Voor hooggevoelige vrouwen

Jouw broncode, jouw zielsmissie

Jouw broncode, jouw zielsmissie

We mogen veel meer vanuit onze eigen bronenergie gaan werken, onze ziel, ons licht en onze goddelijke kracht.

Ik wil binnenkort via mijn blogs wat meer gaan vertellen over de pijnappelklier, omdat dit heel belangrijk is voor je bewustzijnsontwikkeling en spirituele ontwikkeling, zoals je derde oog. Over yoga en meditatie, voeding, stress-reductie, lichtcodes, kristallen en Lichtwerk.

Veel lichtdragers lopen momenteel tegen zware stukken aan, omdat er op diepere lagen heling plaatsvindt in onszelf. Daar waar we de donkere delen van onszelf nog ontwijken, moeten we deze vol in het licht aankijken. Het is zwaar. Maar nu is de tijd van afronding gekomen, nog even en we zijn er. Dan kan de liefde volledig door ons heen stromen, ook in ons fysieke lichaam. Sommigen van ons zijn het 3D lichaam aan het afleggen en dan kan het even zijn dat je je wat ziek voelt. Je lichaam en je energetische lichaam zijn ruimte aan het maken voor je 5D lichaam en dit dringt door tot diep in onze cellen, waar licht kan in- en doorstromen.

Leven in de vijfde dimensie, leven vanuit je hart, betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen. Het leven wordt in een permanente staat van vreugde, vrede en liefde ervaren.

Nu wordt onze kracht getest, nu moeten we leren uithouden en in onze kracht blijven, niet meer opgeven of onszelf terugtrekken. Nu is het tijd om trouw en loyaal aan jezelf te zijn, zodat je je volledige autonomie in bezit kunt nemen. Nu is het belangrijk dat je het mijn en dijn leert onderscheiden en de buitenwereld niet in je binnenwereld laat komen. Dit is je training, dit is je inwijding.

Mediteer, doe fijne dingen die je ziel voeden, blijf in vertrouwen, blijf vooral je eigen ding doen en wees zo gelukkig mogelijk. Het eerdere innerlijke werk dat je al gedaan hebt, wordt verankerd. Vertrouw erop dat het allemaal goed komt, want het komt ook goed. We staan letterlijk aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De rotzooi van het oude wat we niet meer willen, wordt zichtbaar. We ontkomen er niet aan.

Het is nu de tijd om de ziel een stem te geven. Wij dragen allemaal lichtcodes met ons mee, opgesloten in ons 12 strengen DNA. We dragen een unieke broncode bij ons die op het punt staat om geactiveerd te worden. Bij sommigen van ons, de pioniers, is dit al gebeurd. Het is niet pijnloos, alles in jouw trilt en vibreert mee en lichamelijk kun je behoorlijk ongemak ervaren. Zie het maar als een proces van hoe je troebel water weer helder en drinkbaar moet krijgen. Daar moet je iets voor doen en dat kost tijd.

Wij zijn van goddelijke komaf. Wij bezitten een krachtige zielskern. Dat is het unieke aan menszijn. Wij bestaan uit onvoorwaardelijke liefde. Zodra wij uit de matrix program-matie breken, gaan we dit ervaren.

Dan ga je het voelen en merken. De tekens in je leven zullen door jou ontdekt worden en er zal synchroniciteit gaan plaatsvinden.

Creatiekracht zal in jou gaan ontwaken en manifestatiekracht openbaart zich. Inspiratiestromen om bij te dragen aan het grote geheel zijn niet meer tegen te houden, je kunt niet anders meer.

Het leven dat jij op dit moment te vervullen hebt hier op aarde als lichtdrager als lichtwerker is van groot belang. Jouw zielenplan zal geactiveerd worden en je zal gelijkgestemden aantrekken, om de laatste twijfels die je nog over jezelf had, teniet te doen. Tijd bestaat niet meer. Het mooiste leven is  al nu. Omdat jij dit elke dag in je eigen leven kan creëren. Als jij trouw en loyaal aan jezelf kan zijn, dan weet je wie je in wezen bent en sta je voor en achter jezelf. Ongeacht wat.

Zorg dat je elke dag een stevige verbinding met Moeder Aarde maakt en tijd voor jezelf neemt om te dagdromen, schrijven, schilderen of wandelen, zodat je momenten creëert om contact met je ziel te maken. Mediteer en wees gewoon gewaar. Binnenkort start ik een Lichtcirkel, waar we met elkaar kunnen samen komen en waar we bijdragen om onze kracht te bundelen in krachtige meditaties / visualisaties voor de nieuwe wereld, zodat deze codes geactiveerd kunnen worden. Lees hieronder meer over de Lichtcirkel.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Jouw broncode, jouw zielsmissie