Voor hooggevoelige vrouwen

Kristal Activatie

Kristallen Reading

Deze reading activatie richt zich op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd. Je hebt je eigen trillingsfrequentie, je eigen unieke broncode en je eigen tempo wanneer je DNA zich gaat upgraden. In jouw pijnappelklier zitten van nature een aantal kristallen. Deze gaan geactiveerd worden, waardoor jouw bewustzijn vele malen groter zal worden, precies wat bij jouw natuurlijke frequentie passend is. Ik maak op jouw verzoek een persoonlijke unieke kristallen lichtgrid voor jou (zie foto’s), die past bij jouw eigen unieke trillingsfrequentie. Hiervan ontvang je een foto van en deze heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering en een korte uitleg wat deze kristalgrid voor jou gaat doen. Er zit een codering in deze persoonlijke kristalgrids. 

“Een Topper🤗. Wat een waardevolle en liefdevolle ervaring om een kristallen grid door Tamara te laten leggen. Ze neemt er echt de tijd voor die nodig is en doet niets gehaast🙏. Ik voelde het energetische werk met golven binnen in mijn lijf, zodat er beweging kwam om het te laten stromen, blokkades die open gingen. Het kristallen grid is prachtig geworden en wat een kracht komt er vanaf! Het verslag  bij de kristallen grid legging is zo raak en kloppend! Tamara ziet echt wie je in wezen bent door alle lagen heen, en kan daar ook doorheen gaan. Ze ziet ook wat in ontwikkeling is en wat nog meer geactiveerd mag worden om verder te groeien. Zoveel Herkenning en Erkenning in haar verslag. En de muziek en kaart zijn ook passend bij mij. Mijn bewustzijn groeit met vele inzichten, echt wonderbaarlijk. Elke dag weer… Dank je wel Tamara voor de kristallen legging die je met liefde gemaakt hebt, ik ben er zo bij mee ♥️”

Wies Douma

Sinds mijn kindertijd werk ik met kristallen als kristalwerker en in de laatste 20 jaar ben ik me er bewust van geworden hoeveel kracht hierin schuilt en wat ik hiermee kan doen voor anderen.

Je hebt je eigen zielenlessen gekozen. Je voelt dat de tijd dringt, want NU is de tijd gekomen waarvoor je hier bent. Je ziel wil niets missen, dus volledig ontwaakt zijn is op dit moment van groot belang.
De reading zal zich concentreren op de reden waarom je hier op dit moment incarneerde. Voordat je incarneerde tekende je een opdracht, die je nu graag weer wilt her-inneren.

Wat is jouw bijdrage nu in deze tijd? Wat heb jij nu nodig om zelf verder je bronfrequentie en de kristallen in je pijnappelklier te activeren?

De bedoeling van dit leven is jezelf vrij te maken. Vrij te denken uit systemen. En jezelf te leren bevrijden om je lichtcode-activatie op gang te brengen, zodat ook jij je bijdrage kunt gaan leveren in jouw omgeving en voor het collectieve veld.

Ik werk met kristallen, bloemen, wortels en elementen en voorwerpen uit de natuur die ik specifiek voor jou verzamel. Dit kost tijd om een kristallen grid goed en passend af te stemmen op jouw unieke zielscode. Ik zal daarom binnen enkele weken of maanden na je aanvraag je de gegevens via de mail toesturen met foto’s van het kristallen grid en een korte omschrijving hierbij.

Hiervan ontvang je na je mail met de reading van jouw proces en broncode uitgeschreven en ik maak veel foto’s die ik bewerk waar jij er een van kan uitkiezen en deze laat ik afdrukken op een schilderij die persoonlijk aan huis wordt bezorgt via de post. Daarnaast stuur ik de link van een muziekstuk die past bij jouw trillingsfrequentie en trek ik een kristalkaart waarvan je ook de uitleg krijgt, dit doe ik er gratis bij inclusief de vertaling.

De kristallen grid heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering en een korte uitleg wat deze kristalgrid voor jou gaat doen. Er zit een persoonlijke codering in deze kristalgrid voor jou die jouw potentie activeert. Daarnaast ontvang je een uitgebreid verslag door reading op jouw ziel.

Je kunt kiezen of je deze foto gedrukt wil hebben via canvas, pvc of aluminium. Ik kan deze in heel Europa versturen naar je huis. Mail mij via info@vrouwenkrachtacademie.nl welke je voorkeur heeft met je adres.

Persoonlijke investering:

€ 297, –

Klik hier>> om jouw Kristallen reading te bestellen middels een foto (schilderij) en uitgebreid verslag. Na betaling ontvang je een mail ter bevestiging.

 

“Dank je Tamara, voor mijn kristallen grid legging. Het was even wachten, maar het is inderdaad wachten op het juiste moment. Dat heb ik ook zo gevoeld. Toen ik de foto zag, was er direct een gevoel van connectie, van ‘ja, dat is het’. Het voelde zo goed, ik werd er enorm blij van. Ik voelde innerlijk wat het me bracht, en nog zal brengen. Ik voelde de blijdschap in heel mijn wezen. Ik voelde fysieke reacties op het moment van de legging, en ook innerlijk gebeurde er veel. Het hielp me bij het afsluiten van bepaalde processen waar ik toen in zat, en al een opening maken naar wat komende was. Ook nu nog voel ik elke dag de connectie, de werking, ondersteuning en blijdschap in heel mijn wezen.”

Martina Claessens

“Wat een bijzonder en mooi geschenk doe je jezelf kado als je Tamara een Kristalgrid laat leggen voor je. In mijn geval kreeg ik de Kristalgrid cadeau van mijn twee lieve kinderen. Ik kende het begrip Kristalgrid niet en wat kristallen betreft: ik vind ze mooi en ik wist van vorige studies wel dat er veel informatie in kristallen is opgeslagen. Er is niets intiemers en persoonlijkers dan een Kristalgrid die speciaal op jou is afgestemd te laten maken. Het vraagt tijd van Tamara om af te stemmen op jouw wezen. Het is niet zomaar een opdracht die zij er even tussendoor doet en het vroeg van mij ook veel geduld. Geduld en het volste vertrouwen in Tamara dat mijn Kristalgrid eens klaar zou zijn. Dan als het zover is en je de eerste afbeeldingen ziet en vervolgens de beschrijving leest… Wauw… ik werd er beduusd van, was overdonderd. Gaat dit over mij? Ik werd ook heel nederig. Wat geeft deze overgedragen kennis mij een rijkdom. Te weten wie je in wezen bent, ver voorbij je huidige leven, je ego!Ik zal iedere dag de tijd nemen om mij af te stemmen om mijn bronfrequentie, mijn kristalcode. Te weten dat mijn persoonlijke proces verder wordt geactiveerd als ik ernaar kijk. Dat ik verder mag groeien in mijn zielenmissie! Tamara, uit het diepst van mijn hart: veel dank voor dit prachtige werk dat je doet en voor mij hebt gedaan.”

Ingeline Ribbens

“Het was een proces kan ik achteraf zeggen. Het was zo kloppend dat ik wat langer moest/mocht wachten. Tamara hield me liefdevol op de hoogte. Ik kon het redelijk goed loslaten, maar dan soms schoot het door mijn hoofd. Meestal op die momenten berichte Tamara mij. De dag dat ik de mail ontving met de foto’s en de uitleg, wauw! Zo kloppend voelde mijn kristallengrid aan. (Ergens logisch natuurlijk, maar toch…) En zo mooi! Duidelijke liefdevolle uitleg erbij. Prachtige bonus: een orakelkaart trekking. En zo juist weer. En de muziek waarop ze mijn kristallengrid heeft gemaakt zat er ook bij. Wauw wauw wauw! Inmiddels heb ik mijn kristallengrid thuis (op afbeelding) en iedere keer zie ik weer iets nieuws, of voel ik nieuws. Vooral rust, vertrouwen en kleine nieuwsgierigheid ervaar ik op dit moment als ik erna kijk. Zo bijzonder. Erg dankbaar voor de liefde, tijd en zorgvuldigheid van mooie Tamara die zij hierin heeft gestoken. DANK . En het leuke toetje is; dat ik me inmiddels ook heb ingeschreven voor de lichtcirkels.  Ik heb er zin in!”

Dorenda Janssen

“Eind april heb ik zonder twijfel een mail gestuurd en Tamara gevraagd een kristalgrid te leggen voor mij. 
En wat voor 1! Vorig jaar is er bij mij zo veel gebeurd dat er veel ruis was bij mij. Tamara heeft voordat ze kristallen kon leggen een reading gedaan en kon merken dat ze moeite had gehad om door mijn lagen te komen, wat ik me heel goed kon voorstellen, dit klopte ook zeker! Maar toen het af was en ik de foto zag was ik zo ontroerd en dankbaar. Het was een beeldschoon kristalgrid, wit van kleur met onder andere goud in het midden.
De reading die Tamara heeft bijgevoegd was zo indrukwekkend, met zoveel informatie. Ik heb diverse readingen ontvangen maar van deze orde heb ik nog niet eerder gehad. En wat ik zo bijzonder vind, is dat deze reading en kristalgrid over iets heel dieps gaan, iets unieks van mij, mijn ziel, mijn bron frequentie.
Het schilderij hangt nu in mijn slaapkamer, ik kijk er iedere dag naar en neem ik het mee mijn dromen in!
Het is niet in geld uit te drukken wat de reading en kristalgrid voor mij betekent.
Bedankt Tamara voor jouw energie, je gave, je tijd die je in het geschenk hebt verwerkt!”

Jessica Goosen

Tamara Beekmans (1975) is een bekende internationale bewustzijnscoach voor hooggevoelige personen, auteur, reader, healer, sjamaan, energiewerker en systeemopsteller. Ze heeft meer dan duizenden mensen begeleid op hun zielenpad. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen met name als systeem opsteller, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie.  

Lees hier meer over Tamara.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Nieuwe opleiding

Tempel van de Vrouw

Heilige cirkel van vrouwen.

Een nieuwe opleiding: De Tempel van de Vrouw. Deze gaat diep, is prachtig en rauw. Gaat to the point en is meesterlijk.

Klik op de link om meer te lezen.