Voor hooggevoelige vrouwen

Innerlijk licht transformeert overlevingsmechanisme

Innerlijk licht transformeert overlevingsmechanisme

Jij bent een prachtige en krachtige talentvolle en levendige hooggevoelige vrouw. Jij draagt veel verantwoordelijkheden en ook de zorg voor anderen, waardoor jij jezelf ergens onderweg bent kwijtgeraakt. Dan ben je ook nog vaak te moe, waardoor je beslissingen aan het nemen over dingen die eigenlijk niet meer bij je passen.

Dan ben je waarschijnlijk toe aan de verbinding met jezelf, want een liefdevolle en krachtige relatie begint namelijk met een relatie met jezelf!
Je weet hoe je leven kan zijn als je jezelf in je eigen licht zet. Maar je komt er niet aan toe. Je verlangen is om vanuit je eigen licht mag gaan leven en zijn, zodat je weer mag stralen! Gevoelens van zachtmoedigheid, je vrij voelen, onbevangenheid, geven en nemen, overgaven, intuïtief en vanuit openheid, jezelf mogen zijn en je ontwikkelen horen bij vrouw zijn. Dat weet je. Die gevoelens ken je. Maar ze zijn er niet altijd. Door middel van prachtige oefeningen en het activeren van jouw hogere bewustzijn leer jij jouw wijsheid en intuïtie activeren waardoor jij jouw innerlijke ziels-licht weer kan laten stromen, waardoor je weer bij je eigen informatie en bron kunt komen. Je leert je ego mechanisme bewust te maken, overtuigingen te herprogrammeren, waardoor jij weer bij je hart en je innerlijke licht kan komen.

Het licht dat ervoor kan zorgen dat jij weer kan gaan stralen van binnenuit, waardoor je je levensenergie weer kunt gaan ervaren en kunt laten stromen. Het licht kan er voor zorgen dat jij je levensenergie activeert en loskomt van oude patronen die niet meer werken. Jouw licht durven en kunnen laten schijnen kan levens veranderd zijn. Dan voel je je zo enorm dicht bij jezelf, dat je hierdoor goede keuzes gaat maken voor jezelf en je omgeving. Maar ook werken we aan datgene los te laten wat jou verzwaart, zodat je vanuit lichtheid mag gaan leven. Als je jezelf kunt leren je hoe in balans kunt komen in jezelf, met het zachte krachtige principe vanuit jouw kern kan leven. Dan zal je beseffen dat alles wat buiten je is van binnen uit je komt. We werken met praktische oefeningen, werkboeken, opdrachten, visualisaties, coaching, supervisie elke maand en meditaties. We werken met je lichaam, jouw vrouwelijke krachtbronnen, jouw wijsheid. Vol humor en daadkracht!

We werken aan het vergroten van je energieveld, je hartsbewustzijn en activeren het innerlijk licht wat je in je draagt. Dat doen we door middel van energetisch werk, meditaties, stilte, visualisaties, chakraoefeningen, aura-bewustzijn, individuele healingen, creatief, maar ook lichamelijk werk. In dit jaarprogramma waar jij je vrouwelijke kracht en je innerlijk leiderschap weer gaat omarmen, gaan we dieper in op deze prachtige materie zodat je weer leert luisteren naar je innerlijke stem. Je gaat leren hoe je jouw krachtveld kunt versterken en vergroten, juist in verbinding met wie jij in wezen bent, zodat je ook dit deel van jezelf kan laten zien.

En als je je dan weer thuis voelt zijn in jouw vrouwelijke zachtheid, je innerlijke licht, je eigen wijsheid, je intuïtie en je daadkracht. Je voelt dan weer je balans en evenwicht zodat je van hieruit weer stappen in je dagelijkse leven kunt gaan zetten. Een rugzak vol inzichten en zelfliefde!

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is. Waarom Vrouwelijke Leiderschap? De nieuwe aardse vrouwelijke leiders zullen worden geleid vanuit hun goddelijke vrouwelijke aspect. Deze vrouwen zullen hun intuïtie voluit gaan vertrouwen en de eer geven aan hun intuïtie en bewuste gaven.
.
Er start een vernieuwde versie van het online jaartraining, in je hart uit je hoofd. Dit is de link>>
Hier lees je vele referenties van de honderden vrouwen die je al voor zijn gegaan in dit succesvolle jaarprogramma.
.

Voor wie: Voor hooggevoelige vrouwen die al een tijdje bezig zijn met bewustwordingsprocessen en de behoefte voelen aan diepgaande én transformerende processen, waarin ze thuis bij zichzelf komen door dit prachtige proces. Voor vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen en ontplooien en hiervoor graag hun verlangen vormgeven door het te doen!

Jessica: Tamara weet als geen ander dat stiltemomenten van zeer grote waarde, in de stilte ontmoet je Je-Zelf. Juist in het online groepsverband bekrachtig en bundel je deze energie die je in verbinding met je eigen wezen brengt, waardoor alle schellen van je ogen vallen om dit zichtbaar te laten worden zodat je het kunt ervaren en kunt voelen wie jij in wezen bent!

Jacobien: Net ruim 3 maanden van de jaartraining doorlopen, en ik al zo ongelooflijk veel verbetering voel. Ik beweeg me letterlijk soepeler en voel me beter dan ooit, vooral dankzij de (her)ontdekking van mijn eigen zijn als ankerpunt in dit leven (niet egoïstisch bedoeld). Ik ben je ontzettend dankbaar voor alles wat je me tot nu toe hebt aangereikt, waaronder natuurlijk de mooie werkboeken met oefeningen, de boeken op de leeslijst en de visualisaties. Voor aanvang van de training dacht ik dat een uur per dag voor mezelf nauwelijks haalbaar zou zijn, nu geniet ik er zo van dat het vinden van tijd als vanzelf gaat (ook naast gezin en werk). Ik geniet echt van deze ontdekkingsreis naar mezelf toe.

Carla Mampaey: “Vergis je niet … Dit is geen leertraject voor doetjes! Voor mij is dit jaar bij haar een gouden geschenk geweest. Tijdens dit jaar heb ik mijn kracht teruggevonden. Door de tools die je krijgt aangereikt, voel je je echter gesterkt om elke volgende stap makkelijker te zetten. Door deze zoektocht naar jezelf, leef je voortaan jouw leven! Voortaan (h)erken je je eigen waarde, jouw eigen kracht.

Franca van Ham: ” Ik heb nu geleerd mijn gevoeligheid als “kracht” te zien i.p.v. “zwakte”. Ik kan me nu beter uiten, het verhaal van anderen aanhoren, zonder dat ik mezelf verlies. Door dit proces heb ik nu een dieper en puurder contact met mensen. Het jaarprogramma heeft me weer terug bij mezelf gebracht en nu kan ik uitstralen wie ik echt ben. De levensangst die ik had, is verdwenen en er is Liefde voor mezelf in de plaats gekomen; mijn Hart heeft zich weer geopend. Ik ben me bewust geworden dat ik zelf de regie over mijn gedachten heb en ik heb technieken geleerd hoe ik negatieve gedachten kan ombuigen en hoe ik mezelf gerust kan stellen. Je geeft jezelf een cadeau als je je aanmeldt voor het jaarprogramma. Maar het is geen cadeau wat je alleen maar uitpakt. Je mag met jezelf aan de slag; en ja dat is soms confronterend en niet altijd leuk, maar uiteindelijk heb ik daardoor de Liefde in mezelf gevonden. En nu 1 jaar later kan ik zeggen dat dit het mooiste cadeau is wat ik mezelf ooit gegeven heb. Jij bent het namelijk altijd waard om jezelf het beste te geven. Wat zo fijn is dat je dit proces niet alleen hoeft te doen! De VKA biedt je op allerlei manieren de “tools” aan die jij nodig hebt om je te begeleiden en te  ondersteunen in het proces waarin jij zit.”

Judith Teeling: “Het jaarprogramma geeft inzicht in jezelf, in je valkuilen en in je ingesleten beschermingsmechanismes die je heel ver hebben gebracht, maar nu niet meer nodig zijn. In de veilige bedding leer je jezelf weer kennen en ook hoe waardevol het is. Als ik dit jaarprogramma niet had gedaan dan was ik blijven hangen in een strijd met mezelf en de buitenwereld. De energie zou in golvende bewegingen aanwezig zijn: hoog als ik me had kunnen opladen en laag als ik na een dag leeggezogen thuis kwam. Nu weet ik beter gedurende de dag mijn energie te behouden, energieslurpers van me af te houden en me weer op te laden. En ik gun dit elke vrouw die worstelt met haar hooggevoeligheid. Bedenkt dat dit geen strijd hoeft te zijn voor de rest van je leven. Het is best een investering waar ik even over na moest denken, maar waar ik geen dag spijt van heb gehad. Dit is een cadeau aan mezelf voor de rest van mijn leven.”

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.