Voor hooggevoelige vrouwen

Verbinden met het universele krachtveld

Verbinden met het universele krachtveld

Wat is precies het universele krachtveld? Hoe herken je dit krachtveld en wat kun je er allemaal mee doen? Hoe tap je uit deze bron?

Wat kun je ervoor doen om dit vaak te voelen? Waarom negeren we dit vaak? Hoe ontstaat deze grote stroom van creativiteit in jou?

Hoe kom je bij je synchroniciteit? Hoe kun je je trilling verhogen? Hoe kun je werken vanuit deze creatieve inspiratiebron?

Waarom is dit zo belangrijk voor hooggevoelige vrouwen?

Ik heb voor jou een video opgenomen waarin ik veel informatie met je deel wat gaat over: Verbinden met het universele krachtveld.

Hier kun je de visualisatie downloaden: Verbinden met het universele krachtveld 
Reacties:
Ik wil je nog vertellen dat ik gisterochtend( na jou sessie) zoveel voelde stromen, ik had de hele tijd kippenvel, er gebeurt zoveel moois..
En zo had ik dus ook een heel fijn gesprek met mijn man gisterochtend en voel nu weer een andere energie stroming..
dit wilde ik nog even vertellen! Dank
Dankjewel voor je mooie en inspirerende uitzending. Het fijne is dat je met de manier en de woorden die jij gebruikt vast veel mensen weet te bereiken die bij anderen zouden afhaken, omdat het te ver van hen af lijkt te staan. Je inspireert mij in elk geval om dat wat ik wil uitdragen toegankelijker te maken!!

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Verbinden met het universele krachtveld