Voor hooggevoelige vrouwen

Het nieuwe tijdperk klopt aan je deur

Het nieuwe tijdperk klopt aan je deur

Alles lijkt dubbel te bestaan op dit moment.
Als er een ding is wat ik begrijp is als je in de nieuwe wereld wilt stappen, letterlijk alles wat bij de oude wereld hoort en wat daar ook wil blijven moet loslaten.
Het is een pijnlijk en tegelijkertijd vreugderijk proces.
Als het je lukt om in je nieuwe wereld te stappen, doe je dat door je hart te volgen en te creëren wat je verlangen is. Ook al zijn dat superkleine of supergrote stappen.

Het is wat het is. Dit is wat we te doen hebben en moeten doen.

Sommige mensen zetten nu juist hun hakken in het zand. Ze willen geen verandering. Ze zetten juist hun hakken in het zand, omdat de verandering er al is.
Er is geen keuze.
Ook verzet helpt niet, je creëert een schijnwerkelijkheid.
Er is een echte werkelijkheid en deze loopt synchroon met je gevoel en intuïtie.
Blijf je in je hoofd en wil je je vasthouden aan het oude plaatje.
Dan kom je in een groot innerlijk conflict. Dat creëer je zelf.
Nu is het tijd om wel naar je innerlijke stem te luisteren en te doen wat het zegt.

De volgende keer wil ik het gaan hebben over het water, de watercodes worden weer geactiveerd in ons Sterrenzaden. Dat betekent dat we met het water kunnen communiceren en de watercode kunnen helen, die al vele eonen wordt misbruikt.
Het water is namelijk levend, maar het water uit de kraan, is doodgeslagen. Ons lichaam herkent deze vloeistof niet meer.
In mijn volgende blog ga ik hierover schrijven over wat ik ‘weet’ en wat ik moet vertellen.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Het nieuwe tijdperk klopt aan je deur