Voor hooggevoelige vrouwen

Koosje ondersteund mijn zielenopdracht

Koosje ondersteund mijn zielenopdracht

Koosje, wat ben je toch een prachtige ziel.

Wat een heldere blik heb je in je ogen.
Wat sta je toch aan en in verbinding met mij en jezelf.
Wat voel je je toch vrij en ontspannen.
Je wordt gezien en gewaardeerd, en bovenal onvoorwaardelijk geliefd.
Ik voel me beschermd en veilig door jou.
Maar jouw liefde is mateloos en groots.
Jouw vertrouwen in mij groeit nog met de dag, maar is al ontzettend groot.
Ik mag je tegenwoordig overal aanraken en kusjes geven.
Zonder dat je nog schrikt. Zelfs als je pijn hebt, kom je nu naar mij, dan weet je al dat ik je help.
Je piept en hapt niet meer uit angst.
Wat een stappen heb je gezet om mij als mens te vertrouwen en dat ik echt het beste met je voort heb.
Altijd ben ik blij je ogen te ontmoeten en zonder woorden praten wij met elkaar, de hele dag door.
In dit nieuwe avontuur, slaap je elke dag in je eigen mand naast mijn bed.
We zijn echt 24 uur elke dag samen.
En dan ben ik zo trots op je als jij in je eentje de berg gaat en daar boven rondloopt, zo zelfstandig, om dan na een aantal minuten keihard naar beneden te rennen om te vertellen welke avonturen je daarboven hebt meegemaakt.
Door beelden in je hoofd, kan ik je verhalen zien en voelen.
En jij die van mij. Ze is echt mijn ondersteuner om mijn zielsmissie uit te kunnen voeren.
Heel blij mee dat Koosje al zo ontspannen en blij is hier, het was een hele overgang, maar het lijkt dat ze niet meer aan het wachten is om terug te gaan naar “huis” in Nederland.
Want hier leef ik op dezelfde manier verder en zij heeft hier veel meer avonturen in de tuin en de bossen door andere geuren en de wilde dieren die hier ook poepen in de tuin.
Zoals meneer de vos die hier in de tuin zit in de nacht, of mevrouw de buurvrouwpoes die graag haar territorium opeist, onze tuin dus, toen er nog geen Koosje rondliep.
Ze rent nu ook uit zichzelf naar boven, de trap op, de heuvel op waar ook nog 1300 vierkante meter land is en als een speurhond op zoek naar nieuwe geuren.
Ze is nog meer hond geworden dan in Nederland merk ik.
Ze heeft meer vrijheid en neemt haar taak, het waken heel serieus. Ze is echt van de beveiliging.
En van het spelen, het liefste de hele dag door, net als meerijden in de auto is een groot avontuur voor haar.
Waar zal Tamara de auto stoppen, elke keer op een nieuwe plek om te spelen met de bal en te rennen.
En de liefde weer kan doorstromen.

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Koosje ondersteund mijn zielenopdracht