Voor hooggevoelige vrouwen

Ben ik een menselijke engel?

Ben ik een menselijke engel?

Menselijke engelen herken je niet aan hun uiterlijk. Ze zien eruit als gewone individuen die gewone dingen doen in het dagelijks leven. Toch zijn ze hier met een speciale missie: het dienen van een hoger doel waarvoor je hier op aarde bent gekomen, precies op dit moment op deze plek. Ze hebben een groot hart, met onvoorwaardelijke liefde, ze nemen hun taak erg serieus. Veel hooggevoelige mensen zijn menselijke engelen, zich niet altijd bewust. Op een gegeven moment komen ze andere mensen tegen in hun leven, die deze woorden uitspreken, dan is het nèt of ze zich dit ineens herinneren… ze worden wakker en herinneren zich diep van binnen hun taak, hun doel hier op Aarde. Dan begint het proces.

Menselijke engelen hebben bepaalde eigenschappen waardoor ze anders zijn dan gemiddeld. Wat hier zo volgt zijn een aantal kenmerken, afkomstig uit het boek “We are Human Angels”. Mocht je jezelf herkennen in veel van wat hieronder staat, wie weet ben je dan wel een menselijke engel.

Kenmerken die specifiek horen bij menselijke engelen:

 • Als je al sinds je kindertijd de wereld hebt willen veranderen en daar nooit aan hebt getwijfeld.
 • Als je er altijd van hebt gedroomd het verdriet van alle levende wezens te verlichten.
 • Als je het gevoel hebt dat je een speciaal talent hebt om anderen te helpen.
 • Als je een buitengewone gevoeligheid bezit.
 • Als je moeilijke situaties in je leven hebt weten te overwinnen.
 • Als je ondanks alles vindt dat er van het leven genoten moet worden.
 • Als, terwijl je probeert de zin van je eigen lijden te begrijpen, je gelooft dat er een manier moet zijn om het lijden van anderen en dat van jou te stoppen.
 • Als er geen ruimte is in je hart voor haat en wrok.
 • Als je altijd probeert kwaad te veranderen in goed en duisternis in licht.
 • Als je altijd je hart hebt gevolgd, terwijl dat het moeilijkste leek wat je op dat moment kon doen.
 • Als je altijd beelden voor je hebt van een hemel op aarde en dit door de hele wereld wilt verspreiden.
 • Als je gave bezit om mensen te lezen en te weten wat er in hun hart omgaat.
 • Als je stilletjes iedereen zegent die je in je leven ontmoet.
 • Als je, vanaf het prille begin, altijd gevonden hebt dat je niet thuishoort op deze wereld.
 • Als je nooit in staat bent geweest om jezelf te verbinden met wat voor groep mensen ook, maar dat je wel altijd een diep verlangen hebt gehad om jezelf te verbinden met je zielenfamilie hier op aarde.
 • Als de zoektocht naar de waarheid je grootste passie is.
 • Als je eerlijk bent, zelfs wanneer het pijn doet.
 • Als je gelooft in de helende kracht van liefde.
 • Als je nog steeds dezelfde dromen hebt als toen je een zuiver kind was.
 • Als je het gevoel hebt dat je voor een hoger doel bent geboren en dat je dit graag wilt uitdrukken.

Dan ben je een menselijke engel die zich alles probeert te herinneren.

Tijdens ons verblijf op deze aarde zijn er soms van die momenten dat er iemand in je leven verschijnt op precies het goede moment, die exact het juiste zegt of doet. Wanneer dat gebeurt dan bestaat de kans dat je op dat moment een menselijke engel hebt ontmoet. Deze zetten namelijk alles bij je in beweging, ze maken jou ‘wakker’ en steunen je. Ze geven je een goed gevoel over jezelf. Ze ‘zien’ je echt.

Sommige mensen die een menselijk engel zijn, maar nog vast zitten in overlevingsmechanismen vanuit het ego, kunnen hun taak nog niet helemaal uitvoeren. Het is ook belangrijk dat je dit bewustzijnsproces naar de 5e dimensie (hartsbewustzijn) bewust doorloopt, dan heb jij jezelf als mens ook vrijgemaakt. En met reden: doordat jij (als HSP’er en menselijke engel ) dit proces hebt doorlopen, herken je dit ook bij anderen, je weet hoe het voelt. Je wéét de weg hoe je uit de shit moet komen, om het leven volledig te kunnen nemen.

Jij bent één van de pioniers op deze prachtige Aarde. Jij hebt de taak om meer liefdesbewustzijn in jouw omgeving te brengen. Maar eerst moet je leren dit volledig aan jezelf te geven. Dan kun je dat onvoorwaardelijk geven aan anderen, zonder iets terug te verlangen. Dan draag jij je steentje bij aan een mooiere wereld waarin steeds meer harten geactiveerd worden!

De tijd is NU gekomen. Onze tijd is gekomen!!!

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.