Voor hooggevoelige vrouwen

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?

 We zitten vaak, als hooggevoelige gevangen in ons hoofd, hebben onszelf geleerd om onze emoties in bedwang te houden en iedere intuïtie af te doen als ongepast of eng.

Hoe vaak heb je na het nemen van een rationele beslissing of die nu goed of slecht uitpakte niet gedacht: ”Had ik maar naar mijn hart geluisterd”. Als we de signalen van ons hart negeren, begraven we onze dromen en doven we ons innerlijke vuur.
Je verbinden met je hart; gaat niet over om het stoppen van je gedachten. Maar wel, dat je leert je bewuster te worden om te kiezen voor ondersteunende gedachten, in plaats van saboterende gedachten. Het is iets wat je actief op gang moet brengen en houden.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?

 • liefdevolle en bekrachtigende woorden
 • positieve gedachten
 • goede intenties
 • positieve gevoelens
 • mooie muziek
 • natuur
 • edelstenen
 • kunst
 • dieren
 • bloemen
 • kinderen
 • muziek
 • schoonheid
 • liefdevolle aandacht
 • helende kruiden
 • lekkere thee
 • werkelijk contact maken met iemand
 • vergeven
 • aandacht geven of krijgen
 • aandacht geven aan je zelf
 • niets doen

De liefde in jezelf verandert wanneer je het met warmte, schoonheid, dankbaarheid prikkelt. Je verandert wanneer je dit ontvangt. Hoe meer je hiermee bezig bent, hoe meer er zal veranderen. Hierdoor kom je meer in verbinding met je natuurlijke staat van zijn. Door een groter harts-bewustzijn te ontwikkelen komen jouw trillingen meer overeen met die van de natuur. Dan zend jij ook andere trillingen uit, van heling en liefde. Zo ontstaat er een helende beweging die onze wereld ten positieve kan veranderen.

Waar je in gelooft, wordt waar.

Natuurlijk vergt het veel van ons om het leven in zijn volheid te omhelzen. Wanneer het leven ons op de proef stelt, is het lastig om dankbaar te zijn voor de ervaringen die je beproeven. Dan is het lastig om het positieve erin te zien. Vanuit een helikopter-view naar je eigen situatie gaan kijken. Maar dit kun je wel leren en trainen, zodat je jezelf weer dwingt om snel op te staan als je ‘valt’. Je af te vragen wat er is gebeurd, hoe je er anders, constructiever mee om kan gaan de volgende keer en je ook voornemen dit te doen, zodat ook tragische ervaringen zelfs een geschenk kunnen worden voor jezelf en daarmee voor de hele mensheid.
Waarom zou je dan niet in het allermooiste geloven. En wat is er mooier dan liefde, heling en dankbaarheid te ervaren. Jíj bent de schepper van je eigen werkelijkheid. Als je hiervan doordrongen bent, ontwaak je een natuurlijke magische kracht. Je bent zelf de vervulling van een droom van liefde en scheppingskracht.

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?