Voor hooggevoelige vrouwen

Ik huil van blijdschap dat er genoeg mensen ontwaakt zijn

Ik huil van blijdschap dat er genoeg mensen ontwaakt zijn

Vandaag stromen de tranen voluit, ik ben zo ontroerd als ik de energie voel wat er gebeurt, niet verdrietig maar zo ontroerd dat er zoveel mensen bij elkaar zijn gekomen over de hele wereld voor vrijheid.

Ik ben zo dankbaar voor dit kantelpunt. Ik voel het zo diep in mijn lichaam. Ervaren jullie dit ook?

De beelden van alle mensen in Berlijn die ik zie, ze raken me diep. Ik zie allemaal engelen lopen met grote witte vleugels in Berlijn, al deze mensen zijn engelenwezens. Ik huil, zie ik dit nu echt? Ja, het is echt.

Zijn we hierna vrij? Zijn we echt vrij? Zou het?

Zo voelt het wel.

Mogen we weer voor de ouderen zorgen en ze liefde en knuffels geven?

Mogen alle kinderen in vrijheid normaal opgroeien toe wie ze in wezen zijn en zich uitdrukken hoe ze willen?

Mogen we zonder onderdrukking en regels van agressie leven?

Mogen alle kinderen die gevangen zitten bevrijd worden?

Mogen we van dit alles leren zodat we dit nooit meer toelaten?

Mogen we weer vrij zijn om onszelf uit te drukken zoals we willen?

Mogen we ons weer met elkaar verbinden ook al verschillen we van mening en gedachten, in vrijheid?

Mogen we allemaal ontwaken uit onze programmering?

Mogen we de tv’s uit het raam gooien en ieder een eigen moestuin in voortuin starten en delen met elkaar?

Mag iedereen even veel geld of ruilmiddel hebben, zodat we in gelijkwaardigheid kunnen leven?

Mogen onze harten weer open gaan zonder te veel zelfbescherming en pijn?

Mogen we onze leiders nu echt zelf gaan kiezen en zal er een eerlijk systeem komen?

Mag het banksysteem nu eindelijk gaan vallen, zodat we opnieuw kunnen beginnen, zodat we deze grootste macht en ziekte kunnen wissen uit ons geheugen?

Mogen we ons immuunsysteem gewoon versterken omdat we onbespoten betaalbaar voedsel kunnen kopen of zelf laten groeien?

Mogen we weer in vrijheid leven, zodat alles weer betaalbaar en gelijkwaardig wordt voor iedereen?

Mogen de luchten weer blauw worden en de zon meer schijnen zonder chemtrails en luchtvervuiling?

Mogen de dieren weer een eerbiedig en respectvol leven leiden buiten in vrijheid zonder dat we ze opeten?

Mag dat ?

Zouden we dat kunnen laten gebeuren hierna, met elkaar?

Ik huil er om…

Allerlei emoties, ook boosheid van het onrecht wat ons is aangedaan, de vele verliezen die we onnodig geleden hebben, ik huil heel wat tranen vandaag.

Ze stromen gewoon uit mijn ogen. Het is geen verdriet, het is het einde van een enorm tijdperk. Een einde en een nieuw begin wat ik voel.

❥ Het is zo groots… Niet te bevatten. Ik huil van het verlies, ik huil van blijdschap dat er genoeg mensen ontwaakt zijn.

Ik huil van de strijd die ik gestreden heb.

Wat heb ik gestreden tegen dit onrecht en nog.

De pijn en onmacht die ik heb ervaren, mijn drang om anderen wakker te schudden uit hun programmatie was onstopbaar.

Ik ben ook moe gestreden.

Maar als het moet, ga ik oneindig door, voor het grote goed, voor een betere wereld, op elke manier die ik maar kan bedenken.

Ik huil ook van zoveel liefde die ik voel, van zoveel licht en de hoge trillingsfrequentie sinds gisteren in het collectieve veld..

En ik huil ook om de wesp die twee keer onder mijn oog gestoken heeft..

Tamara Beekmans

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Ik huil van blijdschap dat er genoeg mensen ontwaakt zijn