Voor hooggevoelige vrouwen

Kristallen Grid

Kristallen Grid

Broncode Kristal Reading Activatie

Deze reading activatie richt zich op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd. Je hebt je eigen trillingsfrequentie, je eigen unieke broncode en je eigen tempo wanneer je DNA zich gaat upgraden. In jouw pijnappelklier zitten van nature een aantal kristallen. Deze gaan geactiveerd worden, waardoor jouw bewustzijn vele malen groter zal worden, precies wat bij jouw natuurlijke frequentie passend is. Ik maak op jouw verzoek een persoonlijke unieke kristallen lichtgrid voor jou (zie foto’s), die past bij jouw eigen unieke trillingsfrequentie. Hiervan ontvang je een foto van en deze heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering en een korte uitleg wat deze kristalgrid voor jou gaat doen. Er zit een codering in deze persoonlijke kristalgrids.

Sinds mijn kindertijd werk ik met kristallen als kristalwerker en in de laatste 20 jaar ben ik me er bewust van geworden hoeveel kracht hierin schuilt en wat ik hiermee kan doen voor anderen.

Je hebt je eigen zielenlessen gekozen. Je hebt al vele levens geleefd hier op Aarde, of je komt alleen in dit leven een bezoek brengen aan deze prachtige planeet, voor deze ervaring.

Je komt van oorsprong van een andere planeet om hier te helpen met de transitie die op dit moment op Terra speelt, en je wilde een Aarde- ervaring als mens opdoen.
Je hebt deze tijd, je ouders en levenslessen gekozen. Je zoekt naar de waarheid in jezelf en je bent vooral op zoek naar de activering van je broncode, zodat jij je levensmissie kunt gaan leven.

Je voelt dat de tijd dringt, want NU is de tijd gekomen waarvoor je hier bent. Je ziel wil niets missen, dus volledig ontwaakt zijn is op dit moment van groot belang.
De reading zal zich concentreren op de reden waarom je hier op dit moment incarneerde. Voordat je incarneerde tekende je een opdracht, die je nu graag weer wilt her-inneren.

Wat is jouw bijdrage nu in deze tijd? Wat heb jij nu nodig om zelf verder je bronfrequentie en de kristallen in je pijnappelklier te activeren?

De bedoeling van dit leven is jezelf vrij te maken. Vrij te denken uit systemen. En jezelf te leren bevrijden om je lichtcode-activatie op gang te brengen, zodat ook jij je bijdrage kunt gaan leveren in jouw omgeving en voor het collectieve veld.

Ik werk met kristallen, bloemen, wortels en elementen en voorwerpen uit de natuur die ik specifiek voor jou verzamel. Dit kost tijd om een kristallen grid goed en passend af te stemmen op jouw unieke zielscode. Ik zal daarom binnen enkele weken na je aanvraag je de gegevens via de mail toesturen met foto’s van het kristallen grid en een korte omschrijving hierbij.

Daarnaast ontvang je jouw foto van de kristalgrid thuis via een schilderij zodat je hem op kunt hangen in je huis voor jouw activatie als je er vaak naar kijkt.

Je kunt kiezen of je deze foto gedrukt wil hebben via canvas, pvc of aluminium. Ik kan deze in heel Europa versturen naar je huis. Mail mij via info@vrouwenkrachtacademie.nl welke je voorkeur heeft met je adres.

Persoonlijke investering: Tijdelijke actie € 197, normaal € 297.

Klik hier om deze te bestellen. Na betaling ontvang je een mail ter bevestiging.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.