Voor hooggevoelige vrouwen

Je mind regelmatig leegmaken

Je mind regelmatig leegmaken

Je kunt je mind ruimer en helderder maken door deze regelmatig leeg te maken. Als je mind de kans niet krijgt zich leeg te maken, dan wordt hij overweldigd met onverwerkte informatie. Veel daarvan is op angst gebaseerde programmering die in stand gehouden wil worden door de media die proberen anderen te controleren en te manipuleren door angst.

Deze oefening die je mind bevrijdt en opent geeft gevorderde zielen de kracht om zichzelf te bevrijden van manipulatie en controle.

Het kenmerk van een disfunctionele maatschappij is dat er wordt verwacht dat de mind het hart domineert in plaats van dient.

De mind kan getraind worden om een hele goede verdediger te worden van wat echt waarde heeft voor ons hart.

Maar de kracht om te voelen wat betekenis heeft voor ons, wat ons voldoende beweegt om boven onze angsten uit te stijgen en groei te riskeren komt uit ons hart en niet onze mind. Als de mind de taak krijgt om te voelen en het hart wordt gezegd niet te voelen, dan worden verlamming, verwarring en ongemak ervaren.

Als je begint met deze oefening zul je de behoefte krijgen om meer afstand te nemen wat al wat je is aangeleerd in de programmatie zodat je vragen leert stellen en vanuit je hart leert voelen wat waar is.

Als je je losmaakt van je mentale patronen en je gedachten gaat observeren in plaats van erin meegesleept te worden. Als snel ga je jezelf ervaren als een vreedzaam constant licht van liefde wat je eigenlijk bent. Zal hierin je mind ook meegaan? Ja, als je dit weer ervaart zal je mind zichzelf ook terugleiden naar vrede. De manier waarop je met je bewustzijn met je mind omgaat zal je mind in bewustzijn doen veranderen en je zult vele malen sterker worden.

Verslaafd zijn aan denken geeft vaak depressie, destructieve zelfspraak en obsessies. Hierdoor raak je uitgeput. In plaat daarvan is het veel gezonder om regelmatig een pauze te nemen van je mind door meditatie, aanwezig te zijn in het moment en een gevoel te krijgen van energie, speelsheid en rust.

Programmeer je mind, je innerlijk criticus met volharding, compassie voor het beschermingsmechanisme, vriendelijkheid en wilskracht. Geef jezelf zoveel mogelijk en zo regelmatig mogelijk de ruimte om de mind even tot rust te laten komen en uit te schakelen, zodat je alle informatie kan verwerken en je hoofd leeg kan maken. Hierdoor kun je direct beter voelen wat je hart verlangt. En wat je hart verlangt, geef je jezelf.

Deze informatie is voor mensen die hierin willen oefenen. Die voelen dat ze hier klaar voor zijn. Ook de wereld zal van jou kunnen profiteren als jij leert constructieve met je mentale energieën (je mind, je innerlijke criticus) om leert gaan. Dit geeft zoveel meer vrede en geluk. Zo binnen, zo buiten.

Zeg 3x hardop en met liefdevolle kracht tegen jezelf:

“Ik roep de onvoorwaardelijke liefde wezens aan me te helpen om mijn mind leeg te maken en te verfrissen en vernieuwen. Vanuit mijn eigen vrije wil en vrijheid kan ik mijzelf uiten door het nemen van verstandige beslissingen die mij en de wereld vreugde en liefde brengen. Ik roep compassie, bescherming en begeleiding op, in dit proces van mijn engelen en gidsen die onvoorwaardelijk van mij houden. Het grote licht van de liefde in mijn hart schijnt ongehinderd door mijn mind en (energie)lichaam heen en hierdoor ook aan de wereld. Ik wens alle mensen licht, genezing en plezier in vrije wil. Aho.”

Er komt binnenkort een nieuwe cursus, de: Innerlijke criticus. Deze cursus kun je via PDF zelf opslaan, uitprinten en bewaren in je dropbox.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!

Innerlijke Criticus

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!