Voor hooggevoelige vrouwen

Visie van de Vrouwenkrachtacademie

Een volwassen vrouw kan worden belemmerd door levenspatronen, overtuigingen en strategieën, die in de kindertijd zijn aan- of overgenomen om te overleven. Dit leidt er toe dat vrouwen in hun huidige leven vastlopen in relaties, werk en hun persoonlijke ontwikkeling. Stress, ziekte, psychosociale problematiek, depressiviteit en angst zijn een uiting van deze belemmerende levenspatronen, die meestal een familiaire oorsprong hebben.

In het hier en nu kan iedere volwassen vrouw haar leven leiden zoals zij dat wil door de wonden uit het verleden te helen. We kunnen het verleden niet veranderen. Door onze patronen op te sporen, te (h)erkennen en het gemis er in te ontmoeten, komt er ruimte voor nieuwe, effectieve patronen. Hierdoor verkrijgt het individu autonomie.

Vrouwenkracht helpt hooggevoelige vrouwen bij het vinden van hun eigen autonomie en individualiteit. Bewuste communicatie, spontaniteit, passie en het vermogen tot intimiteit vloeien hier als vanzelf uit voort. Iedere vrouw is in staat haar problemen op te lossen door de onbewuste talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, die zij bij haar geboorte heeft meegekregen en als volwassene eindelijk mag gebruiken. Vrouwenkracht helpt de liefde weer te laten stromen door blokkades op te heffen waardoor de zachte innerlijke kracht weer toegelaten kan worden.

Hartegroet Tamara Beekmans,

Oprichtster en directeur Vrouwenkracht Academie en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.