Voor hooggevoelige vrouwen

Verbind je met je goddelijke vrouwelijke kracht

Verbind je met je goddelijke vrouwelijke kracht

Voel hoe het van binnen voelt, verbind je met je Goddelijke Vrouwelijke Kracht om vanuit je hart zacht te zijn naar jezelf. Geduld te hebben voor je proces en er vertrouwen in te hebben. Stap voor stap kom je er wel. Er is geen haast op je pad, haast is er alleen maar vanuit je mind. Je ziel is traag en intens.

Velen van ons zijn aan het opruimen, zowel letterlijk als figuurlijk. Op een diepere laag zijn er genezingsprocessen aan de gang. Dit gebeurt op spiritueel niveau en alles in je resoneert mee: je emotionele lichaam, je aardse energetische lichaam, je fysieke lichaam en je lichtlichaam. Alles is aan het werk om je te brengen naar de trillingsfrequentie van je ziel, dat is een veel hogere frequentie dan die van je ego-mechanismes. Hoe hoger je trilling, hoe meer je lichaam je ziel zal kunnen uitdragen.

Dit proces kan alleen plaatsvinden als je het nog even rustig aan blijft doen, een terugtrekkende beweging naar binnen maakt. Heb geduld en vertrouw op je proces, zodat alle lichamen mee kunnen resoneren. Respecteer je vrouwelijke weg (boekentip: Het Vrouwelijk Manifest). Het is belangrijk om bewust AL-EEN te zijn. Alleen te zijn, te rusten en één ding tegelijk te doen. Wees vriendelijk met jezelf en de stappen die je zet. Al is het niet zichtbaar voor je analytisch vermogen, het daalt zeker in, in de stof. Als je jezelf aan het helen bent, wees geduldig en liefdevol en laat je hart en je buik je de weg wijzen. Vertrouw erop vol overgave.

Op deze manier laat je je innerlijke krachten toenemen en zodra het straks weer lente wordt, ga je voelen hoeveel energie je in deze periode hebt opgebouwd waar je weer tot in de winter mee kunt doen. Mediteer met jouw innerlijke Maria Magdalena, met Isis, met de Godin en vraag haar de leiding te nemen over elke aspect in je leven. Begrijp me niet verkeerd dat deze buiten jou liggen. Nee, deze energieën maken deel uit van jouw wezen als vrouw zijn.

We zijn vergeten te mediteren en geduldig te zijn, stil te zijn, te wachten en te integreren. We zijn vergeten verwachtingen los te laten en nog meer te rusten in de winter. We zijn vergeten te luisteren naar het gefluister van onze ziel, naar de diepten van onze schatkamers te gaan.

Wees zacht en lief voor jezelf en voor anderen en respecteer het ontluiken van je vrouwelijke zachte kracht, je baarmoederkracht verbonden met je hartsbewustzijn.

In rust vindt heling en genezing plaats en kom je weer in contact met je universele inspiratie, je creativiteit, je flow, je stroom, je onvoorwaardelijke liefde waarin je je zielenopdracht weer voelt ontwaken en je je ware potentie weer kan gaan leven en manifesteren.

Je zal nog alle tijd krijgen om de donkere krochten van je ziel te onderzoeken, je schaduwkanten te leren omarmen, je krachten in te zetten, jezelf te leren bevrijden om te ontwaken in een 5e dimensie van een hoger hartsbewustzijn.

Geef jezelf het geschenk om de tijd te vertragen, juist als je een enorme druk voelt vanuit angst en je resultaatgericht bent. Maak een verbinding met de wijze vrouw in jezelf en kus haar wakker. Verwelkom de verschuiving die zich op dit moment in jou voltrekt. Laat, terwijl je dit doet, je kinderlijke verwondering en verbazing elk deel van je wezen vervullen. Je verdient het om vreugde en geluk te voelen. Dan zul je zien dat je gaat herstellen naar evenwicht en zul je je balans weten te behouden.

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Verbind je met je goddelijke vrouwelijke kracht