Voor hooggevoelige vrouwen

Innerlijk licht transformeert overlevingsmechanisme

Innerlijk licht transformeert overlevingsmechanisme

Jij bent een prachtige en krachtige talentvolle en levendige hooggevoelige vrouw. Jij draagt veel verantwoordelijkheden en ook de zorg voor anderen, waardoor jij jezelf ergens onderweg bent kwijtgeraakt. Dan ben je ook nog vaak te moe, waardoor je beslissingen aan het nemen over dingen die eigenlijk niet meer bij je passen.

Dan ben je waarschijnlijk toe aan de verbinding met jezelf, want een liefdevolle en krachtige relatie begint namelijk met een relatie met jezelf!
Je weet hoe je leven kan zijn als je jezelf in je eigen licht zet. Maar je komt er niet aan toe. Je verlangen is om vanuit je eigen licht mag gaan leven en zijn, zodat je weer mag stralen! Gevoelens van zachtmoedigheid, je vrij voelen, onbevangenheid, geven en nemen, overgaven, intuïtief en vanuit openheid, jezelf mogen zijn en je ontwikkelen horen bij vrouw zijn. Dat weet je. Die gevoelens ken je. Maar ze zijn er niet altijd. Door middel van prachtige oefeningen en het activeren van jouw hogere bewustzijn leer jij jouw wijsheid en intuïtie activeren waardoor jij jouw innerlijke ziels-licht weer kan laten stromen, waardoor je weer bij je eigen informatie en bron kunt komen. Je leert je ego mechanisme bewust te maken, overtuigingen te herprogrammeren, waardoor jij weer bij je hart en je innerlijke licht kan komen.

Het licht dat ervoor kan zorgen dat jij weer kan gaan stralen van binnenuit, waardoor je je levensenergie weer kunt gaan ervaren en kunt laten stromen. Het licht kan er voor zorgen dat jij je levensenergie activeert en loskomt van oude patronen die niet meer werken. Jouw licht durven en kunnen laten schijnen kan levens veranderd zijn. Dan voel je je zo enorm dicht bij jezelf, dat je hierdoor goede keuzes gaat maken voor jezelf en je omgeving. Maar ook werken we aan datgene los te laten wat jou verzwaart, zodat je vanuit lichtheid mag gaan leven. Als je jezelf kunt leren je hoe in balans kunt komen in jezelf, met het zachte krachtige principe vanuit jouw kern kan leven. Dan zal je beseffen dat alles wat buiten je is van binnen uit je komt. We werken met praktische oefeningen, werkboeken, opdrachten, visualisaties, coaching, supervisie elke maand en meditaties. We werken met je lichaam, jouw vrouwelijke krachtbronnen, jouw wijsheid. Vol humor en daadkracht!

We werken aan het vergroten van je energieveld, je hartsbewustzijn en activeren het innerlijk licht wat je in je draagt. Dat doen we door middel van energetisch werk, meditaties, stilte, visualisaties, chakraoefeningen, aura-bewustzijn, individuele healingen, creatief, maar ook lichamelijk werk. In dit jaarprogramma waar jij je vrouwelijke kracht en je innerlijk leiderschap weer gaat omarmen, gaan we dieper in op deze prachtige materie zodat je weer leert luisteren naar je innerlijke stem. Je gaat leren hoe je jouw krachtveld kunt versterken en vergroten, juist in verbinding met wie jij in wezen bent, zodat je ook dit deel van jezelf kan laten zien.

En als je je dan weer thuis voelt zijn in jouw vrouwelijke zachtheid, je innerlijke licht, je eigen wijsheid, je intuïtie en je daadkracht. Je voelt dan weer je balans en evenwicht zodat je van hieruit weer stappen in je dagelijkse leven kunt gaan zetten. Een rugzak vol inzichten en zelfliefde!

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is. Waarom Vrouwelijke Leiderschap? De nieuwe aardse vrouwelijke leiders zullen worden geleid vanuit hun goddelijke vrouwelijke aspect. Deze vrouwen zullen hun intuïtie voluit gaan vertrouwen en de eer geven aan hun intuïtie en bewuste gaven.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.

Lichtcirkel

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.