Voor hooggevoelige vrouwen

Hoe de pijn verdween

Hoe de pijn verdween

Wat een reis. Werken met je licht, kracht en je hart.
Vanmorgen stond ik op met een samengeknepen hart van de energie die ik in het collectief voelde.
Voor ik mijn ochtend energieprogramma doe, voel ik mij onbeschermd en naakt, daarna beschermd en heel veilig.
In mijn energieprogramma heb ik vele rituelen toegevoegd de laatste tijd om mijzelf te bekrachtigen en meer hulp aan te roepen.
Ik stond op, hond naar buiten, daarna samen spelen.
Thee maken en dan een verstopspelletje spelen met Koosje: Zoek je bal.
Ik verstop de bal terwijl zij in de keuken wacht en zij zoekt met haar neus en vindt de bal altijd, zo geweldig.
Ik was ondertussen naast de warme houtkachel gaan zitten op de massagestoel mijn rug aan het lostrillen.
Ondertussen ging ik aarden en volgde ik mijn energieprogramma.
Ik vroeg mij af of ik me nu ik die hand om mijn hart voelde ook kon verbinden met de vrijheid in mij en het weer vrij voelen in de wereld, de bevrijding voelen waar we naar toe aan het werken zijn. Het ging niet zo vanzelf vandaag.
Op dat moment had Koosje haar bal gevonden en liet ze de bal los en ging recht voor me zitten en keek me zeer indringend aan. Ik ademde diep in mijn hart.
Het deed zeer.
Ze bleef me aankijken en we deden het samen, haal liefde die ze voor mij voelde liet ze helemaal stromen en dat gaf mij het zetje om door de fysieke pijn in mijn hart heen te ademen en het lukte. Ik ademde met Koosje samen in mijn hart.
Ze bleef maar recht voor me zitten en me strak aankijken.
Ineens wist ik het zeker.
Zij is een krachtig wezen verstopt in een hondenlichaam.
Ik voelde haar steun en kracht in mijn werk wat ik moet doen.
Ik ademde groter en mijn hart in mijn lichaam verspreidde zich in mijn borstgebied, ik ademde zo diep door dat zij 10 cm naar achteren ging zitten en bleef kijken.
Zij hielp me er doorheen, ik bleef diep doorademen en deze hartenergie en gevoel van vrijheid verspreidde zich over mijn hele lichaam.
De pijn verdween, de ruimte kwam vrij.
Koosje ging nog eens 10 cm naar achteren en ze bleef in de zithouding.
Ik zag dat ze dit deed omdat mijn energielichaam zo krachtig werd.
Mijn licht ging aan.
Wauw, wat ik voelde had ik nog nooit eerder ervaren.
Zo krachtig en we deden het samen.
Eigen pijn en collectieve pijn transformeren door je lichaam heen, door je hart heen.
Er doorheen ademen.
Heel Bewust.
Ze bleef me aanmoedigen en steunen.
Ik had al vaker tegen haar gezegd, jij bent geen gewone hond, jij bent een engel vol liefde in een hondenlichaam en jij komt mij bijstaan en steunen in mijn werk.
Ik zei het weer tegen haar.
Het is waar.
Ze beaamde het in haar communicatie naar mij.
Ik geloof het.
Zij is er voor mijn bescherming en ook voor mijn spirituele groei.
Ik riep het gevoel van bevrijding op, de voorstelling die ik maakt was dat we vrij waren, allemaal, wereldwijd.
Dat het voorbij was, de opluchting dit te voelen in mijn lijf.
Dat lukte.
Maar ik moest door hele zware energie eerst heen die om ons vast zit.
Het gevoel voelen dat we een nieuwe samenleving gaan creëren.
We kunnen weer ademen en liefhebben en zin hebben in de dag. Naar buiten gaan waar we ook naar toe willen.
Bij het dagelijks aanroepen van mijn eigen team engelen, beschermengelen, gidsen, beschermgidsen, healers en begeleiders, riep ik ook de Galactische Raad aan, de Raad van Licht, de Lichtmeesters, de wezens van Licht, de wezens van Liefde, de engelen van Liefde.
Ik riep heel bewust de Pleiadiers aan, de Lemurian, de Sirianen, de Lyrianen, de Arcturianen om ons te komen helpen.
Zij kijken toe en omdat wij een vrije wil hebben mogen ze niet zomaar ingrijpen.
Maar WEL als we het vragen.
Ik vroeg ze: ‘Ik spreek namens het menselijk ras, wij hebben jullie hulp nodig, wij hebben een vrije wil en vanuit deze vrije wil vragen wij jullie actief om hulp om ons te komen bevrijden van onze bezetters die onze planeet gekaapt hebben.
Die onze mind gekaapt hebben voor degene die nog in het onbewuste veld aangesloten zijn.
Help ons hen te bevrijden via de mind.
Help ons deze indringers te elimineren.
Help de mensheid te bevrijden.
Nu is deze vraag er.
Deze vraag wordt nu letterlijk aan jullie gesteld en ik weet en voel dat vele lichtmeesters en werkers op Aarde met mij deze vraag hebben gesteld.
Ik vertrouw erop dat jullie mij en alle andere horen en in actie zullen komen.’
Meer mensen moeten nu deze vraag dagelijks gaan stellen.
Voor het slapengaan en voor het opstaan.
Bescherming voor jezelf, je hartsbewustzijn activeren en hulp vragen aan de wezens van andere planetaire stelsels.
Koosje zat nog steeds voor me te kijken en weet dat zij ook deel uitmaakt van mijn team.
Rust daalt neer.
Koosje pakt haar bal en gaat weer zelf spelen.
Ik sta op en stap in mijn nieuwe dag vol wonderen.
Koosje en ik gaan nog vele avonturen beleven in onze binnen- en buitenwereld.
Ik weet het zeker!
Delen mag, deze oefening zelf uitvoeren elke dag is nog beter.
Hier een link met het energieprogramma als je dit ook wilt leren.
X Tamara Beekmans.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Hoe de pijn verdween