Voor hooggevoelige vrouwen

De innerlijke criticus loslaten

Vaak zijn we er ons niet van bewust dat wij gedreven worden door gedrags- en denkpatronen die zijn gevormd zijn door alle kwetsuren die we hebben opgelopen in onze kindertijd. Waardoor het ego in het onbewuste deel overlevings- en beschermingsmechanismen heeft gecreëerd en een gekwetst kinddeel.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt. Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten. Je gaat aan de slag met je overlevingsmechanisme te transformeren, waardoor jijzelf weer de leiding over je denken en voelen terug krijgt, en natuurlijk het belangrijkste; over je levensgeluk. Door deze cursus te volgen ga je snel weer gevoelens ervaren zoals zelfliefde, vrijheid, zachtheid, spontaniteit, levensenergie en echt je uitstraling verandert zelfs. De relatie met jezelf wordt veel beter en daardoor ook de (liefdes)relaties met de mensen in je leven.

 

Carla Jansen:  “Ik ging telkens over mijn eigen grenzen heen, durfde geen nee te zeggen, omdat ik dan bang was iemand kwijt te raken. Ik deed alles voor een ander en mijn eigen behoeftes negeerde ik. Ik leerde uithouden en mezelf geruststellen. Wat ik altijd bij anderen zocht, kan ik nu aan mezelf geven.”

Marleen van Oevelen:  “Ik stond echt in de overlevingsstand en leefde vrijwel uitsluitend vanuit mijn hoofd.  Nu ben ik iedere dag dankbaar dat ik mezelf deze kans heb gegund.”

Mariska Hendriks:  “Ergens in mij hoorde ik een stem die zei: “zo kan het leven vast niet zijn, er is meer dan dit. Mijn overlevingsmechanisme leerde ik kennen en heb ik durven aankijken en ben begonnen te helen. Vertrouw op je gevoel en ga voor deze innerlijke reis, gun het jezelf want je bent het waard!”

Het is een gegeven dat veel mensen vast zitten in bepaalde overlevingspatronen en kunnen daar niet meer uit komen door de identificatie hiermee. In het verleden zijn er een aantal overlevingsmechanismen in gang gezet en deze zijn onbewust uitgegroeid tot sterke denkpatronen en dat zijn de innerlijke criticus en saboteur. Hier is echt iets aan te doen. Ik heb al 10 jaar ervaring in om mensen te begeleiden met de innerlijke criticus te ontmaskeren in 24 jaargroepen. Dat zijn héél veel mensen. Elk jaar heb ik mijn lessen steeds weer verbeterd en het is nu zo goed geworden, dat ik heb besloten deze cursus ook los te verkopen. Al duizenden mensen zijn je al voor gegaan. Hij werkt!

Deze innerlijke criticus heeft maar één functie die hij heel serieus neemt, en dat is om jou te beschermen doordat jouw overlevingsmechanisme nog actief is. Maar inmiddels zit jij waarschijnlijk al in een nieuwe situatie en ben je volwassen geworden en is deze bescherming niet meer nodig op dit moment. Maar hoe krijg je deze kritische stem voorgoed tot stilte? Daar is wel wat voor nodig. Hoe je dat doet, kan ik je leren in een hele krachtige en praktische online cursus van 4 weken. In vier weken is het proces niet klaar, dat duurt ongeveer een jaar, maar dan ben je er wel voor je leven vanaf.

Loop jij hier ook tegenaan?

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten. Je gaat aan de slag met je overlevingsmechanisme te transformeren, waardoor jijzelf weer de leiding over je denken en voelen terug krijgt, en natuurlijk het belangrijkste; over je levensgeluk. Door deze cursus te volgen ga je snel weer gevoelens ervaren zoals zelfliefde, vrijheid, zachtheid, spontaniteit, levensenergie en echt je uitstraling verandert zelfs. De relatie met jezelf wordt veel beter en daardoor ook de (liefdes)relaties met de mensen in je leven.

Hoe zou het zijn als je:

Hier heb je echt de rest van je leven plezier van!

Tamara Beekmans

Je ontvangt 4 weken lang 4 krachtige en intensieve werkboeken waarmee je dit proces in werking kan zetten!

Je leert hoe je met je innerlijke criticus kunt omgaan en deze tot stilte kan brengen. Je leert onderscheid maken tussen de innerlijke criticus en anderen ikken, zoals de pusher, controleur en perfectionist waar velen van ons zich mee identificeren. We hebben vele saboteurs ontwikkeld in ons hoofd, deze kun je vele namen geven door de rollen die deze aanneemt in je leven. Dan word het een stuk overzichtelijker in je hoofd en heb je door wie je hoort en wie de leiding neemt. Veel mensen zijn hiermee onbewust geïdentificeerd. Het gaat erom dat je je bewust wordt van deze processen die zich in jou afspelen, zodat je dit steeds beter door krijgt. Hierdoor wordt je leven zo veel gemakkelijker en voel je je weer van binnenuit vrij!

Deze innerlijke criticus kan alleen maar kritiek hebben om jou (zogenaamd) te beschermen. Deze gaat af op eerdere ervaringen in je leven. Bij veel mensen heeft de innerlijke criticus de overhand en alle macht over jou in je leven. Dat klopt niet. Daar wil je toch vanaf? Dat kan en ik beloof geen sprookjes. Het is werken. Maar als jij efficiënt werkt, dan ontvang jij het resultaat. Als je eenmaal dit werk doet dit komende jaar, ben je er de rest van je leven vanaf. En dat is wel een belofte!

Door dit proces met jezelf aan te gaan komen jouw ondergesneeuwde kwaliteiten weer vrij en kun je je veel verder ontwikkelen en groeien dan je ooit eerder is gelukt. Want als er geen kritische stem meer in je hoofd is, dan is er niets meer wat jou tegenhoudt. Zo kun je uit jouw beschermings-/overlevingsmechanisme stappen en zo krijg je veel meer vrede en rust in jezelf en in je leven. Als de relatie met jezelf verbetert, dan verbeteren al je relaties in je leven!

Angsten en stress zullen gaan verdwijnen doordat negatieve gedachtegangen in je hoofd zijn getransformeerd. Je zult beter presteren in je werk, in je dagelijkse bezigheden en niettemin houd je bakken energie over. Je levensenergie komt vrij!

De innerlijke criticus is het beschermingsmechanise van het gekwetste kinddeel in ons. Als we onze innerlijke pijn nog niet hebben geheeld, en ons pijnlichaam nog niet hebben opgeschoond, zal de innerlijke criticus nog overactief blijven.

Moniek Noij:  “Het heeft me in verbinding gebracht met mezelf en de wereld om mij heen, vanuit mijn hart en niet meer vanuit mijn hoofd. Ik kan nu leven in plaats van overleven.”

Greet Rekelhof:  “Ik ben me nu veel bewuster van mijn eigen patronen en kan veel meer in het leven stappen. Ik had een veilige zone, waarin het wel ok was, maar nu doorvoel ik veel dieper. Ik voel nu hoe het ook kan zijn en hoe ik daar naartoe kan. Ik sta nu heel anders in het leven, ik projecteer het niet meer op anderen. En dat is superfijn, ik blijf bij mezelf nu.”

Katja Rooijakkers:  “Ik communiceer nu veel helderder, ook omdat ik nu steeds beter weet wat ik zelf wil en wat ik van dingen vind. Ik neem nu steeds meer mijn eigen plek in vanuit mijn eigen gevoel, niet meer vanuit de onderliggende behoeftes, zoals gezien worden, dat heb ik niet meer nodig. Het is echt een ander leven, een andere ik, een andere kijk op mijn leven.”

Marie-Claire Verbruggen:  “Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Het is echt een enorme omslag in mijn leven geweest en ik heb zoveel gehad aan alle tools en ik gebruik deze nog dagelijks. Zo waardevol! Mijn zelfbeeld is in positieve zin veranderd en ik heb het gevoel dat ik nu pas echt volledig in mezelf ben geland.”

Dit is jouw transformatie!

Elke week een nieuwe handleiding!

€279

4 weken lang elke week een werkboek

Handvatten voor je innerlijke criticus

Handvatten voor je pusher, controleur en perfectionist

Handvatten voor je proces

Toegang tot jouw eigen ledensite

Opdrachten die je inzicht geven in jouw innerlijke criticus en andere ikken

Krachtige oefeningen

Inzichten die je bewustzijn vergroten

Wat levert deze prachtige 4-weekse online cursus jou op?

Judith van den Bosch:  “Het kost de nodige tijd en moeite maar zelfs de meest hardnekkige patronen zijn te doorbreken. Ik identificeer me niet meer met pijn, met mijn gedachten of met mijn verdriet. Het was hard werken en bij vlagen confronterend, maar het was het helemaal waard.”

Willemijn Woltering:  “Ik ontwikkelde een hele sterke perfectionist en had vaak veel zelfkritiek. Ik werd enorm streng voor mijzelf, paste mij voortdurend aan en wees mijzelf constant af. Ik voel mij inmiddels vrij en geloof weer in mijn kracht, doordat ik de sleutel gevonden heb naar mijn hart en mijzelf heb bevrijd uit mijn eigen gevangenis.”

Hoe werkt het en wat krijg je ervoor?

De investering is € 279 voor een levenslange positieve verandering!

Je ontvangt vier krachtige werkboeken en effectieve opdrachten die je op eigen tempo kunt volgen. Je kunt deze lessen een jaar lang gebruiken om aan de slag te gaan met je innerlijke criticus, dan ga je het resultaat merken. Je kunt niet wat je een leven lang doet, in vier weken oplossen, maar wel in een jaar.

Eén keer in de week komen er lessen vrij, die bestaan uit bijzondere opdrachten, inzichten en inspiratie. Deze krijg je via je mailadres binnen en dan kun je inloggen op jouw eigen ledensite bij de Vrouwenkracht Academie. Deze is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt en ook bepalen hoe lang je erover doet.

Je hebt een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Sowieso kun je alle materialen downloaden zodat je ze onbeperkt kunt bewaren, doe het op jouw tempo. Je kunt de lessen en meditaties het beste op je computer opene79

Hoe werkt het?

Je gaat er 2 of 3  keer per week iets langer voor zitten om de oefeningen goed te doen en je opdrachten te maken. Je zult er veel plezier in krijgen omdat je veel antwoorden op je vragen krijgt en je zet je proces in werking. Je kunt het helemaal op je eigen tempo doen en dan bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent. Je kunt alles uitprinten en doen wanneer jij er tijd voor wilt vrijmaken.

Je kunt direct starten, binnen 10 minuten als je wilt. Hierna krijg je elke week krijg je de nieuwe les inclusief opdrachten en uitleg. Je kunt vervolgens alles op je eigen moment bekijken en doen. In totaal duurt deze cursus 4 weken. Je kunt alles opslaan op je eigen pc en ook uitprinten. je hebt een jaar lang toegang tot deze online cursus.

Als je al jaren bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, is het programma nog steeds zeer inspirerend voor je. De Vrouwenkracht Academie staat bekend om de diepgang, intensiteit en de waarde die ze levert. De meeste mensen, coaches en therapeuten die al met het innerlijke criticus gewerkt hebben, zijn nog nooit zo diep gegaan als bij de Vrouwenkracht Academie. Hier leer je pas echt jezelf helen.

Dit is een programma dat je geheel online volgt. Je krijgt elke week een werkboek met uitgebreide uitleg, waar je zelf mee aan de slag gaat.

De kennis en training uit jouw eerdere cursus kun je toepassen in dit programma. Je zult sommige dingen al weten, maar heb je ze al in de praktijk gebracht? Ik ga je leren hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen, met veel helderheid en eigen inzichten ga je mooie stappen zetten in je leven, waardoor je je weer verbonden voelt met jezelf.

Jazeker, want je gaat hier nu juist aan werken! Je krijgt meer controle terug, door wat je leert.

Ja, na deelname heb je een grote hoeveelheid oefeningen en mooie werkboeken die je kunt blijven gebruiken. Je hebt in 4 weken geleidelijk een gewoonte opgebouwd die je niet meer op wil geven. Dit is een krachtige, rijke cursus, die je helpt je leven op een mooie liefdevolle manier te transformeren, op JOUW tempo.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Online cursus: De innerlijke criticus loslaten