Voor hooggevoelige vrouwen

Activeer je kristallijnen lichaam

Activeer je kristallijnen lichaam

Stap in de Nieuwe Jij.. In jouw nieuwe kristallijnen lichaam.
Neem jij deel aan de nieuwe wereld. De vernieuwing van de aarde.

Wat is jouw task? Wat zijn jouw instrumenten?
Waarvoor ben jij hier gekomen?
Ben je al diep verbonden met je binnenste zachte en krachtigste zelf?

Er is zoveel informatie nu en er komt zoveel op ons af.
Het belangrijkste is je binnenste en je roep horen van je ziel.
Je goddelijke vonk activeren, je instrumenten leren kennen en leren gebruiken die in je hart opgeborgen liggen.
Je tomeloze liefde en kracht in te zetten voor het collectief en daarmee doorboor je eigen licht wat vrij komt.
Aanstaande zaterdag 26 november 2023 hebben wij voor de komende 8 maanden met een internationale groep vrouwen een lichtcirkel opgezet, vanuit het initiatief van Tamara Beekmans.

Het is zo powerful om samen te komen en onze lichtkracht te verbinden met elkaar voor het grote geheel.
We gaan zaterdag opnieuw een reis maken. En we gaan zien wat Moeder Aarde ons nu te vertellen heeft.

Tijdens onze eerste bijeenkomst eind oktober liet ze ons het een en ander zien, wat wij als groep konden voelen, proeven, ruiken, zien en ervaren. Inmiddels zijn daar al in de afgelopen maand bepaalde dingen van uitgekomen in de wereld, ontdekkingen die zijn gedaan, van onbekende nieuwe soorten vissen, van piramides die in de natuur verhult zijn werden ontdekt.

Schapen en vogels die cirkels draaien sinds een paar dagen wereldwijd omdat het magnetische veld van de aarde aan het verdwijnen is.
Er gebeuren bijzondere dingen, voor degene die willen weten, horen en zien, komt deze informatie op een bijzondere manier naar hen toe.
Degene die zich niet met mysterie bezig houdt zal het niet kunnen zien.
Als dit bij je resoneert, meld je dan aan. Als dit niet resoneert, scrol gerust verder. Dan is het niet voor jou.
Met alle respect en eerbied.

Hieronder staat meer informatie over de lichtcirkel. We werken met een vaste groep tot en met juni 2023, online via zoom de laatste zaterdagochtend van de maand. Lees hieronder verder.


Of er een tweede ronde komt? Ik weet het niet. Ik volg de wind.

Liefs Tamara Beekmans Oprichtster Vrouwenkracht Academie sinds 2013

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.

Lichtcirkel

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.