Voor hooggevoelige vrouwen

Oproep lichtwerkers

Oproep lichtwerkers

Er zijn veel verschuivingen gaande, in het klein en in het groot, in het zichtbare en in het onzichtbare. Ze raken hele diepe snaren aan en leggen alle verborgen angstlagen open. In de buitenwereld, die raken de snaren in onze binnenwereld die we nog niet geheeld hebben. Ze nodigen ons uit om de enige Waarheid, die alleen vanuit Liefde gezien kan worden, volledig te omarmen. Dat betekent ook dat je steeds vaker keuzes zult ‘moeten’ maken.

Zie het als kansen die voor jou absoluut prioriteit hebben in jouw leven. Het is duidelijk dat we allemaal door Inwijdingsfasen heen gaan die ons uiteindelijk meer naar onze ware kracht, naar onvoorwaardelijk liefdevolle harts-perspectieven en vooral naar onze Bronverbinding zullen leiden.
We blijven overeind waar nodig, we ontwaken met een versnelling die nog nooit eerder kon gebeuren, en we zullen ook door de Lichtwereld ingezet worden waar we van betekenis kunnen zijn.
Je mag contact maken met je fysieke en geestelijke lichtfamilie en veel licht sturen naar de hele planeet en ook naar het land waarin je woont. Straal een paar keer per dag, elke dag enorme hoeveelheden licht uit vanuit je lichaam. Dit kost je geen energie. Dit geeft je zelfs kracht.
Het is echt hoog tijd om alle 3D- plaatjes en -verwachtingen over je oude leven los te laten en de nieuwe levensstroom vanuit en open hart toe te laten.
Volg wat er op je pad komt wat je vrede en rust geef. Wat kloppend voelt vanuit jouw intuïtie en innerlijke weten bezien.
Neem de keuze om je vaker af te sluiten van tv en social media en ga mediteren om innerlijke vrede, rust en licht in jezelf te bewaken.
Kies nu alleen nog maar voor wat voedend is voor jouw bewustzijnsgroei, zelfs als dit een uitdaging betekent, of ‘iets moeilijks’ omdat het oude angsten triggert.
Adem er doorheen. Er zal steeds vaker een beroep gedaan gaan worden op de Goddelijke Aanwezigheid in jou.
Je ziel ontwaakt in 5D of hoger. Dat maakt ook dat jouw verbinding daarmee, en je vertrouwen daarin enorm in kracht zal toenemen.
Wees zachtheid voor jezelf, wees de vrede in jezelf die je ook wenst voor de buitenwereld. Jouw energie van vrede en kracht, doet iets met het collectieve bewustzijnsveld.
Daarom is dit zo belangrijk! Blijf beseffen dat alles zich voltrekt in overeenkomst met het Zielencontract van iedereen. Hoe trouwer je bent aan jezelf, hoe krachtiger je je voelt. Realiseer dagelijks de rust en vrede in jezelf, en doe wat je daarvoor moet doen.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!

Innerlijke Criticus

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

De innerlijke criticus loslaten

Innerlijke Criticus

Deze online cursus gaat over het bewust worden van wat je innerlijke criticus veroorzaakt in je leven. Je gaat tot de ontdekking komen dat dit oude beschermingsmechanisme een zeer dominante rol heeft in jezelf en ik leer je hoe je deze innerlijke criticus kunt loslaten.

Je ontvangt 4 weken de meest krachtige en intensieve online lessen waar je echt iets aan hebt.
Elke week een mail met een nieuwe werkboeken, oefeningen om jezelf te helen!