Voor hooggevoelige vrouwen

Vrouwelijk Meesterschap

Vrouwelijk Meesterschap

Wat gebeurt er als we de verantwoordelijkheid nemen over ons eigen leven en vervolgens in de interactie met andere mensen: thuis, op het werk en alle plekken daar tussenin. Wanneer we eenmaal bereid zijn in de richting te gaan die de ziel ons wijst, zullen we vroeg of laat ontdekken dat anderen zich tot ons wenden om richting te vragen. Mensen hebben spiritualiteit nodig die hen juist in verbinding brengt met de wereld en hen helpt, juist midden in deze nieuwe wereld hun taak te vervullen!

We bevinden ons in een overgangsperiode naar een nieuw tijdperk. ‘Vrouwelijk Meesterschap’ is gebaseerd op een besef van verbinding tussen de innerlijke delen van jezelf en uiteindelijk tussen jou en de verbinding met anderen. Dit meesterschap betreft een visie omtrent wat je wilt creëren in deze wereld, juist door dit samen te doen in verbondenheid met anderen, nadat je je innerlijke delen hebt weten te verbinden, zodat ze samen werken. Een hooggevoelige vrouw die vrouwelijk meesterschap volledig in haar bezit heeft genomen, inspireert voortdurend het ontwikkelingsproces van talenten bij anderen én zichzelf. Als je zo zelfbewust bent geworden, zoek je de erkenning niet meer van buiten af, maar kun jij jezelf deze bevestiging geven van binnenuit. Omdat je niet meer ten dienste van je ego leeft, maar vanuit je ziel, ben je hier niet meer naar op zoek. Je richt je aandacht veel meer op het creëren in plaats van naar bevestiging te zoeken! Waardoor je leert denken vanuit win/win situaties en mensen in je omgeving krijgt waarbij je elkaar op gaat tillen. Dat is het nieuwe en essentiële van vrouwelijk meesterschap! Juist omdat het zo belangrijk is!

Het is de taak van de hooggevoelige vrouw zelf om de behoefte van zichzelf te vervullen en pas wanneer dat is volbracht, voor de groep te gaan om deze te laten vervullen van hogere behoeften, waarbij het potentieel van de groep naar een steeds hoger plan getild wordt.. Een geïnspireerde vrouw die volgens haar meesterschap leeft, ontleent haar macht niet aan andere mensen, maar leeft en werkt vanuit haar diepste wezen.

Persoonlijk vrouwelijk meesterschap komt vanuit een roep van je eigen ziel. Dit komt in fases naar boven, zeker wanneer je je eigen vrouwelijke waarden onder ogen hebt gezien, wordt er iets wakker in je. Op het moment dat je zover bent dat je door het transformatieproces heen bent gegaan, kom je op een nieuw proces uit in jezelf dat vanzelf inzichten en inspiratie ontvangt.

Iedereen die een ziel heeft, bezit het potentieel om een geïnspireerd meesterschap zichtbaar naar buiten te laten komen. Als jij denkt dat je dat niet hebt, is dat een ‘oude’ overtuiging van jezelf. Als jouw innerlijk zodanig verandert dat de onbegrensde wijsheid van de ziel de bron van je handelen wordt, zal je het gemakkelijker vinden om je eigen weg in te slaan, op jouw eigen unieke wijze. Ik koester de vurige hoop dat je je eigen grootsheid ontdekt en ernaar handelt.

Ik heb het hier niet over de traditionele manier van meesterschap. Vanuit autoriteit, vanuit overheersing, vanuit de baas willen spelen. Ik heb het over een hele nieuwe vorm van meesterschap, de hoogste graad die je intern kunt behalen, waardoor je leven zo veel gemakkelijker wordt en hiernaar gaat leven. Zodat je leeft en werkt vanuit dienstbaarheid, ondersteuning, samenwerking en visie. Het is een levenshouding waarin waarden als rechtvaardigheid, vertrouwen, oprechtheid en integriteit centraal staat!

Een Nieuw tijdperk:

In deze nieuwe wereld is de oude vorm van leiderschap overbodig, omdat de vrouw die leeft vanuit Innerlijk Meesterschap zich constant afvraagt hoe zij de grotere doelen van haar visie, droom en doel het beste kan inzetten voor een betere wereld! Niet alleen voor de wereld van nu maar ook voor de wereld van de toekomst!

Wat is belangrijk bij Vrouwelijk Meesterschap:

  1. Vertel altijd de waarheid. Als je eerlijk bent naar jezelf, ben je ook eerlijk naar anderen over jezelf. Dan ben je ook eerlijker naar anderen.
  2. Geef je fouten gewoon toe. Fouten maken is menselijk. Fouten toegeven en daarvan leren is een vorm op weg naar een groter meesterschap.
  3. Neem verantwoordelijkheid voor jouw gedachten, woorden en acties. Jij hebt ze bedacht, uitgesproken of uitgevoerd. Niemand anders. Geef dit toe. Draai er niet omheen.
  4. Beken dat jij verantwoordelijk bent voor jouw leven. Dit toegeven betekent ook dat jij de regie hebt over jouw leven. Ikea begrijpt dit met de slogan: “Design your own life”.
  5. Respecteer dat iedereen uniek is. Respecteer ieder zijn/haar authenticiteit. Respecteer meningen, idealen, normen en waarden van anderen.
  6. Respecteer meningen van anderen, maar vertaal het naar jouw eigen wijsheid en waarheid. Neem niet klakkeloos advies van anderen aan. Reflecteer het op je eigen ervaringen, gevoel en wijsheid. Neem dan de beslissing die gevoelsmatig het meest zuiver, oprecht, vreugdevol en liefdevol is.
  7. Zet je kracht in om het verschil te maken. Om jouw toegevoegde waarde te laten zien. Verspil geen kracht door zinloze discussies, anderen de schuld te geven en zaken buiten jouw schuld te parkeren.
  8. Werk altijd vanuit jouw talent en passie. Zorg dat je de dingen doet waar je goed in bent en waar je hart sneller van gaat kloppen.
  9. Stop met negatief denken. Van negatief denken ga je klagen en mopperen. Zie het glas als halfvol. Denk positief. Denk in mogelijkheden, niet in begrenzingen. Denk in termen van creatie, niet in termen van afbreuk.
  10. Vertel de wereld waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Enthousiasmeer en inspireer anderen. Er is meer hulp beschikbaar dan jij denkt. Maak zichtbaar waar anderen jou mee kunnen helpen.

Wil jij ook je eigen de leiding terug over je eigen leven en je energie? Wil jij een goede relatie met jezelf, leren hoe je jezelf heelt en daardoor ook goede relaties met anderen opbouwen? Wil jij leren hoe jij in je kracht kunt blijven als hooggevoelige vrouw in elke situatie, omdat jij bewust bent hoe jij op je best kunt zijn en blijven? Wil jij jouw energielevel hoog krijgen en houden, zonder daar al te veel moeite voor te doen? Wil jij uit je overlevingsmechanisme komen en vanuit ontspanning je leven inrichten? Wil jij weten hoe het is om vanuit je hart te gaan leven?

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vrouwelijk Meesterschap