd in Vrouwenwerk.

Mijn naam is Tamara Beekmans (1975).

Ik heb meer dan drie decennia besteed aan het creëren van ceremonies voor de cycli van geboorte, dood en wedergeboorte die wij als mensen doormaken en dit werk is diep in mijn ziel verankerd. Processen van loslaten, doorbreken van patronen, leren luisteren naar je zielenstem en het activeren van je levensenergie in je lichaam.

Op mijn 20ste gaf ik al yogalessen aan honderden studenten per week, ik leefde de filosofie. Tijdens mijn reizen de afgelopen 30 jaar, naar krachtplekken over de hele aardbol, ben ik diepgaand in contact gekomen met mijn zieleninformatie. Al levens heb ik doorgebracht in Tempels als vrouw. Vele levensbedreigende initiaties als hoge priesteres heb ik ondergaan om zo mijn krachten te kunnen ervaren en leren gebruiken. Ook in dit leven. Mijn laatste opleidingsreis naar Egypte is er veel zieleninformatie vrijgekomen over hoe krachtige mijn healingswerk is en hoeveel ik weet te transformeren van mezelf en anderen. Ik heb 10 jaar lang duizenden vrouwen persoonlijke begeleid in het jaarprogramma: Uit je hoofd, in je hart. Allemaal live, en allemaal leerde ik ze persoonlijk kennen. Mijn verhuizing naar Hongarije de afgelopen jaren heeft mij nog dieper laten zakken in mezelf. Door alles en iedereen achter te laten en door de afzondering en rust op deze nieuwe plek ben ik nog dieper in contact gekomen met mijn ziel en moeder Aarde, door de puurheid van deze natuur en de spirituele plek, met haar vele portalen, vortexen en bronnen op mijn eigen terrein. Ik bestudeer al sinds mijn 20ste,, vanuit de Yogareizen naar India, hoe seksuele energie als levensenergie kan werken en hoe het werkt wanneer deze geblokkeerd of vrij is. Alles heb ik doorlopen en ervaren om mijn lichaamsbewustzijn te verruimen. Ik heb al vele mannen en vrouwen onderweg in mijn leven in aanraking gebracht met deze oeroude kennis en wijsheid en dit jaar is het de tijd om deze waardevolle kennis tot dit transformatieproces naar buiten te brengen. Ik ben er klaar voor.

Missie en aanvullende informatie

Lees hier de missie van de Vrouwenkracht Academie Aanvullende informatie over vergoedingen en beroepsverenigingen.

Locatie:

Thuis of waar je ook bent. Alle bijeenkomsten van de intensieve opleiding zijn ONLINE. Je volgt deze dus lekker in je eigen veilige ruimte. 

Restitutie-/annuleringsbeleid:

In dit initiatieproces van de Tempel van de Vrouw is het belangrijk dat degenen die besluiten deze verbintenis aan te gaandaadwerkelijk komen opdagen bij de opleiding naar voorkeur en integer blijven voor dit innerlijke heilige werk.

Als je eenmaal toegang hebt tot de eerste lesdag, zijn er geen annuleringen of restituties beschikbaar, ongeacht de keuze voor een termijnbetalingen of dat je in één keer betaald hebt.

Je kunt wegens (ernstige) omstandigheden je opleidingstraject in overleg pauzeren en er later op terugkomen, maar als er betalingstermijnen lopen, wordt verwacht dat deze hoe dan ook worden nagekomen.

Lees de Algemene voorwaarden vooraf aan deelname.

Annuleringsvoorwaarden

De opleiding Tempel van de Vrouw is ontwikkeld door Tamara Beekmans (1975). Tamara is een bekende internationale coach voor hooggevoelige vrouwen. Een multi-dimensional healer, ziener, hogerbewustzijns coach, lichtcode activator, systeemwerker en auteur van het succesvolle boek: De roep van de hooggevoelige vrouw.

Ze heeft in 10 jaar meer dan vierentwintig jaargroepen (vanaf 2013) hooggevoelige vrouwen begeleid. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen met name als systeem opsteller, cursussen intuïtieve ontwikkeling, vrouw in verbinding, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie, reading healing, systemisch werk in de vorm van trainingen en opleidingen. Nu start ze de nieuwe opleiding: Tempel van de Vrouw.

Tamara zorgt voor een veilige en warme bedding en een respectvolle directe manier van benaderen, waardoor alles zich kon aandienen. De begeleiding van Tamara is bijzonder kundig, met een enorme bezieling toont ze ons haar ambacht, met tevens een groot hart voor haar medemens en het hartzeer dat er is. De bezieling is waarneembaar en voelbaar wanneer ook jij, als een van de deelnemers, onvoorwaardelijk en met je intuïtie en ziel aanwezig kunt zijn voor alles wat je kan en mag ontdekken, voelen en helen. Het is magisch om op deze wijze te kunnen zijn en ‘werken’ met wat er op dat moment nodig is.

Carine Wijers

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Nieuwe opleiding

Tempel van de Vrouw

Heilige cirkel van vrouwen.

Een nieuwe opleiding: De Tempel van de Vrouw. Deze gaat diep, is prachtig en rauw. Gaat to the point en is meesterlijk.

Klik op de link om meer te lezen.