Voor hooggevoelige vrouwen

Jaar afsluiten en voor het nieuwe jaar intenties zetten

Jaar afsluiten en voor het nieuwe jaar intenties zetten

Het is een geweldige tijd van het jaar om rust te nemen, naar binnen te gaan, te vieren en bewust wat ruimte te maken tussen het einde van het jaar en het nieuwe jaar dat voor ons ligt. 
Het lijkt voor mij alsof 2017 een jaar zal worden waarin vele vruchten geplukt kunnen worden, waar we in 2016 zaadjes voor hebben geplant. Ook hebben we veel los moeten laten, een manier van leven, relaties en vriendschappen, maar vooral oude overtuigingen. 

Collectief gezien is ons bewustzijn enorm vergroot; we zijn op dit moment al tot veel meer in staat dan een jaar geleden. Zelfs op DNA-niveau vinden er veranderingen in onszelf plaats. Dit zorgt ervoor dat de stappen die we zetten in ons proces zo veel sneller gaan, soms sneller dan we zelf bij kunnen houden. Alles wat niet meer past en wat niet klopt wordt zo duidelijk zichtbaar en komt boven tafel.

Daarmee moeten we soms moeilijke keuzes maken om te kiezen voor onszelf. We kunnen een hand uitsteken naar onze geliefden om ons heen om ze mee te laten resoneren op de energie van deze nieuwe tijd, zodat zij ook stappen kunnen zetten en we ze niet achter hoeven te laten. Soms kan het niet anders als iemand jouw hand niet aanneemt. Dat is verdrietig, maar geeft je ook ruimte om zelf verder te groeien. Dat is het leven. Elke ja voor jou vanuit je hart, doet jou versterken en je omgeving bekrachtigen. Je ontwikkelt je authenticiteit.

Dit heeft ervoor gezorgd dat we een enorme stap konden zetten in de richting van onszelf. Hierdoor zijn we meer onze eigen weg gaan volgen, ons eigen pad. Met minder angsten en zorgen van wat anderen ervan vinden. De tijd is ook echt aangebroken om te gaan leven naar wat bij jou past en niet wat van je verwacht wordt. De meesten van ons zijn eigenlijk volkomen tevreden met het leven van een simpel leven, vrij van trauma, drama en stress. We gedijen goed in rustig vaarwater, een energie van eenvoud, authenticiteit en rust. 

Soms zijn we vergeten dat we hier kwamen met een doel, een taak die precies past bij onze talenten en gaven. Op het moment dat we onze wonden geheeld hebben en een bepaald bewustzijnsniveau hebben bereikt, is het de bedoeling dat je deze gaven en talenten in gaat zetten voor het grote geheel. Dat je je zielenopdracht gaat leven, uit je comfortzone komt. Juist als je in balans en in evenwicht bent aangekomen, dan ga je niet achterover leunen, dan sta je op en leef je je opdracht, die je met je zelf hebt afgesproken voordat je hier als persoon incarneerde.

Dan kunnen we onze ziel horen praten met ons, en we kunnen onze eigen antwoorden geven vanuit onze eigen wijsheid. We leren onze eigen manier te vinden vanuit ons persoonlijke doel naar een collectief doel waarbij je vreugde en voldoening ervaart. Misschien ook wel gelijkgestemden om je mee te verbinden om samen doelen te bereiken.

Hier is een kleine affirmatie om je proces te activeren in het nieuwe jaar.
Affirmatie:

  • Ik begrijp meer en meer wat het betekent om naar mijn innerlijke stem te luisteren en daar voor te gaan staan; ik ondersteun mijzelf om mijn verlangens te verwezenlijken.
  • Ik sta open om mijn innerlijke leiding en geest te volgen. Deze innerlijke kennis en oeroude wijsheid is een parel uit de vele levens die ik leefde, een die ik dicht bij mijn hart houd, koester, eer en respecteer.
  • Het is mijn goddelijke vonk en innerlijk licht, dat mij de weg wijst.
  • Ik luister naar wat anderen zeggen en doen, ik observeer, maar ik blijf op mijn eigen pad, als ik een Ja van binnen voel dan loop ik een tijdje met iemand op vanuit kracht en verbinding. Anders wacht ik op een volgend teken totdat ik de roep van mijn ziel hoor om in actie te komen welke richting ik op ga lopen. Dit verlicht ook mijn pad zodat ik niet meer in het donker hoef te gaan zitten wachten.
    Op deze manier ontwikkel ik een krachtig innerlijk vertrouwen in mezelf en in het universum, mijn gidsen en engelen.

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Jaar afsluiten en voor het nieuwe jaar intenties zetten