Voor hooggevoelige vrouwen

Nieuw bewustzijnsveld activatie

Nieuw bewustzijnsveld activatie

Volle Maansenergie en Eclips

Ik ben in volle voorbereiding op morgen en ben mijn huis aan het klaarmaken voor de nieuwjaarsrituelen met de jaartrainers, waarbij we de energie van 2020 bewust gaan activeren.

Nu wil het dat we dit weekend een prachtige, krachtige energie hebben vanuit de full moon eclips en de energie ervan. Wat een toeval!!

We gaan morgen een gezamenlijke visualisatie en rituelen doen met bloemen en spiralen en het zetten van intenties. Want dat staat voor de transformatie waar een bewustzijnsveld van liefde aan het openen is.

Het is nu echt tijd om ons collectief verder te ontwikkelen en dan bedoel ik ons spiritueel bewustzijn. Er komt meer licht door, door middel van lichtcodes die we via ons hart ontvangen wanneer we mediteren. Moeder Aarde is zich flink aan het opschonen van wonden en is zich aan het zuiveren en helen, net zoals wij dat doen. Alles wat niet meer past, wordt nu gezuiverd. Het moment is aangebroken dat wij ons collectief onze zielsmissie gaan herinneren, we zullen in nieuwe rollen stappen en dat wat we hebben opgebouwd gaan transformeren door los te laten. Ruimte maken voor het nieuwe, waardoor we vanuit zachtheid en gemak kunnen gaan leven, manifesteren en creëren. Na eeuwen donker, komt nu het licht weer terug. Zo binnen, zo buiten.

Het kan zijn dat je hierdoor vele zware emoties ervaart, die nu los willen laten omdat je ziel meer ruimte in je lichaam wil gaan innemen. Je bent klaar voor een volgend niveau van bewustzijn. Hierdoor krijg je je visie en missie helder dit jaar. Het spirituele ontwaken kan beginnen.

De Nieuwe Aarde is al even bezig, maar het zal nu voor velen zichtbaar worden. De zonne-energie is erg krachtig en opent ons kristallijnen bewustzijnsveld, wat ook diep doordringt in Midden Aarde.

Dit heeft als gevolg dat ons hart zich meer kan openen en ons lichaam meer licht kan gaan uitdragen, door deze dagelijks bewust te activeren binnen in je lichaam en in je auraveld.

Hierdoor kan je aangeboren potentie ontwaken. Jouw eigen goddelijke Zijn, met onvoorwaardelijke liefde en licht. Het is belangrijk dat je je donkerte niet ontkent, maar deze aanvaardt en omarmt, des te meer kun je in je licht gaan staan en er mee gaan werken, om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. Hierdoor ontstaat bij ons een Eenheidservaring.

Reflectie hoort hierbij, rust nemen is belangrijk om het proces te kunnen laten integreren op DNA niveau. Hoe hoger onze trilling wordt, des te sneller draaien de cirkels van onze chakra’s. We moeten gaan leren werken met onze 13 chakra’s in plaats van onze 7. De tijd is nu aangebroken dat we deze als lichtwezen, in lichtheid en naar het licht toe, aan kunnen gaan zetten op zielsniveau, als we langzaam uit de stroop van onze donkere ego stukken komen.

Door de eenheidservaringen, ervaren we dat alles EEN is, dat wij één zijn en we verbonden zijn met alles wat er is. Er ontstaat een nieuwe realiteit in ons bewustzijn, waardoor we meer dan ooit verder kunnen denken vanuit het grotere geheel. Maar ook hier mogen we de verantwoordelijkheid voelen om het samen te doen en constructief en opbouwend bezig te zijn. In onze dagelijkse activiteiten en in onze grote plannen.

Adem vooral diep door in je lichaam en neem het leven via je adem. Het gaat over het ontwaken van de I AM energie in jezelf, IK BEN… en alle energie die niet bij deze trilling hoort, zal losgelaten worden, vrijwillig of niet. We verliezen onze overlevingspatronen en de overtuigingen die ons tekort doen. De schellen vallen van onze ogen en we zien waar liefde nodig is boven hebzucht en het misbruiken van macht.

We leven nu in een zeer bijzondere tijd, het punt waar we nu staan heeft alles te maken met het punt waar het in Atlantis mis is gegaan. We hebben nu de kans om dit kantelpunt te herstellen. Het lijkt erop dat we het goed doen en dat het dit keer wel lukt. Het is veel karma dat opgeruimd wordt op grote schaal. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor hogere trillingsfrequenties. Oude zielscontracten worden ontbonden wanneer we ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is. De Kosmische Aarde is van de 3e dimensie naar de 5e tot de 7e dimensie aan het overgaan. Het gaat razendsnel, doordat er voldoende zielen ontwaakt zijn en dit leven en uitdragen, waardoor de olievlek zich is gaan spreiden.

Ik ben zo verheugd om dit te ervaren en mee te mogen maken. Er zal meer liefde en licht binnenkomen en we zullen dat zeker ook intern gaan ervaren.

Het is tijd om slechte gewoontes nu echt los te gaan laten en vanuit onvoorwaardelijke liefde te gaan leven. En alles wat geen liefde is, mag je loslaten, zonder je schuldig te voelen. Alles wat nog met geweld, macht en indoctrinatie te maken heeft, mag je je omdraaien. Geef het geen energie, tijd en aandacht meer, zodat dit ook mee kan transformeren naar lichtenergie. Je mag op celniveau je pijnlichaam echt volledig op gaan schonen. Overgave is het woord voor 2020 in je transformatieproces. Je ziel zal ‘bloeien’!

Vertrouw op en in je lichaam, vertrouw op je ziel, vertrouw op je hart, vertrouw op Moeder Aarde, vertrouw op de kracht van de Zon en de Maan, de Planeten en de Sterren, vertrouw op het Universum en zeg ‘Ja’ tegen alles wat komen gaat! En besef dat jij het instrument bent van bewustzijn tussen Aarde, Zon en Universum!

De effecten van volle manen en Planetaire poorten, zaaien de zaden van vernieuwing en een nieuw begin voor deze Gouden Eeuw van het licht.

Zo is het en zo zal het zijn.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.