Voor hooggevoelige vrouwen

Broncode kristallen reading activatie

Broncode kristallen reading activatie

Broncode Kristal Reading Activatie

Het is al weer een paar jaar geleden dat ik dit individuele werk op mijn website heb gezet. Meestal doe ik soort sessies bij mijn vaste klanten en mensen die ik ontmoet in het dagelijkse leven op verzoek. Maar deze tijd vraagt om iets anders.
Mijn ziel vraagt me of ik deze sessies weer op mijn website voor jullie aan mag gaan bieden omdat het nu zo nodig is, om bij iedereen die de roep voelt, de broncode te activeren en de kristallen in de pinal gland. De pijnappelklier.

Mijn volgende opdracht is dat ik dit nu mag gaan oppakken om mijn taak te volbrengen om de mensheid te ondersteunen in het spirituele proces.
Op dit moment heb ik nog veel rust voor mezelf nodig, maar over 2 maanden weet ik dat ik ga starten hiermee.
Er staan al wat mensen op de wachtlijst, ik heb tot de zomer maar beperkte plaatsen vrij.
Dan zal ik half september weer van start gaan met deze broncode kristal activaties.
Dus vanaf dit moment komen er al boekingen binnen en op datum van binnenkomst zal ik ze verwerken en inplannen.

Ik kan er maar een paar doen tot de zomervakantie. In de maand juli en augustus neem ik volledig vrij omdat er dan vele vrijwilligers mij komen bezoeken om mij mee te helpen een voedselbos, en moestuin aan te leggen rondom mijn Aarde Kristallen huis. We gaan dan werken via de Anastasia manier. Hoe we met de Aarde, de zaden en onszelf hierin omgaan vanuit een hoger bewustzijn. Geheel volgens de nieuwe aarde, de nieuwe tijd. En samen. Dat is belangrijk. Niets zweverigs, puur vanuit onze eigen essentie en vanuit verbinding, met vooral heel veel plezier. Hiervoor aanmelden is ook mogelijk, stuur dan een mail met je motivatie en een foto. Dan zoomen we vooraf.

Nu wil ik wat meer vertellen over de Broncode Kristal reading activatie.

Deze reading activatie richt zich op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd. Je hebt je eigen trillingsfrequentie, je eigen unieke broncode en je eigen tempo wanneer je DNA zich gaat upgraden. In jouw pijnappelklier zitten van nature een aantal kristallen. Deze gaan geactiveerd worden, waardoor jouw bewustzijn vele malen groter zal worden, precies wat bij jouw natuurlijke frequentie passend is. Daarnaast maak ik ook een persoonlijke unieke kristallen lichtgrid voor jou (zie foto’s), die past bij jouw eigen unieke trillingsfrequentie. Hiervan ontvang je een foto van en deze heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering.

Je hebt je eigen zielenlessen gekozen. Je hebt al vele levens geleefd hier op Aarde, of je komt alleen in dit leven een bezoek brengen aan deze prachtige planeet, voor deze ervaring.

Je komt van oorsprong van een andere planeet om hier te helpen met de transitie die op dit moment op Terra speelt, en je wilde een Aarde- ervaring als mens opdoen.
Je hebt deze tijd, je ouders en levenslessen gekozen. Je zoekt naar de waarheid in jezelf en je bent vooral op zoek naar de activering van je broncode, zodat jij je levensmissie kunt gaan leven.

Je voelt dat de tijd dringt, want NU is de tijd gekomen waarvoor je hier bent. Je ziel wil niets missen, dus volledig ontwaakt zijn is op dit moment van groot belang.
De reading zal zich concentreren op de reden waarom je hier op dit moment incarneerde. Voordat je incarneerde tekende je een opdracht, die je nu graag weer wilt her-inneren.

Als je vorige levens hebt gehad, waarin je werd vervolgd voor het naleven van je zielsdoel en roeping, zouden er in dit leven blokkades of angsten kunnen zijn om volledig in je missie te stappen.
Door ze te op te sporen en te benoemen, maak je ze al vrij. Wat is jouw bijdrage nu in deze tijd? Wat heb jij nu nodig om zelf verder je bronfrequentie te activeren?

De erkenning die je gaat ervaren zit op een heel diepgaand gevoel in jezelf. De bedoeling van dit leven is jezelf vrij te maken. Vrij te denken uit systemen. En jezelf te leren bevrijden om je lichtcode-activatie op gang te brengen, zodat ook jij je bijdrage kunt gaan leveren in jouw omgeving en voor het collectieve veld.
Als je een ziekte hebt of geboren bent met bepaalde belemmeringen, dan zal de reading je de reden geven waarom en hoe dit je ziel op vele manieren dienend aan je proces is.

Link om een afspraak te boeken: https://vrouwenkrachtacademie.nl/broncode-kristal-reading/

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.