Voor hooggevoelige vrouwen

Zat jij al in de baarmoeder van je oma

Zat jij al in de baarmoeder van je oma

Jij zat op het moment dat jouw oma zwanger was van jouw moeder ook al in haar baarmoeder. Bizar he. Op dat moment zat jij al in haar baarmoeder, in de eicel van je moeder toen zijn in de buik van je oma zat. Dat betekent ook dat als jij zwanger bent geweest van een meisje, dat jij je kleinkind al in je buik hebt gedragen.

Dat noemen we de imprints, alles heeft al bewustzijn, zelfs een zaad en eicel. En slaan we alles al op in ons geheugen op celniveau. Dat maakt dat we zijn wie we zijn en worden zoals onze ouders en voorouders. En ook vanuit het systeem ongewild en ongemerkt dezelfde onverwerkte pijn en ook liefde met ons meedragen.

Weet dat jouw overgrootmoeder, de moeder van je moeder nog geen stemrecht had. Niet mocht werken als ze getrouwd was en vooral voor de kinderen moest zorgen. In de onderbewustzijn is dat nog opgeslagen in onze cellen, wat oma heeft meegemaakt en beleeft heeft.

Als jij genoeg liefde hebt ontvangen van je ouders, dan heb jij genoeg om door te geven als kind. Heb jij te weinig liefde ontvangen, dan heeft jouw moeder of voormoeder ook misschien te weinig ontvangen, waardoor er steeds minder liefde door te geven is generatie op generatie. Je kunt niet meer doorgeven, dan je hebt gekregen. In een opstelling kunnen we opsporen wat hetgeen is geweest wat er nog verwerkt en gezien moet worden en in welke generatie een gebeurtenis afspeelde wat zo pijnlijk was, dat het niet verwerkt kon worden en dit via de familieziel doorgegeven is tot de huidige generatie. Opstellingen gaan over de liefde weer te laten doorstromen.

Meestal is het zo, als het zichtbaar wordt in de opstelling waar het over gaat, het terug gegeven kan worden naar de generatie waar het trauma bij hoort, de liefde in het hier en nu weer door kan stromen. Prachtig werk op zielsniveau. Ik wens je een mooie vrouwendag toe waarin je jezelf en de vrouwen om je heen kunt eren door een mooie bloemen/ kristallen mandala te maken met briefjes erbij wat je voor ze wenst.

Vier je vrouw zijn vandaag, dat wens ik je. Het is vandaag 8 maart en dat is uitgeroepen tot vrouwendag.

Wil je meer informatie over de opstellingen, klik dan hier>>

Wil je intensief aan het werk om jouw pijn en voor-generationele pijn te helen, waarin je leer jouw juiste plek in te nemen. In de jaartraining leer ik je ook zoveel hierover om je eigen authenticiteit te ontwikkelen. Vanaf dit moment kun je op elk moment de jaartraining voor hooggevoelige vrouwen starten waar we de eerste maanden werken aan interne veiligheid. Dat is de basis van ons bestaan. Zonder interne veiligheid heb je geen fundering in jezelf en voelt het heel naar. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Elke week heb je de mogelijkheid om coaching in te plannen met jouw eigen coach naar voorkeur, via de agenda in je ledensite. Daarnaast kun je zo vaak als je wilt een opstelling boeken bij Tamara. Daarnaast worden en ook live workshops aangeboden door de coaches naar behoefte en thema naar voorkeur van de jaartraining.

Thema’s per maand:

Maand 1: Energieprogramma en ontladen van pijnlichaam. Verlangen voelen en intentie zetten.

Maand 2: Emoties en gevoelens, herschrijven verhaal van je verleden, loskomen slachtofferschap.

Maand 3: Interne veiligheid, je plek innemen, innerlijke rust vinden, werken met je energieveld.

Maand 4: Karresporen; 21 dagen programma, opsporen en omzetten van negatieve overtuigingen. Compassie, vertrouwen en loslaten.

Maand 5: Innerlijke criticus, angsten.

Maand 6: Innerlijke criticus, grenzen en begrenzen.

Maand 7: Innerlijke kind en lichaamsbewustzijn.

Maand 8: Innerlijke kind en je vrouwenlijn.

Maand 9: Hartsbewustzijn, intuïtie en versterk je innerlijk licht.

Maand 10: Zielenopdracht en hoger bewustzijn. Authentieke kracht verinnerlijken, bestaansrecht.

Via deze link kun je alles over de jaartraining lezen.

Online Training Systemisch Werk

Het Helen van je Vrouwenlijn

Jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn: de verbinding met alle moeders vóór jou tot aan de oermoeder. Deze lijn geeft kracht en levensenergie wanneer jij in deze lijn op je eigen plek staat. Je ervaart dan stroming in je leven, kracht en als vanzelf leef jij jouw volledige potentie. Je staat stevig, je voelt je veilig, geliefd en beschermd. Je durft jezelf te laten zien in al jouw facetten.
Het Helen van je Vrouwenlijn

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Online Training Systemisch Werk

Het Helen van je Vrouwenlijn

Jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn: de verbinding met alle moeders vóór jou tot aan de oermoeder.