Voor hooggevoelige vrouwen

Zusters van Licht

Zusters van Licht

Lieve zusters van het licht…
Ontzettend sterke lichtcodes worden nu verankerd in mensen die er klaar voor zijn en waarvan de trillingsniveaus al zijn verhoogd.
Terwijl de omstandigheden op het materieel vlak chaotischer worden, neemt voor sommige mensen het goddelijke licht toe en verhoogt hun eigen vibratie.
Dit is het heilige licht van de Bron.
De lage trillingsniveaus raken nu meer in de war omdat twee krachten botsen.
Niets blijft ooit hetzelfde.
Geen steen zal onomgedraaid worden.
ALLES zal veranderen.


Alles zal blootstaan aan het publiek.
Licht werkt over de hele wereld, in de hele kosmos, en niemand kan aan deze verandering ontsnappen.
We zitten midden in de grote zuiveringsfase die nu een ander niveau bereikt.
Dit kan voor sommigen ongemakkelijk zijn.
Dankbaarheidsgebed en meditatie zijn zo belangrijk op dit moment.
Stilte en loslaten wat niet meer past.
Alles zal helderder en verlicht worden.


Ook en vooral de schaduwen.
Het komt nu allemaal aan het licht.
Ben je klaar voor de waarheid?
Nu wordt er een grote golf van lichtwerkers actief.
Ben jij een van hen?
Lichtwerkers hebben een groot werk te doen.
Ze zijn gemaakt in meerdere incarnaties.


Aarde/Gaia staat in het middelpunt van een lichttransformatie.
Het Licht Verandert Nu Alles.
Er is zoveel kennis en heiligheid in jou die nodig is om het uit te drukken en te leven.
Er zijn zoveel dingen die je zielen moeten doen om de Nieuwe Aarde te verankeren in de Nieuwe Gouden Eeuw.
Onze zielen hebben zich hierop voorbereid sinds vele duizenden jaren op aarde.
In deze heilige tijd vindt op alle vlakken een enorme uitbreiding plaats, aangezien de Nieuwe Gouden Eeuw verankerd is op de Nieuwe Aarde.
Leef in jouw waarheid.


Voltooi je missie.
Ben je er klaar voor?
Ik wens jullie allemaal een stralende, stralende, vreugdevolle dag toe.

Doe je mee met de lichtcirkel? Hieronder staat meer informatie.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.

Lichtcirkel

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.