Voor hooggevoelige vrouwen

De 12 heilige nachten van je ziel

De 12 heilige nachten van je ziel

Op 1 januari ‘s middags hebben we de zon zo dicht mogelijk bij de aarde en daarom zijn er slechts vijf en een halve dag ervoor en vijf en een halve dag later, de tijd van de 12 Heilige Nachten.

Op deze nachten, de donkerste van het jaar, zijn ze het dichtst bij de geest van de zon en dit betekent dat de spirituele zon die van binnenuit de aarde schijnt, deze doorschijnend maakt en alles van binnenuit verlicht, niet zoals het daarna is wanneer de zon de aarde van binnenuit verlicht. boven, van buitenaf.

Elk jaar werk je via de 12 heilige nachten aan je wedergeboorte. Elk jaar is belangrijk en telt mee voor ons spirituele proces.

De stem van de stilte komt onze ziel binnen en leert hoe je jezelf met vreugde het goede kunt bevestigen in onszelf en in anderen wat we te zien krijgen.

De ziel zoekt het mysterie in een donker en ongebaand bos.

Denk aan de gaven van voelen, denken en willen die ons ter beschikking staan. Zie ze in je ziel liggen zodat je ze kunt openen en gebruiken? Voel hiervoor een diepe dankbaarheid. Wat zou het leven zijn als we de schoonheid in deze wereld en de schoonheid van de zielen om ons heen niet zouden kunnen voelen? Wat zou het leven zijn als we geen ideeën met elkaar zouden kunnen verbinden om ons leven zin te geven? Wat zou het leven zijn als we ons gedrag niet op de juiste manier zouden kunnen sturen?

Op dit moment kunnen we ook ons ​​hart uitstorten voor degenen die deze gaven niet volledig kunnen gebruiken.

De 12 heilige nachten, is een heilige reis in jezelf.

Van mij ontvang je elke dag via pdf een dagboekvorm met opdrachten voor elke dag en nacht met de thema’s die daarbij horen.

Koop een mooi kaarten set die je bij deze periode helpt te inspireren en voeden.

Hier lees je meer informatie om mee te kunnen doen vanaf 24 december

Voor een symbolisch bedrag kun je meedoen aan deze heilige nachten voor je ziel.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.