Voor hooggevoelige vrouwen

Ik kies voor een SAAI leven

Ik kies voor een SAAI leven

Waarom ik ervoor kies om een ​​eenvoudig “SAAI” leven te leiden in plaats van een druk en opwindend leven.
Ik was altijd geluk aan het najagen. Omdat er nooit genoeg was.
Ten eerste, ik heb al een zeer druk en opwindend leven geleefd de eerste 47 jaar van mijn leven.
Veel gereisd over de wereld, op zoveel manieren gewoond, alles gedaan wat ik wilde doen.
Dit meer omdat ik dacht jong te sterven. Wat niet gebeurde.

Er heeft zich een nieuwe manier van leven in mij ontvouwt. En ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest.
Niet meer door iets te doen, maar te zijn.
Op een plek te zijn en daarin te investeren. In mijzelf te investeren.
Tijd nemen om mijn maaltijden klaar te maken.
Tijd niet meer mee laten wegen op een dag.

Mijn gelukkig zijn komt nu van binnenuit, niet meer dingen van buitenaf.
Leven in de natuur in een natuurlijk huis van leem en hout voelt zo fijn.
Elke dag vuur maken om te koken voelt zoooo goed.

Aandacht hebben voor de pot thee vol met kruiden die de hele dag op het vuur blijft staan en aangevuld wordt met vers water keer op keer.
De dankbaarheid die ik nu voor het leven voel, vervult mij. Ik voel dat ik genoeg heb. Ik ben genoeg voor mezelf geworden. Een nieuw recept uitproberen thuis, is net zo opwindend als een nieuw hip restaurant uitproberen.
Ik geniet zo van de stille ochtenden en heldere sterrenachten.


Alles zit nu in de simpelheid van mijn gewone dagelijkse leven waar ik zo gelukkig van wordt. Ik blijf verbonden en in vrede met mezelf.
Ik kijk niet meer uit naar de hoogtepunten in mijn leven. Elke dag is een geschenk voor mij en de simpelheid van het leven is het mooiste wat ik kan ervaren. Ik kan totaal in verbinding met mijzelf blijven hierdoor. Zodat ik op een hele diepe laag ontspanning ervaar en mijn zenuwstelsel volledig tot rust aan het komen is voor het eerst in mijn leven.
Door te proberen een meer minimalistische levensstijl te leiden, ben ik gaan inzien dat eenvoudig en minimaal leven zo’n diepe tevredenheid geeft. Zodat ik een goed leven kan leiden. Een heel lekker saai leven, hoe ik leef, is echt alles behalve saai. Ik ervaar elke minuut in elke vezel van mijn lichaam en bewustzijn.


Dat ik vele jaren heb geïnvesteerd dat ik vanuit mijn eigen huis ook kan werken, door online te gaan werken. Kan ik nu overal op de Aarde wonen waar ik wil wonen en ook mijn dagelijks leven en uren indelen zoals ik dat wil. Zodra er inspiratie in mij komt, ga ik deze direct opschrijven en laat ik alles uit mijn handen vallen, en dit kan ook. Omdat ik zo simpel leef. Van binnenuit.


x Tamara

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.