Voor hooggevoelige vrouwen

Als pijn losgelaten wil worden die ons lichaam nog opgeslagen heeft

Als pijn losgelaten wil worden die ons lichaam nog opgeslagen heeft

Sommige periodes van groei zijn zo verwarrend, dat je niet eens inziet dat er groei gaande is. Dit komt doordat je pijn ervaart, die je lichaam nog opgeslagen heeft, maar die het wel los wil laten. Het (emotionele) lichaam heeft het nodig om te helen. Je kunt je hierdoor vijandig, boos of depressief voelen. Het zou nooit bij je opkomen dat je in een proces van verandering zit, om feitelijk groter te worden, spiritueler, dan je eerst was.

Die periodes waarin iets in jezelf lijkt te wachten, onzeker over wat de volgende stap zou moeten zijn en waarin je leert uithouden en er niets van te vinden, zullen achteraf gezien de periodes worden die het meest waardevol blijken. Maar als je er middenin zit, herken je het niet, het is je blinde vlek.

Juist in die fase kun je leren je te realiseren dat je jezelf aan het voorbereiden bent op de volgende stap van een nieuwe bewustzijnslaag. Een nieuwe fase in je leven die eraan komt, die naar alle waarschijnlijkheid een nieuw niveau van je bewuste ego gaat worden, wat op het punt staat voelbaar te worden voor jezelf en zichtbaar in de buitenwereld.

Wat we nu aan het doen zijn in ons ascensie-proces, het proces van ontwaken, is nog NOOIT eerder gedaan op de Aarde. Dus de meesten die op deze planeet wonen, sommigen zelfs al 50, 60, 70, 80 jaar, hebben dit moeten dragen met een zeer dicht en zwaar koolstoflichaam. Nu pas vindt deze collectieve metamorfose in onze bewustzijnsvelden plaats. We zijn allemaal aan het upgraden naar deze Kristallijnen structuur, inclusief de upgrade van je DNA, evenals elke cel in je lichaam.

Dit is geen eenvoudige transformatie, maar we zitten er allemaal al in. Er zijn je al vele pioniers voorgegaan in het bewustzijnsproces van ego naar hartsbewustzijn, waardoor de weg voor je is vrijgemaakt. Daarnaast heb je ook nog je gidsen en engelen die je bijstaan.

Hier gaat ook het jaarprogramma over, om het ego bewust en functioneel te maken ten op zichte van je ziel en jouw ziele-opdracht, zodat je heel snel door dit transformatieproces heen kunt gaan, waarin innerlijke vrijheid een grotere plek in je leven krijgt.

Blijf positief en laat deze transformatie zich ontvouwen in jou. Vertrouw op je proces.
Wij zijn degenen die deze prachtige veranderingen creëren. Hoe bijzonder is dat! Neem even de tijd, adem diep in, eer echt de Ziel die je bent en deze verbintenis om terug te keren naar het Licht dat je bent en altijd bent geweest.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Als pijn losgelaten wil worden die ons lichaam nog opgeslagen heeft