Voor hooggevoelige vrouwen

Lichtmeditatie De flower of life als raster om de aarde heen

Lichtmeditatie De flower of life als raster om de aarde heen

De Lichtwereld vraagt iedereen om de Flower of Life meditatie net zo vaak te doen als ze zich geleid voelen, vooral in de komende twee weken.

De komende twee weken zullen enkele beslissende momenten bevatten die in grote mate zullen bepalen hoe de strijd tussen de positieve en negatieve tijdlijnen zal verlopen.

Wil je de komende twee weken een paar keer per dag het Flower of Life raster visualiseren dat de planeet Aarde omvat en dat helpt om de wereld situatie te harmoniseren:

Het visualiseren van de planeet Aarde en vooral het planetaire oppervlak dat volledig is ondergedompeld in roze Licht is zeer belangrijk.

OVERWINNING VAN HET LICHT!

Hier zijn de instructies van de Flower of Life-meditatie: You Tube Link

1. Gebruik je eigen manier om je naar een ontspannen bewustzijnsstaat te brengen. Ga liggen of zitten in een rustige ruimte. Neem hier tijd voor.

2. Visualiseer dat je zielesterchakra (boven je hoofd) oplicht met schitterend wit licht. Visualiseer dit licht in de vorm van een draaikolk die naar beneden spiraalt en je energieveld zuivert.

3. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om de overgang op aarde te stabiliseren en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor de mensheid te manifesteren.

4. Visualiseer de gouden Flower of Life-bol rond de aarde. Zie plaatje.

5. Visualiseer dat de Flower of Life-bol het planetaire bevrijdingsproces ondersteunt en alle duisternis van het oppervlak van de planeet verwijdert.

6. Visualiseer dan de Flower of Life-bol die de leylijnen en draaikolken binnen het planetaire Lichtraster zuivert.

7. Visualiseer de Flower of Life-sfeer die harmonie, bescherming en vrede creëert voor de mensheid en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet vasthouden.

8. Visualiseer nu de gouden Flower of Life-sfeer die de aarde omvat en de vibratie van de hele planeet verhoogt.

9.Visualiseer dat de Flower of Life-sfeer harmonie manifesteert en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor de mensheid.

10. Hard Opzeggen Decreet:
“In de naam van de eervolle en krachtige aanwezigheid van IK BEN, I AM, bepaal en beveel ik dat het proces van planetaire bevrijding op een positieve, harmonieuze en vreedzame manier doorgaat voor de planeet, de mensheid en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet vasthouden.

Zo is het en zo zal het zijn,
zo is het en zo zal het zijn,
zo is het en zo zal het zijn.

Dank je wel.

EXTRA BELANGRIJKE DATA OM DIT TE DOEN

Er zullen twee belangrijke momenten zijn waarop meer massale deelname aan de Flower of Life meditatie geadviseerd zou worden.

Het eerste is het moment van het Mars Saturnus vierkant dat op maandag 24 augustus om 18.19 uur GMT /is 19.19 uur Nederlandse tijd/plaatsvindt. Een Flower of Life meditatie op dat moment zal helpen de gewelddadige energie in het planetaire energieveld, dat op dat moment zijn hoogtepunt zal bereiken, te verdrijven.

De tweede is het moment van het heliocentrische Eris Pluto vierkant dat op maandag 31 augustus om 12.00 uur GMT / is 13.00 uur Nederlandse tijd plaatsvindt. De Flower of Life meditatie op dat moment zal helpen bij het ondersteunen van de Lichtkracht vloten die betrokken zullen zijn bij kritieke operaties in het Zonnestelsel en in de sublunaire ruimte op dat moment.

Dank je wel voor wie jij bent en dat jouw ziel ervoor heeft gekozen om dit bericht te lezen.

Samen kunnen wij dit doen, samen kunnen wij dit aan. Alle lichtwerkers en alle mensen die met hun licht (willen leren) werken.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtmeditatie De flower of life als raster om de aarde heen