Voor hooggevoelige vrouwen

Aanvullende informatie over vergoedingen en beroepsverenigingen

Op dit moment kies ik er bewust voor om mij niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Er komen steeds meer regels met betrekking tot registratie en bijscholing, waar ik mij niet meer in kan vinden. Ik ben dan niet meer ‘vrij’ om mij volledig te ontplooien waar mijn ziel zelf heen wil. Deze vrijheid tot zelfontplooiing is zeer belangrijk in het werk wat ik doe en dat gun ik ook de vrouwen die ik opleid. Ik zou te me dan te veel moeten richten op regels en systemen van anderen, wat zij de norm vinden, waar mijn standaarden hoger liggen. En ik wil mij hier niet mee bezighouden.

Iedereen kan een beroepsvereniging oprichten en regels en voorwaarden stellen. Ook hierdoor heeft het niet zoveel waarde. De kwaliteit die de Vrouwenkracht Academie aanbiedt is hoog. Wij hechten in deze nieuwe tijd, veel meer waarde aan vrijheid in het onderwijs en ondernemerschap en niet meer het ‘oude’ systeem te volgen in schijnveiligheid.

Het keurmerk wat vele beroepsverenigingen afgeven moet een zogenaamde zekerheid en veiligheid waarborgen, wat een illusie is. Wij begrijpen vanuit het ‘oude denken’ dat er een systeem moet zijn dat niet iedereen zomaar wat kan doen. Maar er is nooit zekerheid en garantie in het leven en zeker niet in opleidingen. Wij sluiten ons niet zomaar aan om aan de vergoeding van het ziektekostensysteem te voldoen. Wij willen ons graag focussen op het Zijn met mensen en kwaliteit en resultaat leveren die wij bieden. Als er klachten zijn nemen wij deze graag in behandeling.

Tamara Beekmans: Uiteraard volg ik aanvullende studies, bijscholingen, maandelijkse intervisies, workshops, cursussen e.d. Tevens heb ik een breed netwerk waar ik mijn bedding en support uit kan halen. Ik werk samen met andere professionele coaches en therapeuten. Dit is mijn wijze waarop ik de kwaliteit van mijn werk voor jou wil waarborgen.
Dit betekent echter dat mijn sessies niet vergoed worden.

Via de LinkedIn pagina kunt u mijn CV inzien

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.