Voor hooggevoelige vrouwen

Geen angsten en zorgen meer voelen wat anderen van je vinden

Geen angsten en zorgen meer voelen wat anderen van je vinden

De winter is een geweldige tijd van het jaar om voor vrouwen om rust te nemen, naar binnen te gaan, te vieren en bewust wat ruimte te maken tussen het einde van het jaar en het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Hoe zou het zijn om ons niet meer te laten leiden door onze angsten en zorgen? Als we komend jaar daar vanaf zouden kunnen komen? Ik kan je vertellen dat het echt mogelijk is.

Ik ben afgelopen anderhalf jaar nog meer mijn eigen weg gegaan, mijn eigen pad gaan volgen. Me niet meer laten beïnvloeden door andere mensen die succesvol zijn op social media, ik heb iedereen ontvolgt omdat ik meer en meer in verbinding wilde komen met mijn eigen zielenpad, mijn intuïtie, mijn eigen unieke inspiratie. Ik hoef mezelf niet meer te vergelijken hoe anderen het doen, zij doen het perfect op de manier die bij hen past. En ik de mijne. Nog meer vertrouwen op mezelf en mijn eigen inspiratie uit mijn eigen innerlijke en universele bron tappen. Afgelopen jaar heb ik haast geen angsten en zorgen meer gevoeld van wat anderen ervan zouden kunnen vinden. Sterker nog, er kwamen meer bijzondere zielen op mijn pad die de juiste aansluiting met mij voelen en ik met hen. Een en een is drie.

De tijd is inmiddels aangebroken om echt meer en meer te gaan leven naar wat bij jou past lieve vrouw en niet wat je denkt van je verwacht wordt. Laten we ophouden met pleasen en gewoon echt ons eigen unieke pad volgen. Hoe minder we ons aanpassen, hoe meer we onszelf zijn, hoe gelukkiger we worden en we werkelijk onze waarde weten toe te voegen in deze bijzondere wereld. Waar jij iemand met bijzondere hooggevoelige talenten een prachtige bijdrage kan leveren, wat voor jouzelf, maar ook voor je omgeving heel inspirerend kan werken.

Soms zijn we vergeten dat we hier kwamen met een specifiek doel, een taak die precies past bij onze talenten en gaven. We verlangen er allemaal zo naar om onze zielenopdracht te herinneren. Dagelijks spreek ik vrouwen daarover. Hoe meer je uit je hoofd komt, en meer vanuit je hart leert leven, hoe dichter je vanzelf bij je zieleninformatie uit komt. Dan blijft het op een gegeven moment doorstromen is mijn eigen ervaring. En ik kan je vertellen, dat is al mijn shit waard geweest om door te knokken om dit mee te maken met waar ik nu ben aangekomen.

De interne vrijheid en veiligheid die ik elke minuut van de dag ervaar, geen depressieve gevoelens en gedachten meer, gewoon helemaal niet, is ongelofelijk fijn! Die interne vrijheid wordt ook steeds meer zichtbaar in mijn buitenwereld. Geen concessies doe ik meer, wat niet bij me past, past niet meer. Trouw en loyaal aan mezelf zijn. Het begint een sterke nieuwe gewoonte te worden, wat mijn leven verrassend eenvoudig, simpel en heel rustig maakt. Bakken energie houd ik hierdoor over om te creëren, elke dag komt er wel een of meerder ingevingen binnen die ik op een natuurlijke manier volg en vertrouw.

Op het moment dat we onze wonden geheeld hebben en een bepaald bewustzijnsniveau hebben bereikt, is het de bedoeling dat je deze gaven en talenten in gaat zetten voor het grote geheel. Dat je je zielenopdracht gaat leven, uit je comfortzone komt. Juist als je in balans en in evenwicht bent aangekomen, dan ga je niet achteroverleunen, dan sta je op en leef je je opdracht, die je met je zelf hebt afgesproken voordat je hier als persoon incarneerde.

Dan kunnen we onze ziel horen praten, en kunnen onze eigen antwoorden horen op onze vragen, vanuit onze diepte van onze buik en ziel. We leren onze eigen manier te vinden om te creëren, vanuit ons persoonlijke doel wat altijd diendend zal zijn, met betrekking tot een collectief doel. Hierdoor ervaar je zoveel vreugde, voldoening en vervulling. Misschien ook wel gelijkgestemden om je mee te verbinden om samen doelen te bereiken.

Hier is een kleine affirmatie om je proces te activeren voor deze periode om zaadjes te planten voor het nieuwe jaar.


Affirmatie: 
“Ik begrijp meer en meer wat het betekent om naar mijn innerlijke stem te luisteren en daarvoor te gaan staan; ik ondersteun mijzelf om mijn verlangens te verwezenlijken.
Ik sta open om mijn innerlijke leiding en geest te volgen. Deze innerlijke kennis en oeroude wijsheid is een parel uit de vele levens die ik leefde, een die ik dicht bij mijn hart houd, koester, eer en respecteer.
Het is mijn goddelijke vonk en innerlijk licht, dat mij de weg wijst.
Ik luister naar wat anderen zeggen en doen, ik observeer, maar ik blijf op mijn eigen pad, als ik een Ja van binnen voel dan loop ik een tijdje met iemand op vanuit kracht en verbinding. Anders wacht ik op een volgend teken totdat ik de roep van mijn ziel hoor om in actie te komen welke richting ik op ga lopen. Dit verlicht ook mijn pad zodat ik niet meer in het donker hoef te gaan zitten wachten.
Op deze manier ontwikkel ik een krachtig innerlijk vertrouwen in mezelf en in het universum, mijn gidsen en engelen.”


Hier heb ik een prachtige visualisatie voor je opgenomen die echt heel krachtig werkt: Diamanten Lichtlichaam

En voor degene die naar drukke feestjes gaat of met veel mensen in een ruimte zit, verwijs ik je naar een waardevolle blog waar je leert je energie goed te reguleren. Klik hier om de blog te lezen: Hoe til je je energieniveau naar een volgend level!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Geen angsten en zorgen meer voelen wat anderen van je vinden