Voor hooggevoelige vrouwen

Jouw werk als lichtdrager is nu belangrijk

Jouw werk als lichtdrager is nu belangrijk

Het leven dat jij op dit moment te vervullen hebt hier op aarde als lichtdrager als lichtwerker is van groot belang.Wij bezitten een krachtige zielskern. Dat is het unieke aan menszijn.

Wij bestaan uit onvoorwaardelijke liefde. Zodra wij uit onze programmatie breken, gaan we dit ervaren.
Dan ga je het voelen en merken. De tekens in je leven zullen door jou ontdekt worden en er zal synchroniciteit gaan plaatsvinden.

Creatiekracht zal in jou gaan ontwaken en manifestatiekracht openbaart zich. Inspiratiestromen om bij te dragen aan het grote geheel zijn niet meer tegen te houden, je kunt niet anders meer.
Jouw zielenplan zal geactiveerd worden en je zal gelijkgestemden aantrekken, om de laatste twijfels die je nog over jezelf had, teniet te doen.

Tijd bestaat niet meer zoals wij deze kennen. Het mooiste leven is al nu. Omdat jij dit elke dag in je eigen leven kan creëren. Als jij trouw en loyaal aan jezelf kan zijn, dan weet je wie je in wezen bent en sta je voor en achter jezelf. Ongeacht wat.

Zorg dat je elke dag een stevige verbinding met Moeder Aarde maakt en tijd voor jezelf neemt om te dagdromen, schrijven, schilderen of wandelen, zodat je momenten creëert om contact met je ziel te maken. Mediteer en wees gewoon gewaar.

Op het moment dat je echt voor het activeren van jouw lichtlichaam kiest, zal alles zich nog meer gaan ontvouwen op alle niveaus die je je maar kunt voorstellen. Het gaat om jouw onderscheidingsvermogen om te kunnen zien wat donker en wat licht is en dat zij beide eigenlijk hetzelfde zijn en hetzelfde doel dienen. Zelfonderzoek is goud en het is armoedig dat we dit al decennia lang verwaarloosd hebben. We hebben ons gelaafd aan materialisme en aan korte termijn ego-bevrediging.

Bevrijd jezelf hiervan. Ga door je verdriet en je pijn heen.

Het wil alleen maar losgelaten worden en je emoties komen even voorbij als verdriet of tranen. Laat het gaan. Laat je verkramping hierover los en wees mens.

Alles wat ontladen wordt, zorgt ervoor dat er ruimte en licht ontstaat.

Nog meer toegang en ruimte om het licht in je lichaam toe te laten, om je lichtcodes te activeren en om je pijnappelklier te laten groeien, zodat je hogere bewustzijn ook groeit. Dan ga je ervoor. Er is geen weg meer terug; je gaat het donkere deel in jezelf aankijken tot het in het licht staat.

Dan is er geen angst meer, maar een kracht die in je vrijkomt. Neem je innerlijke kind bij de hand en laat haar vrij.

Speel, geniet en huil tot je weer lacht. Het maakt niets uit. Wees niet bang voor je emoties. Ze zijn helend. Ze zijn spiritueel. Durf in je ongemak of pijn te blijven en ervaar het. Ervaar dat je zoveel voelt. Meer is het niet, lief mens.

Dan is het dit wat we op Aarde neerzetten. Deze gevoelige, passievolle, eerlijke mens-heid.

Totaal in verbinding met zichzelf. Totaal in vertrouwen met zichzelf.

Richt je op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd.

Je hebt je eigen trillingsfrequentie, je eigen unieke broncode en je eigen tempo wanneer je DNA zich gaat upgraden.

In jouw pijnappelklier zitten van nature een aantal kristallen.

Deze gaan geactiveerd worden, waardoor jouw bewustzijn vele malen groter zal worden, precies wat bij jouw natuurlijke frequentie passend is.

Binnenkorte start de jaartraining Lichtcirkel voor lichtwerkers. Onderaan deze pagina staat meer informatie.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.

Lichtcirkel

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.