Voor hooggevoelige vrouwen

Wat denk je wat er zal gebeuren als je van jezelf leert houden?

Wat denk je wat er zal gebeuren als je van jezelf leert houden?

Als je voldoende van jezelf begint te houden, dan verandert alles in je leven, op elk gebied, elk terrein, elk level. Je trilling wordt hoger, zo ook de trilling van alles om je heen. Alles wat lager is en blijft verwijdert zich als een natuurlijke selectie uit je leven.

Mensen die vanuit overlevings- en beschermingsmechanisme leven, leven eigenlijk in hun eigen gevangenis. Ze lijden hun leven in plaats van leiden hun leven. Het is de bedoeling voor mensen om vanuit ego identificatie de opgelopen pijn en trauma’s vanuit volledig bewustzijn om te zetten in het LEVENsmechanisme. Daar bedoel ik hartbewustzijn mee. Leven vanuit de 5e dimensie. Niet vanuit slachtofferschap identificatie, maar vanuit je hart leven.

Soms blijven mensen zonder dat ze het in de gaten hebben jaren lang op hetzelfde punt hangen, zelfs als bepaalde patronen destructief of vernietigend zijn, voor zichzelf of hun leven en/of hun geliefden. Het hoort bij mens zijn dat ze zo bang zijn voor verandering, zelfs in hun ellende weten ze wel waar ze aan toe zijn, het springen in het diepe geeft geen garanties namelijk. Maar dat is toch wat altijd wel verandering en beweging in situaties brengt. Meestal ten goede als je toch eenmaal die stap zet; het kost je moed en lef; het is even spannend maar het levert je uiteindelijk zoveel op. Heb je deze stap eenmaal genomen, dan is de 2e stap al gemakkelijker en ga zo maar door.

tips

 • Hierbij is het cruciaal dat je leert van jezelf te houden, in plaats van jezelf af te wijzen.
 • Elke keer dat je wat dan ook van jezelf afwijst, raak je verwijderd van je eigen essentie, je wezen.
 • Het is belangrijk dat je in alle omstandigheden lief voor jezelf bent, jezelf en ook je grenzen respecteert, ook als iemand anders ze overschrijdt.
 • Dat je meer rekening met jezelf houdt in elke situatie, wat wil jij en blijf daarbij.
 • Zeg wat vaker ja tegen jezelf en nee tegen anderen tot dat meer in balans is gekomen, dan kun je vaker Ja zeggen tegen anderen, maar vanuit balans en evenwicht, niet om waardering.
 • Als je ‘ja’ zegt tegen het leven, niets meer uitsluit dan kom je aardig in de richting.
 • Dat is jezelf trainen een andere mind-set aan te nemen.
 • Een besluit te nemen voor jezelf.
 • Jezelf aan je eigen afspraken te houden.
 • Hierdoor groeit ook het vertrouwen in jezelf; dit noemen ze ook vaak zelfvertrouwen!
 • Neem deel aan een 5-weekse online cursus: Bewust leven vanuit je hart! Probeer het eens uit, het brengt je meer dan je je kunt voorstellen!
 • Lees ook: Ik houd van mij!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Wat denk je wat er zal gebeuren als je van jezelf leert houden?