Voor hooggevoelige vrouwen

Lichtcirkel voor Lichtwerkers

We realiseren ons inmiddels dat de antwoorden en begeleiding die we zoeken alleen te vinden zijn in onszelf. Elke waarheid dragen we in onszelf, in de DNA-cellen van ons lichaam en het is aan ons om deze te activeren en uit te dragen voor het grote geheel, de
nieuwe wereld.

Deze tijd is voor vele mensen een chaos. Het is een tijd waarin je snel meegetrokken wordt in emoties en angsten van anderen, en je wilt in je kern blijven staan, in balans. Het is soms moeilijk om te vertrouwen op je eigen zielestem, als je te weinig gelijkgestemden om je heen hebt waarmee je dit kunt delen.

We worden in razendsnel tempo geactiveerd op het moment. Onze kracht is enorm toegenomen en healings en bijeenkomsten zijn vele malen krachtiger nu. 

Onze DNA codes zijn bij velen geactiveerd en dat is te merken, lichtcodes komen naar voren in alle vormen. De kosmos is zich aan het uitbalanceren en dat voelen we. Mensen mogen zich volledig gaan overgeven aan de roep van de ziel. We werken nu in nieuwe bewustzijnsvelden en tijdlijnen. Alles gaat razendsnel op het moment. Telepathische gaven ontwikkelen zich verder, afstemmingen zijn nog krachtiger. 

Het is magisch op het moment, golven van liefde die door ons heen stromen. We realiseren ons inmiddels, dat de antwoorden en begeleiding die we zoeken alleen te vinden zijn in onszelf. Nu met gelijkgestemden samenkomen is zeer belangrijk in deze tijden en zeer krachtig.

Werken met je lichtkracht, samen voor het grote geheel, van ik naar wij!

Tamara Beekmans

Eind oktober 2022 start ik een jaarcirkel van 9 online bijeenkomsten, tot en met november kun je nog instromen. Deze vaste groepsbijeenkomsten van de lichtcirkel helpen je om je eigen zielskern te activeren. In deze tijden is het belangrijk om contact te houden met je innerlijke bron en via de groep en de maandelijkse bijeenkomsten blijf je hierop gefocust waardoor je groeiproces razendsnel gaat, en dat moet ook. 

Want je bent nodig! Jouw kracht en potentie is NU nodig. Ieder heeft haar unieke eigen informatie en allemaal zijn we onderdeel van
het grote geheel. Ieder heeft een eigen godsvonk en eigen informatie die je bij je draagt. Ieder heeft een eigen uniek zielsdeeltje heeft in de groep, die aansluit op het groepsproces. We gaan van ik naar wij.

Vanuit het groepsproces stap je op een nieuwe tijdlijn van de Nieuwe Aarde energie, waarin jij de medeschepper bent om een nieuwe tastbare en voelbare werkelijkheid te creëren. Werken met je lichtkracht, samen voor het grote geheel, van ik naar wij! 202

Je kunt alleen deelnemen als je het onderstaande verlangt en ervaart:

Mariska Hendriks – Lichtcirkel

Tamara is een door haar ziel bekrachtigde vrouw die vanuit haar eigen visie voelt, hoe ze leeft, een doel voelt dat groter is dan haarzelf. Zij vertrouwt haar intuïtie voluit en geeft er eer aan. Zij is een inspiratie en als je de kans krijgt om met haar te werken, zal je de roep van je ziel horen. Ga voor jezelf staan, durf stappen te zetten om 4 echt te leven. Wanneer je ‘ja’ zegt tegen jezelf, zeg je ook ‘ja’ tegen het leven, je gezin en je kinderen.

Lichtcirkels en Lichtzuilen

Deze nieuwe Lichtcirkel is een uniek, diepgaand en transformerend programma voor mensen die voelen dat het tijd is vanuit hun volledige Lichtkracht te gaan leven en werken. Op deze manier je krachten te activeren en deze een keer per maand te bundelen, zorgt ervoor dat langzaam in je eigen leven ook veranderingsprocessen plaats gaan vinden waarin je eigen lichtkracht aan blijft staan. 

Tijdens de bijeenkomsten leer jij hoe je op dat moment verbinding kunt maken met het kosmisch bewustzijn, waarin je geestesoog, zien, horen en voelen geactiveerd zullen worden, je mee kunt ‘kijken’ vanuit een andere tijdlijn, een ander bewustzijnsveld. Tijdens de
bijeenkomsten vinden lichtdoorlaatbaarheid en activaties plaats bij jouw unieke wezen passen. Door het activeren van wat je wel bent en het belichamen van jouw Lichtkracht vindt er een transformatie plaats die zeer krachtig en diepgaand en helend voor iedereen is.

Daina Takens

Het vakmanschap van Tamara te  ervaren, want zij is in staat om bij ieder van ons in te tunen en energetisch mee te voelen. Wat een gave is van Tamara, want hierdoor is zij echt in staat geweest om ons wegwijs te maken in het werken met de energie & trillingsfrequentie van het wetend veld. Het leren waarnemen vanuit je hartsbewustzijn; ik zou niet meer anders willen. Tamara maakt de wereld een heel stuk mooier voor zoveel mensen doordat ze zonder eigenbelang iedereen weer in zijn of haar kracht kan zetten. Tamara is een hele liefdevolle, pure en zuivere vrouw die haar vak écht verstaat. Mijn hart is nog meer open gaan staan en de liefde die ik voor mezelf voel, voor de  medemens , de natuur en dieren is zo toegenomen, waardoor de energie en de liefde nog meer kan stromen. En wanneer ik zelf mijn hart meer kan openen dan durven anderen ook te volgen en te vertrouwen.

Deze Lichtcirkel is voor jou als je:

De groep gelijkgestemden waarmee je deze lichtcirkels en lichtzuilen maakt, fungeert als een veilige basis van waaruit jij je kunt gaan ontplooien. 

Je ontvangt begeleiding van mij hierbij en de groep en wordt ondersteund en gestimuleerd om datgene wat jouw hoogste goed niet meer dient, los te laten. Na elke bijeenkomst zul je sterker en gevoeliger worden zodat je heel goed zal gaan voelen wie jouw enorme wezen is die in jouw lichaam woont en wat haar mogelijkheden zijn. Ieder heeft een eigen unieke bijdrage en iets anders bijzonders te geven. 

Dit verandert je leven.

Praktische informatie

Deze lichtcirkel is een exclusief programma van 8 maanden met een vaste groep, waardoor er een versnelling van jouw proces van potentie en groei kan plaatsvinden. Er wordt gewerkt met een combinatie van teaching, healing, lichttaal, DNA-activaties, meditaties en multidimensionaal werk. 

Ook online kun je dezelfde kracht ervaren als live, alles is energie en intentie. Het voordeel hiervan is dat er geen beperkingen zijn en je overal en altijd kunt inloggen van waar je ook bent, wereldwijd.

Elke laatste zaterdagochtend van de maand tot en met juni 2023 is er gedurende 1,5 à 2 uur een live online activatie waar de groep zich bij aan kan sluiten. Deze doen we met de groep voor het collectief en daarna is er nog tijd en ruimte met een kop thee om onze ervaring te delen en na te bespreken vanuit onze eigen plek, maar dan met elkaar.

Je hoeft geen ervaring te hebben, jouw ziel weet zelf of jij je moet aanmelden of niet. En dan kan de magic komen!

Kosten

De investering in je ontwikkelingsproces bedraagt . Je verbindt je aan de hele reeks en je blijft betalingsplichtig tot en met juni. Restitutie van geld is niet mogelijk, ongeacht de reden. Je gaat een commitment aan. Ik houd de prijs bewust laag, zodat iedereen kan deelnemen. Het werk voor het grote geheel is het belangrijkste.

Data

We starten eind oktober 2022. Altijd op de laatste zaterdagochtend van elke maand om 10.00 uur. 

Instromen kan uiterlijk tot en met 24 november, dan neem je voor 8 maanden deel aan de lichtcirkel. 

Tot dan blijft de inschrijving open staan. Er zijn maar beperkte plaatsen vrij. 

2022: 26 november, 24 december.
2023: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 29 april, 27 mei, 24 juni.

De lichtcirkel duurt ongeveer 1,5-2 uur.

Zorg dat je alleen in een afgesloten ruimte kan zitten, zodat je je goed kunt concentreren.

Op de ochtend zelf ontvang je via de mail een zoomlink waarop je in kunt loggen. 

Je verbindt je aan de hele reeks en je blijft betalingsplichtig voor de gehele betaling. Restitutie is niet mogelijk bij tussentijds onderbreken of niet kunnen deelnemen, ongeacht de reden.

Het wordt enorm gewaardeerd om er elke keer bij te zijn, omdat jij je unieke bijdrage hebt in de vaste groep en ieder draagt een eigen zielsdeel uit wat samen een krachtig veld maakt.

8 maanden
in termijnen

€37
per maand

8 maanden
betaling ineens

€296
eenmalig

Missie en aanvullende informatie

Lees hier de missie van de Vrouwenkracht Academie

Aanvullende informatie over vergoedingen en beroepsverenigingen.

Nog maar een paar plaatsen vrij

Lichtcirkel voor lichtwerkers

Werken met je lichtkracht, samen voor het grote geheel, voor de Nieuwe Aarde!