Voor hooggevoelige vrouwen

Download hier je gratis E-book:
De Weg naar Inzicht

Welkom, hier ontvang jij jouw
GRATIS E-Course: De Weg naar Inzicht

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan geef ik je toegang tot mijn exclusieve ledensite. Dan kun je het e-book gratis downloaden.

Als extra ontvang je af en toe ook interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

GRATIS E-book: De Weg naar Inzicht