Voor hooggevoelige vrouwen

Bewust leven
vanuit je hart

Voor vijf weken ultieme verwennerij!

Wil je graag vanuit liefde leven?
Wil je afscheid nemen van verdriet en pijn uit het verleden?
Wil je je hart weer open zetten voor zelfliefde?

Bewust leven vanuit je hart. Foto door Mona Eendra

Versterk je innerlijke kracht

Weer terug naar je mooie pure ZELF.

Vind je dit moeilijk? En weet je niet goed waar te beginnen?
Ik heb hier een prachtige, krachtige, eerlijke en ook diepgaande online cursus over geschreven.
voor mensen die hier zelf mee aan de slag willen gaan.

Een online cursus die je vanuit je huis kan doen.
Via de mail ontvang je je lessen en werkboeken met opdrachten en uitleg.

Wat voel je als je meer vanuit je hart gaat leven?

Stap voor stap ontwikkel je ‘hartsbewustzijn’.

Kun je je al voorstellen hoe gemakkelijk je leven dan zou kunnen gaan, als je vanuit je eigen HART gaat leven?

Vijf weken lang ontvang je elke week een inspirerende mail waarin ik je prikkel, inzicht ga geven en vragen stel. Hier ga je heel blij van worden!

Stap voor stap ontwikkel je ‘hartsbewustzijn’. We bouwen de cursus heel geleidelijk op, zodat je er makkelijk een dagelijks ritueel voor jezelf van kunt maken.

Kun je je al voorstellen wat een verschil dit zou maken
in jouw leven?

Lieve Huygens

Ken je het gevoel geen plek te hebben en verlang je er zo naar? Dan zit je nu op de juiste site! Bijna 50 ben ik en nu kan ik dankbaar zeggen dat ik mijn kleine, maar waardevolle, plek vond in dit grote universum. Een kindertijd waarin er geen plaats was voor mijn gevoeligheid en een stukgelopen huwelijk dat oude patronen in stand hield, gingen aan mijn proces vooraf. Mijn God, wat was ik goed bezig, zo vauit mijn hoofd! Stoer, uit één stuk, taaie tante … ik was het allemaal. Tenminste, dat is wat ik liet zien, dat was mijn manier van ‘overleven’. Tot er iemand in mijn leven kwam die de Lieve achter het masker zag.

Wat was de confrontatie heftig, maar ik wist vanaf de eerste seconde dat ik toen vooral te luisteren had. Weken heb ik geworsteld met mezelf, meer tranen dan alle regendruppels waar ik ooit doorheen liep, tot ik op de site van de Vrouwenkracht Academie kwam. Onmiddellijk voelde dat als het juiste pad, een veilige strohalm. In het eerste weekend was het al duidelijk dat iedereen zijn eigen verhaal had en dat de Vrouwenkracht Academie een veilige plek was om te delen en te verbinden. Stuk voor stuk mooie vrouwen ontmoette ik, elk met hun eigen verhaal. Mijn pad was geplaveid met takken, keien, rotsen en gaten, … maar ook met zacht, warm zand. Kortom het was vaak hard werken, maar ik werd gezegend met inzichten, nieuws-gierigheid, warmte van mijn sisters en de liefdevolle omarming van Tamara. Schil voor schil kwam ik met deze vrouwen tot de kern van mezelf, leerde ik mezelf graag zien, leerde ik anderen graag zien, helemaal zoals ze zijn. Perfect, ieder op zijn eigen manier, waardoor er harmonie kwam in mijn leven en in mijn relaties met anderen. Het goede nieuws is dat je ontwikkeling na het jaarprogramma doorgaat. Eén keer betalen, tien keer prijs, zo lijkt het wel. Beter dan een loterij; het enige dat je nodig hebt is een commitment met jezelf. “Go girl, you’re worth it!” Ik zou het opnieuw, opnieuw en opnieuw doen! Samen kunnen we stralen en leren we dansen met onze kwetsuren! Life has never been more beautiful than today!

Hoe werkt het en wat krijg je ervoor?

Eén keer in de week komen er lessen vrij, die bestaan uit bijzondere opdrachten, inzichten, inspiratie. Deze krijg je via je mailadres binnen. Dan kun je beginnen wanneer het jou uitkomt. Geef je over aan het proces. Je kunt de lessen onbeperkt bewaren, doe het op jouw tempo!! Je kunt de lessen en meditaties het best op je computer openen.

En dan… Ontdek je dat de magie in je leven terug komt.

Niet alleen in de vorm van stilte en rust, maar ook in wat je aantrekt, wat er op je pad komt en hoe je hiervan echt kunt genieten.

Wat kost het?

Online Training
Bewust leven vanuit je hart

€120

Voor 5 weken Lessen

Werkboeken

Opdrachten

Inzichten

Inspiratie

Belangrijke levenslessen

Bewustwording

Leven vanuit je hart

Na inschrijving kun je direct aan de slag en je kunt het altijd bewaren en zelf opslaan.

Katja Rooijakkers

Het is onvoorstelbaar hoeveel er in een jaar tijd kan veranderen. Ik heb het gevoel dat ik weer relaxt kan ademhalen. Het was net alsof ik altijd mijn adem inhield bij alles. Het voelt nu lichter, ik ben nu zoveel meer mezelf en heb energie over waardoor ik me kan concentreren op andere dingen. Ik heb ineens tijd, tijd voor andere dingen, tijd voor mensen. Ik heb ineens andere gesprekken, op een dieper niveau.

Ik zat op een dieptepunt waardoor ik voelde: nu moet ik er iets aan veranderen. Door het jaarprogramma zag ik in wat ik allemaal met mezelf aan het doen was. En ik besloot: dat ga ik niet meer doen. Het jaarprogramma gaf me de tools en handvatten om dat ook te kunnen doen. Het proces was soms best pittig. Het was heel schommelig, met pieken soms. In het begin had ik een enorme groei en soms voelde het of ik weer terug was bij af. Maar alles in de opleiding hielp me om daar doorheen te komen. Er werd ook verteld dat het soms een rollercoaster kon zijn en daardoor kon ik erop vertrouwen dat het bij het proces hoorde. Ook het contact met de andere vrouwen die hetzelfde meemaakten, hielp daar enorm bij. De mensen om mij heen merken ook dat ik veranderd ben, dat ik relaxter in het leven sta. Ik zeg nu wat ik voel, deel meer met andere mensen in plaats van manieren vinden om er omheen te draaien. Ik communiceer nu veel helderder, ook omdat ik nu steeds beter weet wat ik zelf wil en wat ik van dingen vind. Ik neem nu steeds meer mijn eigen plek in vanuit mijn eigen gevoel, niet meer vanuit de onderliggende behoeftes, zoals gezien worden, dat heb ik niet meer nodig. Het is echt een ander leven, een andere ik, een andere kijk. De afstemming met Tamara die ik ervaren in het coachen en trainen was heel goed. Ze coachte me op een soort van afstand en voelde heel goed aan, dat ik zoveel mogelijk zelf wilde ontdekken. Dat werkte heel goed en gaf onbewust ook een flinke boost aan mijn zelfvertrouwen. Achteraf (na mijn aarzeling over zo’n enorm bedrag) kan ik stellen dat het de beste investering in mijn leven is geweest ooit! Ik heb mijn doelen behaald, wat ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden, dacht dat mijn verwachtingen veel te hoog waren. Ongelooflijk vind ik dit nog steeds. De Vrouwenkracht Methode® is effectief en ook blijvend. Geen oplapmiddel, geen oppeper, maar het geeft je voor altijd een andere blik op jezelf en op de wereld. Je gaat anders handelen. Er wordt niets voorgekauwd, je gaat het door het volledig aangaan van je proces, zelf ontdekken. Bovendien kom je in een warm bad terecht, waar je onbevooroordeeld met gelijkgestemde vrouwen aan de slag gaat. Het jaarprogramma werkt echt!

Deze training gaat veel dieper dan de meeste online cursussen

Je gaat je eigen emoties beter begrijpen en reguleren en maakt meer ruimte in je leven voor wonderen die in lijn zijn met jouw missie in het leven. Het mooie van een online programma is dat je het vanuit je eigen stoel kan volgen.

Je doet het op een moment en plek die jou goed uitkomen. De bestanden blijven gewoon na de afronding nog een maand beschikbaar voor je, dus achterlopen is niet erg, je kan het in je eigen tempo doen.

Je kunt het programma opslaan en zelf uitprinten, zodat je er een persoonlijke map van kan maken, deze cursus is tijdloos.

Je kunt de lessen en visualisaties het beste op je computer openen.

Wat levert deze prachtige 5-weekse online cursus jou op?

Twijfel je nog? Er zijn genoeg redenen te bedenken om mee te doen!

en nog veeeeeeeeel meer redenen, waarom dit jouw zo’n supergevoel gaat geven!

Hoe werkt het?

Je besteedt ongeveer 20 minuten per dag aan dit programma. Maar je kunt het helemaal op je eigen tempo doen en dan bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent. Je kunt alles uitprinten en doen wanneer jij tijd er voor wilt vrijmaken.

Op elke maandag krijg je de nieuwe les inclusief opdrachten en uitleg. Je kunt vervolgens alles op je eigen moment bekijken en doen.

Als je al jaren bezig bent met je bewustzijn te ontwikkelen naar innerlijke kracht, is het programma nog steeds zeer inspirerend voor je.

WEET je wel veel, maar leef je er nog niet naar? Dan zeg ik: Doen!! Ik leer je toch weer nieuwe dingen, op een ander level!

Doe dan zeker mee; er gaat een wereld voor je open.

Jouw besluit om het nu echt te gaan doen in combinatie met de vaste momenten die in het programma besloten liggen, zorgen ervoor dat dit het moment is om je leven te veranderen. Je gaat verlangen naar jouw moment in plaats van dat het een ‘moetje’ is.

Dit is een programma dat je geheel online volgt. Je krijgt elke week een werkboek met uitgebreide uitleg, waar je zelf mee aan de slag gaat.

De kennis en training uit jouw eerdere cursus kun je toepassen in dit programma. Je zult sommige dingen al weten, maar heb je ze al in de praktijk gebracht? Ik ga je leren hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen, met veel helderheid en zelfinzichten ga je mooie stappen zetten in je leven, waardoor je je weer verbonden voelt met jezelf. Daarnaast helpt het programma je om je beoefening voort te zetten en heb je erna een grote bibliotheek vol oefeningen en inspiratie altijd ter beschikking.

Je verbinden met je hart; dit gaat niet over om het stoppen van je gedachten. Maar wel, dat je leert je bewuster te kiezen voor ondersteunende gedachten, in plaats van saboterende gedachten.

Ja, na deelname heb je een grote hoeveelheid oefeningen en een hele map die je kunt blijven gebruiken. Je hebt 30 dagen geleidelijk een gewoonte opgebouwd die je niet meer op wil geven. Dit is een krachtige, liefdevolle cursus, die je helpt je leven op een mooie liefdevolle manier te transformeren, op JOUW tempo.

Ik ben Tamara Beekmans, schrijfster van deze online cursus. Oprichtster van de Vrouwenkracht Academie voor hooggevoelige vrouwen sinds 2013 en ontwikkelaar van de Vrouwenkracht Methode®.

Ik begeleid vrouwen in het transformeren van oude patronen, naar bewustzijn, groei en ontwikkeling bij het realiseren van hun droomdoelen. Ook ik heb deze processen met vallen en opstaan doorlopen. Maar ik kwam erachter dat hard werken en veel doen niet leiden tot het realiseren van mijn dromen.

Lieda Minten

Ik ben bij de Vrouwenkracht Academie terechtgekomen toen ik op zoek was naar hoe ik terugkerende patronen kon doorbreken. Ik vond veel over wat je allemaal kunt tegenkomen, maar niet over hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. En toen stuitte ik op Facebook op een bericht van de Vrouwenkracht Academie. Al lezend resoneerde het. “Wel een fikse investering en al die weekenden weg van huis” dacht ik. Maar het bleef maar door mijn hoofd gaan: “Is dit wat ik zoek, wat ik nodig heb? Helpt dit mijn patronen te doorbreken?”

Ik voelde sterk dat het roer om moest. Goed voorbereid ging ik de intake in en stelde me open voor het gesprek met Tamara: “Klikt het? Is dit wat ik zoek?” Tijdens de intake werd me duidelijk dat het volgen van dit programma mijn kans zou zijn. En nu, een jaar later, kijk ik terug op een prachtige, intensieve reis die zeker niet altijd makkelijk en op zijn tijd zeer confronterend was. De combinatie van de weekenden, tools, coaching, opstellingen en de steun van Tamara en de andere vrouwen, heeft me enorm geholpen. Ik heb hierdoor zicht gekregen op mijn beschermingsmechanismen en blinde vlek. Hierdoor leef ik nu veel meer en bewuster in het moment, vanuit mijn hart in plaats van uit mijn hoofd. En vanuit vertrouwen. Dit geeft heel veel rust. Mijn hooggevoeligheid ervaar ik nu ook als kracht. Het heeft me dichter bij mijn ware zelf gebracht en ik heb nu voldoende tools om vol vertrouwen en vanuit (zelf)liefde mijn pad te vervolgen. Het is het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen gunnen en het heeft me emotioneel en spiritueel enorm verrijkt.”

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Bewust leven vanuit je hart