Voor hooggevoelige vrouwen

Live opleiding in Hongarije:
Tempel van de Vrouw

De 3-weekse Live Tempelopleiding in Hongarije:

Deze Tempel van de Vrouw opleiding is volledig live te volgen in Hongarije in een training van 3 aangesloten weken waarin je de tempel opleiding volgt.

De opleidingsweken staan ingepland op:

  • 9 – 27 oktober 2023 VOL
  • 10-29 maart 2024
  • 1-21 mei 2024

Inhoud

Drie weken lang komt de groep samen in het  Zuiden van Hongarije. We werken op het tempo van de groep. Je ontvangt geen werkboeken, we werken ervaringsgericht zoals je al eerder hebt kunnen lezen.

Dit is een echt deep dive, die supergaaf en heel intens is. Het kraakt je open zodat je snel bij je eigen goud kunt komen. Dit is niet voor beginners, maar voor vrouwen die al wat vooropleiding hebben gedaan en gewend zijn om trainingen te volgen.

We nemen de tijd, de dagen duren zo lang of zo kort ze duren. We volgen het proces, maken uitstapjes naar binnen maar ook buiten de deur de natuur in. Soms heel vroeg, soms midden in de nacht als de sterren helder schijnen en we werken met natuurkrachten. Allemaal in afstemming met dat wat er zich aandient. 

We doorlopen alle thema’s en ieder ontvang oefeningen op maat. Dit is een exclusieve opleiding, zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Er zullen ook dagen zijn, dat het belangrijk is om te vasten, (niet te eten, dit in overleg) om tot een hoger bewustzijn te komen, voorbij je ego.

Je zult beproefd worden en je zult jezelf gaan ontdekken, wat er allemaal in jou huist aan magie en krachten en wat nu mag ontwaken. 

Ja, je gaat eerst door weerstanden heen, dat hoort erbij, maar als je weet dat dit gebeurt, ontstaat al snel overgave in je proces.

Een goede intake vooraf is heel belangrijk, dat er een goede afstemming is en bereidheid in wederzijds vertrouwen.

Praktisch

Materiaalkosten ontvang je van Tamara en dit wordt allemaal goed verzorgd. 

Je ontvang na inschrijving een lijst met wat je mee moet nemen voor jezelf, aan soort kleding, dekentje, kaartendek, kristallen etc.

Op de vrije dagen dagen kun je naar een van de natuurbaden gaan met genezend water of naar de oerbossen die je overal in de buurt vindt.

Bij elke opleidingsdag die je live in Hongarije volgt, ontvang je het materiaal, vegetarische lunch, alles is biologisch, de koffie, de thee, gezonde sapjes en gezonde snacks om de energie hoog te houden.

Het welkomstpakket ontvang je ter plekke.

Tijdens of na de intake beslis je of je wilt deelnemen of niet. 

Investering

Betaling voor de gehele opleiding in één keer of 2 termijnen. Investering € 3497 excl. btw*

Of in 2 termijnen van € 1750 excl. btw. Beiden dienen vooraf betaald worden.

*inclusief welkomstpakket, deze ontvang je ter plekke in Hongarije.

Twee keer individuele coaching is inbegrepen, voor de start en achteraf. De prijs is exclusief accommodatie, ontbijt en diner.

Na inschrijving en betaling ontvang je het adres en alle andere gegevens. (Dit staat bewust niet online, omdat heel veel mensen zomaar langs willen komen, wat niet gewenst is.)

Vervoer

Met de auto reis je ongeveer 16 uur (1600 km) en met het vliegtuig 2 uur. Het is 2 uur rijden vanaf het vliegveld van Boedapest. Dan huur je bij het vliegveld en auto.

De overnachtingen regel je zelf in de buurt. Ik kan op verzoek een aantal goede adressen aanbevelen op 15 minuten rijden. Hongarije is heel goedkoop in vergelijking met Nederland. Het ontbijt en het diner regel je zelf. Overal kun je voor een paar euro uit eten of boodschappen doen bij de supermarkt.

In het dorp kun je ook een overnachting regelen op een slaapzaal voor € 10,- per nacht in het huis van de burgemeester. Daar is een kleine keuken aanwezig. 

Een auto of vervoer heb je wel nodig, want ik woon erg achteraf en op loopafstand is er weinig mogelijk. Er rijden wel bussen een paar keer per dag naar dit dorp.

Hond

Ik heb een hond die er altijd bij zal zijn. Deze hond is het gewend om bij de groepen aanwezig te zijn en dienend te zijn aan het proces. Zij ondersteunt en beschermt mij energetisch in dit zielenwerk en draagt het energieveld samen met mij. Wij werken al eeuwen samen.

Ga hier terug naar de Tempel van de Vrouw pagina>>

Deze opleiding Tempel van de Vrouw is ontwikkeld door Tamara Beekmans (1975). Tamara is een bekende coach voor hooggevoelige personen, een multidimensional healer, ziener, hogerbewustzijns coach, lichtcode activator, systeemwerker en auteur.

Ze heeft in 10 jaar meer dan vierentwintig jaargroepen (vanaf 2013) hooggevoelige vrouwen begeleid. Ze heeft ruim 28 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen met name als systeem opsteller, cursussen intuïtieve ontwikkeling, vrouw in verbinding, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie.

Live Tempelopleiding in Hongarije