Voor hooggevoelige vrouwen

Jezelf helen en blokkades weghalen

Jezelf helen en blokkades weghalen

Wie je echt bent heeft niets te maken met je persoonlijkheid of met wat je hebt bereikt, met je successen of je mislukkingen. Je echte wezen is je ‘ziel’ en deze is zonder begin en zonder einde. Jij bent een eeuwige vonk van pure creativiteit, met onbegrensde mogelijkheden, die er naar hunkert om tot wezenlijke uitdrukking te komen. Jouw potentieel is je zielsbestemming en deze wacht geduldig tot jij zover bent. Leer vertrouwen op je hart en maak je liefde en je wijsheid beschikbaar voor alles en iedereen. Op deze manier zal alles wat je gaat doen een uitdrukking van je ziel zijn. Vormgegeven door jouw ervaringen en wijsheid, neem jij je plek hier op deze Aarde in en zul je een indrukwekkende bijdrage leveren voor jouw wereld en die van anderen.

De afgelopen twee jaar is de trilling van de aarde zo enorm verhoogd dat al het leven op Aarde mee is gaan resoneren hierop. Dit betekent in het kort dat het bewustzijnsproces van ego naar hartsbewustzijn bij mensen collectief op gang is gekomen. Niemand ontkomt er meer aan. Er worden nu continu bewustzijnsshifts geactiveerd, waardoor onze trillingsfrequentie veel hoger is geworden.

Dit gaat niet ongemerkt voorbij, zeker bij hooggevoelige mensen en dieren. Het brengt veel fysieke klachten met zich mee, maar ook alle oude pijn in ons wil verwerkt worden, aangestuurd vanuit ons (emotionele en energetische) lichaam en onze ziel. De tijd waar we nu in leven gaat zo enorm snel dat het belangrijk is dat je bewust veel rust neemt voor jezelf. Het magnetisch veld op aarde is erg aan het veranderen en er is ook veel zonneactiviteit waardoor wij last krijgen van hoofd- en nekpijn. Alles wat oud is wil geheeld en verwerkt worden, zodat er ruimte komt voor onze ziel.

Binnen onze jaartraining Uit je hoofd, in je hart; noem ik dat ‘onze emmer opgeslagen verdriet verwerken’, zodat de emmer leger wordt. Dan komt er ruimte voor groei en ontwikkeling en verbinding met je eigen hart en ziel. Als je nog vol zit van onderdrukte pijnen, overtuigingen hebt zoals ‘ik mag er niet zijn’, dan leef je waarschijnlijk nog vanuit je oude patronen uit je kindertijd. Het is belangrijk dat je deze patronen bewust maakt, zodat je ook leert onderzoeken of ze nog wel zo helpend zijn. En zo niet, welke patronen je dan bewust kunt gaan creëren om wel functionele gedachten en gedragspatronen ervoor in de plaats te zetten die jou nu als volwassene wel ondersteunen.

Dit belangrijke transformatieproces, waarin je waarschijnlijk ontdekt wat je blinde vlekken zijn, iets wat jou al een leven lang onbewust saboteert, gaat je helpen vrij te worden. Vrij van binnenuit, verbonden met wie je in wezen bent. Dan leef je een veel hogere trilling. Ik leer de hooggevoelige vrouwen die bij mij een traject volgen ook hoe ze met hun eigen trillingsfrequentie kunnen werken in afstemming met hun lichaam. De resultaten zijn soms echt indrukwekkend, ze ervaren zichzelf echt anders en het leven wordt makkelijker.

Deze tijden

Afgelopen jaar, was een essentieel jaar waarin collectief hele diepe transformaties plaats konden vinden en er een opening ontstond in ons multidimensionale hogere bewustzijn. Het lichaam is trager dan de mind en het ego, dus we kunnen niet sneller gaan dan ons lichaam. Daarom is dagelijks goed gegrond zijn en in de natuur zijn noodzakelijk geworden.

Vanaf vele openingsportalen, stress en pijn groeien we in de richting van waar we nu aankomen. Eerst nog door middel van vele pioniers, maar nu ontkomt niemand meer aan een hartsbewustzijn-ontwaken. Alles wat niet meer past, laat los. De waarheid komt boven tafel, er zijn geen geheimen meer en alle shit moet opgeruimd worden. Zelfs op DNA-niveau veranderen onze cellen door de hoge frequentie op aarde. We moeten weer terug naar onze bron vanuit het vrouwelijk collectieve bewustzijn. Mannen willen bewust of onbewust weer in verbinding komen met hun vrouwelijke energie. Vrouwen moeten van de ‘bank’ af komen en zich zichtbaar gaan maken om het energetische veld te ondersteunen, het net van licht op Aarde. Als leeuwinnen ontwaken ze en staan ze op voor zichzelf en hun kinderen.

Nabije toekomst

Dit jaar gaan we nog dieper zakken op wezensniveau, we gaan echt worden wie wij zijn. We worden wakker en her-inneren ons onze zielenopdracht, we gaan het kunnen manifesteren in de wereld. We moeten de hartsverbindingen weer gaan herstellen met onszelf, elkaar, de dieren, planten, water, de vervuiling aanpakken en een band scheppen met Moeder Aarde.

We mogen er weer aan herinnerd worden dat onze wijsheid van binnenuit naar buiten gaat als een spiraal. Leven in het hier en NU is echt van belang en het leven kunnen nemen en echt genieten. Het is noodzakelijk dat je oude ballast gaat opruimen wil je voor altijd in balans kunnen blijven. Dat is hetgeen wat jou telkens triggert en onderuit haalt.

Het is de bedoeling dat je bewustzijn krijgt op jouw innerlijke wijsheid, je weten, op je intuïtie, het helder kunnen zien. Je ziel kennis weer activeren zodat je alles wat je nodig hebt in dit leven, weer tot je beschikking hebt.

Het is niet voor niets dat er zoveel vrouwencirkels en groepen zijn ontstaan de afgelopen 5 jaar. Collectief zijn wij geroepen om weer samen te komen, zoals in vroegere tijden. Want met elkaar roepen wij een bewustzijnsveld op, een vortex, een energieveld met een hogere trilling die verankerd wordt in het fenomenologisch veld (het wetend veld, universeel veld) wat zich verder en verder uitbreidt. Niet voor niets is zusterschap voelen en ervaren weer zo belangrijk geworden in een korte tijd.

Als vrouwen bij elkaar komen, kunnen zij de Aarde laten bewegen met hun krachtige energie als zij hebben geleerd deze te belichamen en bewust te kanaliseren. We doen dit niet alleen, er zijn allerlei lichtvelden en natuurwezens, gidsen en engelen die ons door deze periode heen loodsen door innerlijke leiding te geven aan de pioniers van deze nieuwe tijd. De nieuwe Aarde waarover Eckhart Tolle zo mooi in zijn boek heeft geschreven, waarin hij ongelooflijke verbanden legt over zo binnen, zo buiten.

Nu is het tijd om naar binnen te keren en je lichtkracht vol aan te zetten en je hartsfrequentie hoog, je trillingsfrequentie rond de 30.000 Hz. Wees zo gelukkig mogelijk en maak je geen zorgen, ga niet in angsten van anderen mee, zo verlaag je je eigen trilling en dim je je licht, waardoor jij deze gevoelens ook gaat voelen.

Zorg extra goed voor jezelf en probeer jezelf er zo min mogelijk mee te confronteren zodat je niet met de massale angst en afgescheidenheid te maken krijgt. Kijk hoe je dit in je leven kan regelen.
En mediteer zo veel en vaak als je maar kan, zodat je boodschappen binnen krijgt die jou helpen vanuit je ziel.
En je je op energetisch niveau kunt verbinden met alle lichtwerkers op aarde.
Nu ben je nodig!

NU BEN JE NODIG OM AAN TE SLUITEN OP DIT VELD. OM DIT VELD TE BEKRACHTIGEN EN ONDERSTEUNEN ZODAT HET LICHT OVERWINT.
De overwinning van het licht, ons licht zal zegenvieren. Zit het uit en kom samen met gelijkgestemden en vier dan het leven met eten en drinken en blijdschap. Laat je niet beïnvloeden.

In samenwerking met elkaar, de energie van het moment en de Lichtbegeleiding die aanwezig is, zullen we zo een krachtig overzicht krijgen van onze eigen innerlijke reis, de collectieve wijzigingen en groeimogelijkheden. Van dat wat achter ons ligt (waar we al doorheen hebben bewogen), erend waar wij NU Zijn, en kijkend naar dat wat voor ons ligt. Inclusief het heel persoonlijk kijken en belichten van processen in groei en hoe deze tot uitdrukking komen en waarom.

Vanuit de afstemmingen deze dagen zal dat enorm bekrachtigd worden (jij wordt dus bekrachtigd in wie jij Bent met al jouw kwaliteiten en groei), het zal je meer inzicht en helderheid aanreiken over wie jij Nu Bent, waar jouw kwaliteiten en uitdagingen liggen, maar ook op jouw groei- en pad van bewustwording.

Maar het zal mogelijk ook inzicht en healing brengen, daar waar jij dat nog nodig hebt om dit jaar voor jou zo goed mogelijk af te ronden en je energie vast voor te bereiden op de energie van de nabije toekomst.

Misschien wel leuk om de Matrix Trilogie eens opnieuw te bekijken, dat is geen gewone film, het is een documentaire. Daar waar meer helder zicht en bewustzijn is op waar jij staat en wie jij bent, wat je uitdagingen, ballast en kwaliteiten zijn, ontstaat meer rust en meer ruimte.

Het oude (patronen en systemen) kan in deze ruimte moeiteloos omgezet worden of oplossen. Zodat nieuwe ruimte ontstaat waarin Oorspronkelijk bewustzijn in kan dalen. Het kan heel snel gaan, je kunt jezelf heel gemakkelijk en eenvoudig opnieuw programmeren. Onze oude DNA-programmaties, oude duale matrix programma’s en patronen en wonden die daar uit voortkomen, kunnen zo moeiteloos in een flow worden gewijzigd tot meer belichaamd bewustzijn. En dat geeft jou toegang tot jouw kwaliteiten van Liefde, overvloed, bewustzijn, hartsbewustzijn, lichtheid, leiderschap, zichtbaarheid, manifestatiekracht, creatiekracht en nog zo veel meer.

Voel je welkom om met een groep gelijkgestemden dit proces aan te gaan binnen de Vrouwenkracht Academie. Waarin je leert jezelf te eren en te bekrachtigen in wie jij in wezen al bent, waarin je je leert afstemmen op jouw meest krachtige eigen zielenpad waarin jij tot uitdrukking kan komen door je oude ballast af te leggen in deze periode!

Herken jij jezelf al hierin? Dan heb je al een hoger bewustzijn ontwikkeld.

 • Zie jij mensen als gelijkwaardig?
 • Maak je graag tijd voor anderen vrij?
 • Toon jij openlijk genegenheid naar anderen?
 • Heb jij echte aandacht voor een ander en waardeer je de ander?
 • Ben je oprecht en betrouwbaar?
 • Wil jij graag het goede doen en anderen zonder voorwaarden belangeloos helpen?
 • Til jij anderen mee op, ondersteun je de ander in de zielsexpressie en zielsbestemming?
 • Heb jij inmiddels al je ongezonde gevoelsgewoonten en emoties opgeruimd, voel of gedraag je je niet meer als slachtoffer?
 • Ben jij toegewijd aan het openhouden van je hart, ook al wordt je gekwetst en kom je angsten tegen?
 • Kun je echt luisteren naar anderen, waar zij mee worstelen en er ‘zijn’?
 • Blijf jij streven naar groei en ontwikkeling op een natuurlijke manier door met gelijkgestemden uit te wisselen?
 • Heb je respect voor jezelf en je behoeftes, geef jij je grenzen goed aan op een zachtaardige manier?

Wat doe ik altijd

 • Gezond biologisch (vervuil de Aarde niet nog meer) vega eten, veel (basische) groenten voor een helder hoofd.
 • Mensen om je heen verzamelen met een hoge trillingsfrequentie.
 • Veel plezier maken en leuke dingen doen.
 • Mediteren met mijn hand op mijn hart om mijn eigen en collectieve hartsbewustzijn te verhogen.
 • Wees zorgvuldig met wat ik denk of zeg, alles is energie en heeft zijn aantrekkingskracht.
 • Maak verbinding met je ziel en grond je elke dag heel goed in meditatie.
 • Volg het energieprogramma om je op te laden en beschermen en in de avond weer te ontladen en voor de nacht te beschermen.
 • Lees meer blogs van mij over trillingsfrequentie.
 • Plaats kristallen in de aarde en geef water dat je hebt geprogrammeerd met Liefde, Heling en Dankbaarheid.
 • Koop ecologisch verantwoorde producten die anderen niet geschaad hebben, recycle.
 • Doe iets voor anderen zonder iets terug te verlangen, waar je iemand echt mee helpt en geef dit door. Hierdoor ontstaat er een ketting van overvloed en liefde.
 • Leef vanuit je hart, maak keuzes vanuit je hart en niet vanuit je hoofd of angsten, wees moedig.
 • Activeer je levensenergie, leef vanuit je creatiekracht en inspiratiebronnen, zet dit in de wereld.
 • Ben gewoon jezelf, niet gaan pleasen, geef je grenzen aan en wees zo authentiek mogelijk.
 • Zet de wifi uit als je hem niet nodig heb, zeker in de nacht.
 • Smudge je ruimtes zo vaak mogelijk met salie en wierrook om goed in je eigen energie te kunnen blijven.
 • Leg zo vaak mogelijk uren je telefoon weg of zet hem uit en ga de natuur in, beweeg, sport, wees creatief, ga een vuurtje maken in je tuin en geniet ervan!

Nog meer artikelen over hogere trillingsfrequentie:

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Een door haar ziel bekrachtigde vrouw gaat vanuit haar eigen visie voelen hoe ze wil leven, een doel voelen dat groter is dan haar eigenbelang, een roep die groter is dan de som van haarzelf. Een  vrouw die vanuit haar ziel leeft, weet wat ze wil en ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze waard is.

Online Jaarprogramma

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vrouwelijk Leiderschap

Online Jaarprogramma

Leven vanuit je hartsbewustzijn betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen.