Voor hooggevoelige vrouwen

Ontkoppel jezelf van angst en je hart krijgt de kans

Ontkoppel jezelf van angst en je hart krijgt de kans

Ik hoef geen mensen meer wakker te maken, maar juist inspireren en laten verlangen naar hun eigen zielscontact.
Dat is nu de fase waar we inzitten naar mijns inziens.
En alleen de mensen die ervoor open staan zullen het lezen, voor de andere is het onzichtbaar.
Zo werkt het blijkbaar ook.
We worden gekaapt door de slechterikken in dit verhaal.
Maar er is ook heel veel hulp van de goede.
Onze mind is gekaapt en ook onze bewegingsvrijheid.
.
Hier zit geen liefde in.
Hierin kun je zien dat ze niet het beste met ons voort hebben.
Maar ons als een kudde dieren slecht behandelen.
Het enige wat we hiertegen kunnen doen is met onze eigen gedachten gaan werken.
Onze negatieve overtuigingen, imprints en (ingeplugde) programmatie ZELF verwijderen om mentaal weer vrij te kunnen zijn.
Eenmaal mentaal vrij is het hart ook weer vrij, omdat er geen angsten meer zijn vanuit de gedachtestromen en oude verhalen en overtuigingen.
Tegelijkertijd werk je aan zelfliefde, en dat betekent zeer goede zelfzorg, zelfverwennerij en daar ook volop van genieten.
.
Goede keuzes maken hierin elk moment.
Leren je eigen behoefte weer te voelen en dit direct uit te voeren.
De mensen die het hardste roepen vrij te zijn, zitten nog vaak gevangen.
Eenmaal vrij, hoef je niet te roepen, dan ben je vrij.
Het is een heel moeilijk proces.
Maar het lukt al een aantal mensen, dan volgt de rest.
Belangrijk in dit proces is je volledig te ontkoppelen van alle slechte verhalen.
De verhalen die je angstig maken.
Als we dit collectief doen, heeft het verhaal geen impact meer op ons, waardoor het verhaal nooit meer als werkelijkheid kan worden gerealiseerd omdat er geen energie op zit.
.
Kick af, heb ik ook moeten doen, duurt 2 weken, van je adrenaline zoektocht en geef jezelf wat jij en je innerlijke kind wel nodig hebben, dat is jouw aandacht, tijd, rust, vrede en zelfliefde.
Ook de angst voor de dood speelt hierbij een grote rol.
Eenmaal niet meer bang te zijn voor de dood, ben je juist de krachtigste en gevaarlijkste tegenstander.
Je bent niet meer beïnvloedbaar.
Je bent niet meer te manipuleren, je bent niet meer te sturen. Anderen kunnen helemaal niets meer met je, want het haakt niet meer op jou aan.
Ik ga je meenemen in dit proces, samen met andere sisters die op hun eigen wijze ook zichzelf hebben weten te bevrijden. Onderschat niet dat door deze sleutel onze toekomst volledig kan keren.
Dit is het innerlijk werk wat wij niet moeten, en ik zeg bewust niet mogen, maar moeten doen.
Wat het is 1 over 12.
Laat de ellende los en je hart krijgt de kans om met jou te praten om je te laten voelen hoeveel liefde erin aanwezig is, waarop jij een krijger kan worden in plaats van een strijder.
.
Het donkere is expost, is zichtbaar gemaakt.
Dit is een heel belangrijk onderdeel in dit proces geweest, anders wisten we niet waar tegen we moesten strijden.
Nu is het belangrijk om innerlijk een andere stap te zetten en vanuit je wilskracht te kiezen voor zelfliefde.
Want willen wij dit overleven, moeten veel mensen de stap maken vanuit hun vrije wil naar de vijfde dimensie en dat is het hartsbewustzijn.
Alleen nu maar even kiezen voor zelfliefde (en liefde voor je dierbaren natuurlijk).
We hebben door de programmatie te weinig geïnvesteerd in zelfliefde.
Want eenmaal verbonden met je zelfliefde, heb je liefde voor alles en iedereen om je heen.
Dan ben je in verbinding met je goddelijke vonk, je eigen unieke lichtcode.
Dus eerst van binnenuit ontwikkelen, dan volgt jouw energie, intentie en liefde in de buitenwereld vanzelf.
Zo is het en zo zal het zijn.
Ik ben iemand die niet werkt voor geld of status, ik ben iemand die werkt voor de ziel en de mensheid, voor het grote geheel, zonder eigenbelang. Dat doe ik al een leven lang. Dit is waarvoor ik hier gekomen ben. Ik kan niet anders.
.
.
Op 1 april starten we met de 23ste groep het jaarprogramma: Vrouwelijk leiderschap, in je hart uit je hoofd. De inschrijving is geopend, we starten met een kleine groep die goed begeleid wordt.  Na inschrijving kun je meteen gebruik maken van je persoonlijke online leeromgeving met al vele mooie oefeningen.
Via onderstaande link lees je meer. Hier lees je vele referenties van de honderden vrouwen die je al voor zijn gegaan in dit succesvolle jaarprogramma.
.

Voor wie: Voor hooggevoelige vrouwen die al een tijdje bezig zijn met bewustwordingsprocessen en de behoefte voelen aan diepgaande én transformerende processen, waarin ze thuis bij zichzelf komen door dit prachtige proces. Voor vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen en ontplooien en hiervoor graag hun verlangen vormgeven door het te doen!

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Ontkoppel jezelf van angst en je hart krijgt de kans