Voor hooggevoelige vrouwen

Ben ik een menselijke engel?

Ben ik een menselijke engel?

Menselijke engelen herken je niet aan hun uiterlijk. Ze zien eruit als gewone individuen die gewone dingen doen in het dagelijks leven. Toch zijn ze hier met een speciale missie: het dienen van een hoger doel waarvoor je hier op aarde bent gekomen, precies op dit moment op deze plek. Ze hebben een groot hart, met onvoorwaardelijke liefde, ze nemen hun taak erg serieus. Veel hooggevoelige mensen zijn menselijke engelen, zich niet altijd bewust. Op een gegeven moment komen ze andere mensen tegen in hun leven, die deze woorden uitspreken, dan is het nèt of ze zich dit ineens herinneren… ze worden wakker en herinneren zich diep van binnen hun taak, hun doel hier op Aarde. Dan begint het proces.

Menselijke engelen hebben bepaalde eigenschappen waardoor ze anders zijn dan gemiddeld. Wat hier zo volgt zijn een aantal kenmerken, afkomstig uit het boek “We are Human Angels”. Mocht je jezelf herkennen in veel van wat hieronder staat, wie weet ben je dan wel een menselijke engel.

Kenmerken die specifiek horen bij menselijke engelen:

 • Als je al sinds je kindertijd de wereld hebt willen veranderen en daar nooit aan hebt getwijfeld.
 • Als je er altijd van hebt gedroomd het verdriet van alle levende wezens te verlichten.
 • Als je het gevoel hebt dat je een speciaal talent hebt om anderen te helpen.
 • Als je een buitengewone gevoeligheid bezit.
 • Als je moeilijke situaties in je leven hebt weten te overwinnen.
 • Als je ondanks alles vindt dat er van het leven genoten moet worden.
 • Als, terwijl je probeert de zin van je eigen lijden te begrijpen, je gelooft dat er een manier moet zijn om het lijden van anderen en dat van jou te stoppen.
 • Als er geen ruimte is in je hart voor haat en wrok.
 • Als je altijd probeert kwaad te veranderen in goed en duisternis in licht.
 • Als je altijd je hart hebt gevolgd, terwijl dat het moeilijkste leek wat je op dat moment kon doen.
 • Als je altijd beelden voor je hebt van een hemel op aarde en dit door de hele wereld wilt verspreiden.
 • Als je gave bezit om mensen te lezen en te weten wat er in hun hart omgaat.
 • Als je stilletjes iedereen zegent die je in je leven ontmoet.
 • Als je, vanaf het prille begin, altijd gevonden hebt dat je niet thuishoort op deze wereld.
 • Als je nooit in staat bent geweest om jezelf te verbinden met wat voor groep mensen ook, maar dat je wel altijd een diep verlangen hebt gehad om jezelf te verbinden met je zielenfamilie hier op aarde.
 • Als de zoektocht naar de waarheid je grootste passie is.
 • Als je eerlijk bent, zelfs wanneer het pijn doet.
 • Als je gelooft in de helende kracht van liefde.
 • Als je nog steeds dezelfde dromen hebt als toen je een zuiver kind was.
 • Als je het gevoel hebt dat je voor een hoger doel bent geboren en dat je dit graag wilt uitdrukken.

Dan ben je een menselijke engel die zich alles probeert te herinneren.

Tijdens ons verblijf op deze aarde zijn er soms van die momenten dat er iemand in je leven verschijnt op precies het goede moment, die exact het juiste zegt of doet. Wanneer dat gebeurt dan bestaat de kans dat je op dat moment een menselijke engel hebt ontmoet. Deze zetten namelijk alles bij je in beweging, ze maken jou ‘wakker’ en steunen je. Ze geven je een goed gevoel over jezelf. Ze ‘zien’ je echt.

Sommige mensen die een menselijk engel zijn, maar nog vast zitten in overlevingsmechanismen vanuit het ego, kunnen hun taak nog niet helemaal uitvoeren. Het is ook belangrijk dat je dit bewustzijnsproces naar de 5e dimensie (hartsbewustzijn) bewust doorloopt, dan heb jij jezelf als mens ook vrijgemaakt. En met reden: doordat jij (als HSP’er en menselijke engel ) dit proces hebt doorlopen, herken je dit ook bij anderen, je weet hoe het voelt. Je wéét de weg hoe je uit de shit moet komen, om het leven volledig te kunnen nemen.

Jij bent één van de pioniers op deze prachtige Aarde. Jij hebt de taak om meer liefdesbewustzijn in jouw omgeving te brengen. Maar eerst moet je leren dit volledig aan jezelf te geven. Dan kun je dat onvoorwaardelijk geven aan anderen, zonder iets terug te verlangen. Dan draag jij je steentje bij aan een mooiere wereld waarin steeds meer harten geactiveerd worden!

De tijd is NU gekomen. Onze tijd is gekomen!!!

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

62 Comments

 • Beste Tamara, Ik ben een kind van de allerhoogste liefdevolle vader in de hemel en ik dien hem! Het is mooi beschreven hierboven en alles komt overeen met wie ik ben. Maar of ik een engel ben dat betwijfel ik, ik ben een koningskind en ik heb dezelfde taken, gevoelens en daden zoals hier beschreven staat. Dit wilde ik even kwijt God heeft zijn engelen al en wij mogen zijn kinderen zijn is dat niet mooi?

 • I am one! En net de ‘grote stap’ gemaakt naar het hart… Fijn om dit even te lezen, Tamara, dank je wel!

 • de boven genoemde kenmerken ken ik wel. Mij word altijd vertelt dat ik een engel ben. Ik zou wel eens een andere engel willen ontmoeten. Om te kijken of we iets kunnen delen hierover.

  • Hey, ook ik herken dat anderen zeggen dat ik een engel ben.. Ben benieuwd naar jou! Warme groetjes Ingeborg

 • Herkenbaar voor mij, er is ook weleens gezegd dat ik een engel ben en lichtwerker en ik ben hsp

 • Herken idd alles en heb me altijd al een engel gevoeld vaak komen er mensen in mijn leven in het heetst van de strijd waarbij ik al weet wat er is voordat ze er over hebben gesproken help hen met alle liefde en geef ze vaak de rust en een andere kijk op de situatie voel vaak hun pijn en sla visueel mijn vleugels van liefde om hen heen waardoor de pijn en verdriet verlicht wordt het is een zware maar mooiste taak die je kan hebben al is het vaak voor andere moeilijk te begrijpen hoe ik alles kan weten en vowlen

 • Herkenbaar, confronterend, maar ook rustgevend ondanks dat ik het “weet”, toch weer goed om te lezen, om de weg weer te vervolgen.

 • Ik herken me er helemaal in. Dat had ik vroeger al moeten weten, dat had mijn leven een stuk vereenvoudigd.

 • O mijn God, al die punten wat je opsomt, ben ik in veelvoud, elke punt moet ik ja op schreeuwen!! wist niet dat zo zijn normaal was?, heb me altijd een vreemde eend gevoeld, heb me door de jaren heen leren accepteren wie ik ben. Maar blijf soms nog met de frustratie zitten dat ik denk dat ik alleen ben met deze gedachten. Ben misschien 1 iemand in mijn leven tegen gekomen met die zelfde gedachten, en die is dan 40 jaar ouder. Al van kind zijnde af voelde ik me zo, de wereld was voor mij het belangrijkste nog steeds, en de grootste pijn die ik heb is dat ik de wereld en anderen mensen zie lijden, en er alles aan wil doen om ze te helpen, maar je vaak machteloos er tegen overstaat… en mijn ego staat soms idd nog in de weg, Toch verlies ik nooit de hoop, ook al voel ik mij soms zo alleen met die gedachten, wou dak meer mensen kenden met de zelfde gedachte als ik., fijn om te weten dat ik niet de enige ben die zo denkt en voelt, merci ! groetjes Sissy

 • Ik herken heel veel maar maakt mij dat tot een engel?

 • En dit dan nog eens ontdekken op mijn verjaardag, heerlijk!!!

 • Jemig, op alle punten volstrekt herkenbaar. Maar wat moet ik ermee???

  • Beste Klaas van Noord,
   Het besef is er eerst, dan zorgt het leven er voor dat er tekens op jouw pad komen, net zoals mensen, het is aan jou of je je ogen open houdt of sluit. Dat is een vrijwillige keuze.
   Hartegroet Tamara

 • Hallo Tamara,
  Als ik dit alles zo lees dan kan ik bijna alle als’beamen.
  Toch kan ik het maar moeilijk geloven, dat ik een menselijke engel zou kunnen zijn.
  Herrinner me een gebeurtenis die ik graag wil delen.
  Ik stond op het punt om te gaan scheiden. Op een zonnige morgen ging ik zitten op een bankje bij de vijver. Ik was erg verdrietig.
  Opeens stond er een blond jongetej van een jaar of 5 voor me en zie tegen mij: ‘Dag mevrouw, ik heb een geluksteentje voor u’. en hij gaf me een mooie witte kiezel.
  ‘Maar ik moet nu weer naar huis hoor want anders weet mijn moeder niet waar ik ben’.
  Dag mevrouw, veel geluk. en daar ging hij weer. Ik had dit jongetje nog nooit gezien ook niet later.
  Maar ik vond het z� special, dat ik echt dacht , dit moet een engeltje zijn.
  Hartelijke groet, Renske Kloosterhuis.

 • Hartelijk dank voor deze prachtige uitleg.
  Ik heb alle punten gescoord.

  Maar heb me altijd al bijzonder gevoeld en altijd afgevraagd wat ik eigenlijk doe op deze wereld. Het gevoel gehad liefde te brengen op mensen die het niet kennen. Mensen te helpen wannneer het even niet gemakkelijk was. Soms wel eens met frustratie omdat je zelf ook wel eens een helpende hand kon gebruiken. En toch na een herstart in mijn huidige leven ben ik toch weer begonnen anderen te helpen. En het voelt zo goed!

  Hartelijk dank voor uw prachtige woorden een klein duwtje in de goede richting!

 • Dankjewel dat ik dit heb mogen lezen, maakt me waar een paar dingetjes duidelijker.

 • k ben inderdaad HSP”er. En toen ik dit las kreeg ik een beetje kippevel. Ik herken me voor een heel groot deel daarin. Gelukkig wordt tegenwoordig veel her- en erkend.

 • Het lijkt wel of ik mij nu niet meer voor hoef te stellen, nu ik mijzelf ineens hier tegenkom.
  Het maakt me weer een hoop duidelijk 🙂

 • Het was net of ik mezelf zie en hoor wat je hier geschreven hebt dank je wel

 • Leuk om te lezen. Ik herken inderdaad veel. In mijn leven heb ik altijd mensen willen helpen. Blij willen maken. Dat is mijn taak op wat voor gebied dan ook. Ik word hier blij van. En ik heb ook weer mensen mogen ontmoeten, net als nu. Die mij weer verder helpen om mijn taak op deze wereld zo goed mogelijk te mogen doen. Dankjewel daarvoor.

 • heb steeds in mijn leven mensen geholpen en willen helpen maar ben even dikwijls verkeerd aangekomen en ook steeds staat er iets in mijn weg totdat ik op facebook de groep engelen en spirituelen tegenkwam en ben ik anders gaan reageren anders denken en moet zeggen dat het een veel beter gevoel geeft dat ik alles heb losgelaten en krijg ook veel tekens van de engelen nl. ik vind veel veren alleen hoop ik dat sommige dingen waar ik om gevraagd heb ook uit gaan komen maar heb een zeer goed gevoel daarin samen met de engelen en gidsen en heiligen

 • Heel mooi verwoord,herken ik mezelf volledig in….kijk naar men emailnaam,die heb ik al vanaf ik mijn 1ste pc had 17 jaar geleden..ik wil en ben constant andere mensen aan het helpen,voel me zo anders(hoger)….mensen beginnen helemaal uit het niets hun leven aan mij te vertellen en achteraf heb ik al dikwijls te horen gekregen dat ze dit normaal niet doen,ben ook helderhorend en heb al heel veel dingen gehoord(word me gezegd door ?),en dan zeg ik het tegen mijn kinderen of vrienden en komt altijd uit,ik ben ook een lichtwerker,het cijfer 7 kom ik elke dag enorm veel tegen en AE Michael daar sta ik in contact mee,volgens een aantal mediums…wil heel graag met andere zoals ik in contact komen in een soort van groep of dergelijke… lieve groetjes

 • Ik stond helemaal versteld om dit te lezen, wauw.
  Mensen zeggen mij altijd je bent een engel maar eigenlijk nooit bij stilgestaan.
  Iets meer dan een maand geleden heb ik ook engelenvleugels laten tattoeren op mijn rug, geen gesloten maar open omda ik wou vliegen, en nu lees ik dit.
  Ik help altijd iedereen, en mensen doen hele verhalen tegen mij al is het de eerste keer dat ik die zie. Nu kan ik snappen waarom.
  Zo hard bedankt voor deze prachtige tekst, en te lezen hoeveel prachtige mensen zich hier in vinden. Super

 • lieve Tamara.. ik heb het idee dat iederreen zich hier wel in herkent en is ieder vsn ons een engel..maar heeft ook iedereen een mindere kant..fijn als dat bij ons allemaal in balans zou zijn..vind je stukje schitterend geschreven en straalt enorn veelxwarmte en liefde uit..maar als ik de foto bekijk zit dat in jouw hele wezen..hartelijke groet Birgit

 • Ha Tamara, ik hoor mijzelf de laatste tijd ook steeds zeggen, ik zie hoe je echt bent. Heb een paar relaties gehad met narcistische mannen, maar zie ook hoe ze echt zijn van binnen, dat ze in de oorsprong goed zijn, alleen kun je er geen relatie mee hebben. Ik kan niet lang kwaad blijven, koester ook geen wrok meer en kan gewoon vrienden blijven. Vind ook , dat liefde het allerbelangrijkste is in de wereld en mijn gevoel is steeds sterker geworden, de laatste tijd. Verspreid de liefde ook, naar iedereen die het nodig heeft, knuffels Bea

 • Zo herkenbaar. Zit nog in het proces van mezelf leren liefhebben, want ik ben liever voor een ander dan voor mezelf. Maar ik ben op de goede weg..

 • Beste Tamara
  Ik ben een lichtwerker ik herken me in alle punten,ik ben heel trots dat ik een menselijke engel ben, Mijn nam is niet voor niets Angelika en veel mensen Noemen me engeltje maar waar ik tegenaan loop is de eenzaamheid en de pijn als ik mensen weer moet loslaten als Mijn missie weer op zit!! Is dat ook herkenbaar bij jou en hoe ga je ermee om??
  Lieve groetjes Angelika

  • Hoi Angelika,
   Dank voor je vraag. Als je eenzaamheid ervaart, besluit dan om echt vrienden te worden met jezelf. De missie zit er inderdaad soms weer op. Verbind je weer met jezelf en stel je open voor de volgende. Dit is jouw werk. Dit is jouw taak. Prachtig toch?
   Hartegroet Tamara

 • ik herken al deze punten, wat raar zeg. ik ben ff goed in de war.

 • Ik weet niet of ik een lichtwerker ben, vraag me soms wel af waarom ben ik zo anders als anderen, waarom vind ik het altijd leuk om een ander een plezier te doen, waarom ben ik altijd zo eerlijk en oprecht tegen mensen, waarom blijf ik nooit boos ook al doen anderen me zo’n pijn. Als ik kon gaf ik me het hemd van mijn lijf, Hoe kan het als ik aan een vreemde vraag hoe gaat het dat ze hun hele ziekte en problemen mij vertellen. Probeer vaak mensen te helpen, en als het aan mij lag was er geen oorlog en honger en verdriet, maar denk ook soms waarom is mijn eigen leven zo zwaar en verdrietig, wanneer is mijn beurt. Ik denk nu soms ben zo moe van alles en wil alleen nog naar huis.

 • Een heel groot aha-moment!
  Ik heb me herkent in heel wat kenmerken (misschien allemaal ?) en ik zit inderdaad nog vast in overlevingsmechanismen van mijn ego! Ik heb me altijd heel moeilijk kunnen uitdrukken en schrijven is onlangs op mijn pad gekomen! En daar ben ik dankbaar voor! Door intuïtief te schrijven kan ik heel wat losmaken. Ik word bewuster van. En het zal me doen wakker maken, heb ik het gevoel!
  Mooi geschreven, bedankt, Sandra

 • Wat een mooi verhaal. Ik herken er veel van. Wat ik precies ben en wat ik hier op aarde kom doen weet ik nog steeds niet; ik ben er wel veel mee bezig.

  Dank voor het delen Tamara! xxx Gerry

 • Lieve Tamara,
  Ik ben er zeker van overtuigd dat ik een engel ben . Alleen heb ik de laatste tijd bijna geen energie meer omdat alles maar op me blijft afkomen. Door uw pagina vandaag te ontdekken geloof ik terug dat wij hier een taak hebben. Ik voel me goed wanneer ik anderen kan helpen.

 • een feest van herkenning….
  Precies zoals ik mij voelde en nog steeds voel!

 • Onbaatzuchtig iets doen voor de ander, een deur openhouden, steun geven bij verwerking, helderheid cre�ren bij problemen, en dit alles omdat je iemand kunt helpen zonder er iets voor terug te krijgen, hoe mooi. Het grootste goed wat je terug krijgt is zielontplooing, universele liefde ervaren, en gewoon weten dat ergens op een goede dag en moment het antwoordt a�n jou geopenbaard wordt, daar ben ik van overtuigd, hoe lang het ook duurt en met hoeveel mensen wij hier aan zullen werken, het antwoordt krijgen wij allen. Mooie site, inmisbare info voor de mensheid. Mij heb je. Groet Danny Boulker (man)

 • Zo veel punten waar ik me in terug zie.
  en nooit bij stil gestaan eigenlijk.
  sommige mensen zeggen wel ooit van
  jij blijft positief.
  Of jij kunt de mensen helpen. (Daar mijn twijfels nog aan )
  maar wat mooi geschreven .bedankt

 • H��l herkenbaar. Ik ben niet zo jong meer en weet sinds kort (ook via de groep op Facebook) dat is een HSP ben. De gelijkenis met de opsomming is treffend… Het geeft me kracht, moed en energie om op hetzelfde pad verder te gaan. Niet altijd makkelijk voor mezelf, niet altijd aanvaardbaar voor anderen. Toch willen we steeds het beste voor iedereen.
  Karine

 • mooi geschreven, veel herkent, alleen als je soms gewoon voelt dat je een engel bent met een innerlijke drang om te helpen zorgt het ego ervoor om te denken , nee je bent geen engel. nouja ben ook lichtwerker , hsp, die nu eerst zelf moet helen om te kunnen helpen. jammer dat je zoveel weerstand is en onbegrip, maar goed wat engelen hsp ers lichtwerkers ect allemaal voelen zien binnen krijgen willen de meeste of kunnen niet begrijpen. dat maakt het soms erg eenzaam.

 • Dat is de waarheid, deze mensen zijn schaars.

 • Ik herken me zelf hier in
  Ik wil altijd mensen helpen het schijnt dat ik mensen over een drempel helpt waar ze tegen op zitten te hikken ik sta Somss versteld van mezelf .dat mensen graag om me heen zijn .en dat ze blij worden van mijn aanwezigheid zelfs op afstand kan ik mensen kracht geven .ik ben ook Emotioneel .en ik geef heel veel om me dierbaren .maar als mensen negatieve zijn dan neem ik afstand .ik zou graag hier over willen praten met hsp

 • ja dat is zo maar ik spreek daarover met mensen die nood hebben aan een steun in de rug. ook vele ziek help ik. maar dit is persoonlijk. was 2 maal klinisch dood en kwam terug met een doel.mensen in situaties of ziek helpen. door mindreading and cristal.ben blij dat er buiten ons 22 nog andere zijn. groetjes jm. zou graag dit delen aan zij die het nodig hebben .maar gaat niet op facebook

 • heel mooi geschreven en ik heb een keer veel geluk gehad bij een operatie aan amandelen chirurg had een doek laten zitten was ik 5jaar en een keer ben ik voor de schoolbus doorgelopen bus heeft zo hard geremd heb gelopen en gewoon op bus gestapt hebben heel erg kwaad op me gedaan mijn hartje klopte als een gek en toen wist ik van ik ben om iets anders hier en heb het 2x verdrongen maar nu is het zo erg gegroeid dat ik op hele korte tijd healer en hand oplegging kan doen eerst kreeg ik te horen ben hst en was beetje moeilijk te aanvaarden en toen is alles in sneltempo gegaan mijn vrienden noemdem me vaak daar is ons plaagduiveltje maar nu hoor ik meer en meer ben jij echt of ben jij een engel dan denk ik dat zijn ook engelen anders vragen ze het niet maar ik zeg het zo tegen niemand ik zeg gewoon denk eraan ik weet hoor en zie meer dan je denkt en laat het erbij

 • Wow Tamara, wat heb je het weer mooi beschreven! Ik durf nog niet van mezelf te zeggen dat ik een engel ben, maar herken hier wel weer zoveel in. Lang voordat ik met deze materie in aanraking kwam, heb ik een bijzondere ervaring mogen delen met mijn hartsvriendin, van wie ik vrij zeker ben dat zij een engel was (ze is helaas niet meer onder ons). Het ego kan inderdaad een grote sta-in-de-weg zijn, momenteel loop ik daar weer hard tegenaan! Dank voor je bemoediging en heerlijk om te zien dat je zoveel respons krijgt! Warme muzikale groetjes, Marie-Astrid

 • Heel mooi en zo herkenbaar sommige punten pffff ben in 4 maand tijd zo snel gegroeid in de Spirituele groep dat ik het zelf allemaal niet kan bevatten het is net een sneltrein .Ik ben HSP heb spirituele krachten gekregen van mijn moeder ,daarna ,verschijningen ,berichten op de computer ,door meestergetallen .automatisch schrift wat geleid heeft tot mooie gedichten ,tweelingziel gevonden is tevens zielsverwant en er wacht een grote opdracht opme …..

 • Het is een duidelijk verhaal. En heel herkenbaar.

 • Ik vind dit wel heel mooi beschreven en een positieve boodschap, ik heb het met veel plezier gelezen. Het lijkt zo echter net of engelen iets anders zijn dan mensen. Engelen zijn zij die ons voorgingen en de sferen hebben bereikt. Wie dan wedergeboren is of wordt, vanuit een hogere sfeer, of daar in dit leven naar toewerkt ervaart dan inderdaad deze gevoelens. hartelijke groet!

 • wauw wat fijn om te lezen,heb zo vaak aan m’n eigen getwijfelt om nog maar te zwijgen over de mensen die me emotioneel,te betrokken en zelfs zwak noemden.
  Om dit te lezen voelde haast als thuiskomen,ik ben niet gek,het ligt niet aan mij,dit is mijn pad.
  dank je wel

 • Heel herkenbaar, snap inmiddels al een tijdje hoe het werkt en zit en vind het mooi om te ontdekken dat het bewustzijn bij veel mensen aan het ontwaken is. Mag zelf ook nog elke dag weer her-ontdekken van al het moois wat ik al bij me draag om mensen te steunen en te helpen in hun processen. Voel me gezegend .

 • het begon al vroeg bij mij, mijn broers sloten me op omdat ik ” licht” gaf. vanaf mijn 4de heel bewust geroepen ik word zuster en ik heb dat met heel veel liefde en al mijn energie gedaan. Nog steeds geef ik teveel liefde aan anderen, maar begin meer en meer de liefde in mijzelf te herkennen en te erkennen. Terug naar de basis is mijn motto voor de rest van dit jaar.Eerst mezelf liefhebben en dan pas anderen. Ja, ik ben een Engel. Dat weet ik zeker.

 • Wat grappig Tamara. Ik zie dat ik al ooit gereageerd heb. Dat wist ik niet meer 🙂
  Ik zie nu ook dat ik inmiddels al gegroeid ben. Er zijn diverse engelen al op mijn pad gekomen de laatste tijd. Er zijn al vele heftige en mooie dingen gebeurd. Ik ben aan het groeien. Daar ben ik enorm blij mee. Nu weer, ik weet nu dat ik als de tijd ervoor klaar is Dat ik een afspraak met jou ga maken. Ik heb er nu al zin in, maar de portemonnee laat dit nu niet toe. We zullen elkaar ontmoeten, dat weet ik zeker, want jij bent ook een engel op mijn pad. Wat vind ik dat leuk, liefs veel succes en tot ooit. Marjo

 • Beste Tamara,
  Ik ben nu 13 en ik heb eigenlijk altijd al zo’n verbinding met dit gehad, ik hou ervan om mensen te helpen.
  Ik ben geintereseert in spiritualititeit.
  Ik doe yoga wat me helpt voor de verbinding tussen lichaam en geest.
  ‘k zoek ook veel op over het leven in de hemel over bechermengelen enz. op mijn gsm.
  Ik was vandaag Frans aan ‘t oefenen, ik zag een site waar het over beschermengelen ging op mijn laptop verschijnen toen had ik het teken gekregen.
  Het ‘rare’ is dat ik niks over engelen heb opgezocht op mijn laptop.
  Op die site zag ik iets over menselijke engelen staan.
  Ik heb het gelezen en alles klopt gewoon.
  Ik wist niet dat het woord menselijke engel bestond, ik verzon dit woord gewoon.
  Dat ik iets tussen hemel en aarde ben.
  Groetjes Julie.

 • Wauw ik herken mij hier helemaal in. Ik ben heb de meest vreselijkste dingen meemaakt en ik heb altijd een drang om iets goed te doen en en iets te betekenen. Ik denk ook dat ik een engel ben. Er zijn mensen op mijn bad gekomen die hebben gezegd dat ze vleugels bij mij zagen of wit licht om mijn aura. Maar het lukt me niet goed om mijn derde oog genoeg te open.

Comments are closed.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.