Voor hooggevoelige vrouwen

Symptomen door je spiritueel ontwaken

Symptomen door je spiritueel ontwaken

We gaan door een enorme transitie heen op dit moment met elkaar.
En je ervaart de gekste klachten waarschijnlijk.
Je bent niet gek aan het worden, dit hoort erbij, omdat de frequentie op Aarde zo extreem hoog is, dat ons lichaam mee ascendeert en uit 3D gaat.

 1. Het gevoel alsof je in een snelkookpan zit of intense energie hebt; stress voelen. Onthoud dat je je aanpast aan een hogere vibratie en dat je je uiteindelijk zult aanpassen. Ook oude patronen, gedragingen en overtuigingen worden naar de oppervlakte geduwd. Er gebeurt veel in je.
 2. Een gevoel van desoriëntatie; niet weten waar je bent; een verlies van een gevoel van plaats. Je bent niet meer in 3D, omdat je bent verhuisd of bezig bent om naar de hogere rijken te gaan.
 3. Ongewone pijntjes en kwalen in verschillende delen van uw lichaam. Je zuivert en laat geblokkeerde energie los die in 3D vibreert, terwijl je in een hogere dimensie vibreert.
 4. ‘s Nachts wakker worden tussen 2 en 4 uur Er gebeurt veel in je droomstaat. Je kunt er niet lang blijven en hebt een pauze nodig. Dit is tevens het uur van ‘reinigen en loslaten’.
 5. Geheugenverlies. Een grote overvloed aan geheugenverlies op korte termijn en slechts vage herinneringen aan je verleden. Je bent in meer dan één dimensie tegelijk, en als je heen en weer gaat als onderdeel van de transitie, ervaar je een ‘loskoppeling’. Je verleden maakt ook deel uit van het Oude, en het Oude is voor altijd verdwenen. In het Nu zijn is de weg van de Nieuwe Wereld.
 6. Dingen ‘zien’ en ‘horen’. Je ervaart verschillende dimensies terwijl je overgaat, allemaal afhankelijk van hoe gevoelig je bent en hoe je bedraad bent.
 7. Verlies van identiteit. Je probeert toegang te krijgen tot de Oude jij, maar het is er niet meer. Je weet misschien niet naar wie je in de spiegel kijkt. Je hebt veel van je oude patronen opgeruimd en belichaamt nu veel meer licht en een eenvoudiger, meer gezuiverde goddelijke jij. Alles is in orde, je bent in orde.
 8. Gevoel ‘uit het lichaam’. Je hebt misschien het gevoel dat er iemand aan het praten is, maar jij bent het niet. Dit is ons natuurlijke verdedigingsmechanisme om te overleven wanneer we onder acute stress staan ​​of ons getraumatiseerd of onbeheerst voelen. Je lichaam maakt veel door en je wilt er misschien niet in zijn. Mijn ascensiegids vertelde me dat dit een manier was om het overgangsproces te vergemakkelijken, en dat ik niet hoefde te ervaren wat mijn lichaam doormaakte. Dit duurde maar een korte tijd. Het gaat voorbij.
 9. Perioden van diepe slaap. Je rust uit van al het acclimatiseren en bent aan het integreren, maar ook aan het opbouwen voor de volgende fase.
 10. Verhoogde gevoeligheden voor uw omgeving. Menigten, lawaai, voedsel, tv, andere menselijke stemmen en diverse andere prikkels zijn nauwelijks te verdragen. Je overweldigt ook heel gemakkelijk en raakt gemakkelijk overprikkeld. Je stemt af. Weet dat dit uiteindelijk zal overgaan.
 11. Je hebt geen zin om iets te doen. Je zit in een rustperiode, ‘rebooten’. Je lichaam weet wat het nodig heeft. Bovendien, wanneer je de hogere rijken begint te bereiken, worden ‘doen’ en ‘dingen laten gebeuren’ overbodig, omdat de Nieuwe energieën het vrouwelijke ondersteunen van zonnebaden, ontvangen, creëren, zelfzorg en koestering. Vraag het Universum om je te ‘brengen’ wat je wilt terwijl je geniet en plezier hebt.
 12. Een intolerantie voor lager vibrerende dingen van de 3D, weerspiegeld in gesprekken, houdingen, maatschappelijke structuren, genezingsmodaliteiten, enz. Ze laten je letterlijk ‘ziek’ voelen van binnen. Je bent in een hogere vibratie en je energieën zijn niet langer op één lijn. Je wordt ‘geduwd, om vooruit te gaan; te ‘zijn’ en het nieuwe te creëren.
 13. Een verlies van verlangen naar voedsel. Je lichaam past zich aan een nieuwe, hogere staat van zijn. Ook wil een deel van jou hier niet meer in het Oude zijn.
 14. Een plotselinge verdwijning van vrienden, activiteiten, gewoonten, banen en woningen. Je evolueert verder dan je vroeger was, en deze mensen en omgeving passen niet langer bij je vibratie. Het nieuwe zal spoedig arriveren en zal zich zo veel beter voelen.
 15. Je kunt bepaalde dingen absoluut niet meer doen. Wanneer u uw gebruikelijke routine en activiteiten probeert uit te voeren, voelt dat ronduit vreselijk. Je evolueert verder dan je vroeger was, en deze mensen en omgeving passen niet langer bij je vibratie. Het nieuwe zal spoedig arriveren en zal zich zo veel beter voelen.
 16. Dagen van extreme vermoeidheid. Je lichaam verliest zijn dichtheid en ondergaat een intense herstructurering.
 17. Een behoefte om vaak te eten, samen met wat aanvoelt als aanvallen van een lage bloedsuikerspiegel. Gewichtstoename, vooral in de buikstreek. Een verlangen naar proteïne. Je hebt een enorme hoeveelheid brandstof nodig voor dit Ascentieproces. Gewichtstoename met het onvermogen om het te verliezen, wat je ook doet, is een van de meest typische ervaringen. Vertrouw erop dat uw lichaam weet wat het doet.
 18. Ervaren emotionele ups en downs; huilen. Onze emoties zijn onze uitlaatklep, en we laten veel los.
 19. Een naar huis willen, alsof alles voorbij is en je hier niet meer thuis hoort. We keren terug naar de bron. Alles is voorbij, maar velen van ons blijven om de Nieuwe Wereld te ervaren en te creëren. Ook zijn onze oude plannen om te komen voltooid.
 20. Het gevoel hebben dat je gek wordt, of dat je een of andere psychische aandoening ontwikkelt. Je ervaart snel verschillende dimensies en gaat enorm open. Er is nu veel voor u beschikbaar. Je bent er gewoon niet aan gewend. Je bewustzijn is verhoogd en je barrières zijn verdwenen. Dit gaat voorbij en je zult je uiteindelijk erg thuis voelen zoals je je nog nooit eerder hebt gevoeld, want Thuis is nu hier.
 21. Angst en paniek. Je ego verliest veel van zichzelf en is bang. Uw systeem is ook overbelast. Er gebeuren dingen met je die je misschien niet begrijpt. Je verliest ook gedragspatronen van een lagere vibratie die je hebt ontwikkeld om te overleven in 3D. Hierdoor kunt u zich kwetsbaar en machteloos voelen. Deze patronen en gedragingen die je verliest, zijn niet nodig in de hogere rijken. Dit gaat voorbij en je zult uiteindelijk zoveel liefde, veiligheid en eenheid voelen. Wacht even.
 22. Depressie. De buitenwereld is misschien niet in lijn met de Nieuwe, hoger vibrerende jij. Het voelt daar niet zo goed. Je laat ook lagere, donkere energieën los en je ‘ziet’ erdoorheen. Blijf daar hangen.
 23. Levendige, wilde en soms gewelddadige dromen. Jullie laten vele, vele levens van lagere vibrerende energie los. Velen melden nu dat ze mooie dromen ervaren. Je droomtoestand zal uiteindelijk verbeteren en je zult er weer van genieten. Sommigen ervaren dit loslaten terwijl ze wakker zijn. Mijn moeder zei op een dag dat ze dacht dat ik overdag nachtmerries had.
 24. Nachtelijk zweten en opvliegers. Je lichaam ‘warmt’ op terwijl het residu verbrandt.
 25. Je plannen veranderen plotseling halverwege de stroom en gaan in een heel andere richting. Je ziel brengt je energie in evenwicht. Het voelt meestal geweldig in deze nieuwe richting, aangezien je ziel meer weet dan jij. Het doorbreekt je ‘sleur’-keuzes en vibratie.
 26. Je hebt een situatie gecreëerd die je ergste nachtmerrie lijkt, met veel ‘ergste nachtmerrie’-aspecten. Je ziel leidt je naar het ‘uitrekken’ naar aspecten van jezelf waar je tekortschoot, of naar het ‘afzwakken’ van aspecten waar je een overvloed aan had. Je energie is gewoon zichzelf in evenwicht. Door deze situatie heen je weg naar vrede vinden, is de test die je voor jezelf hebt opgezet.

Dit is jouw reis, en je ziel zou het niet hebben opgezet als je er niet klaar voor was.

Jij bent degene die je weg naar buiten vindt en dat zal ook gebeuren. Als je terugkijkt, zul je dankbaar zijn voor de ervaring en een ander persoon zijn.

Tekst gedeeld via Martha Krul

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!

Innerlijke Criticus

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!