Voor hooggevoelige vrouwen

Downloads zullen in de sterrenzaden stromen

Downloads zullen in de sterrenzaden stromen

“We roepen de Grootmoeders,
Moeders, Zusters, Tantes, Dochters
De wilde vrouwen
De trawanten
De zieners en vroedvrouwen
De berg- en woestijnvrouwen
De zielenoproepers
De waterdragers
De zachte en voelende van de aarde
De oceaanvrouwen die de vloed doen opkomen
De vuurvrouwen die klaar zijn om te brullen
De meisjes die al bewust ademen met de bomen
en de ouderlingen die ervoor kiezen
het lied te zingen dat een einde maakt
aan de ontheiliging van onze wereld –
We roepen jullie op om nu samen op te staan –
jullie zijn uitgenodigd – om je te verenigen
en wakker te worden voor wie en wat je werkelijk bent,
namens de bossen, namens de bomen,
namens het Leven. ”

~ Clare Dubois ~

Zo bijzonder om de bereidheid en overgave te zien en ervaren van de vrouwen om weer de liefde te willen ervaren en laten stromen in zichzelf, bij hun voormoeders compassie en vergeving te ervaren, maar ook de cirkel willen doorbreken voor het nageslacht door de moederwond te willen helen, wat zij al generaties bij zich dragen, zichzelf willen bevrijden van de moederlijn wond.

Terwijl we intens verder gaan met ons proces, zullen de komende weken vol verschuivingen zijn, nieuwe ongelooflijke energieën komen binnen.
Sommigen van jullie voelen het al weer, hebben dit omarmd en gebruiken deze tijd voor je hoogste goed.
Verspreid de boodschap en frequentie, verspreid de effecten van dit licht, lieverds!

Moeder Aarde komt steeds meer in een directe afstemming en creëert intense verbindingslijnen met de frequentie, het bewustzijn en het licht.
Downloads zullen in de sterzaden stromen, de lichtwerkers, schrik niet van fysieke manifestaties en fysieke reacties van het lichaam.
Hoe gevoeliger je bent, hoe intenser het kan zijn, maar vraag ons gewoon om te helpen, vraag ons om eventuele ongemakkelijke gevoelens of ervaringen die je niet wilt ontvangen los te laten.
Onthoud echter hoe intenser het is in het nu, hoe groter het resultaat van het schakelen.

Ook als je weerstand voelt tegen verandering, kun je ook nadelige effecten van deze verschuiving ervaren.
Schrik niet van oorsuizen, koude handen en voeten en huiduitslag. Je gaat ontgiften wat niet meer resoneert.
Sommigen hebben misschien zelfs buikpijn of krampen als ze vrijkomen, dit betekent gewoon dat je moet loslaten.
Duizeligheid en concentratiestoornissen herinneren je eraan om achterover te leunen en te ontspannen, het is oké om een pauze te nemen
Degenen die op één lijn staan en volledig vertrouwen op het universum, zullen uitbarstingen van energie voelen, opnieuw in de oren klinken, een toename van synchroniciteit, onmiddellijke manifestaties, overvloed, concentratie en algehele rust en opmerkzaamheid.

Dus lief mens, wij zijn de schepper, ga mediteren, drink zuiver water, draag krachtige kristallen om je gedurende deze tijd te ondersteunen, de energie van amethist, moldaviet, labradoriet, obsidiaan, citrien en kwarts zal enorm helpen bij alle inkomende verschuivingen.
Gedurende de tijd kun je worden geïntroduceerd of nieuwe mensen ontmoeten, wandelzielen zullen binnenkomen om contact met je te maken in het fysieke, dus wees je bewust en wees je bewust van degenen die je ontmoet.
Laat je niet misleiden door de schijn.
Blijf in een plaats van onvoorwaardelijke liefde, dierbaren, manifesteer Manifest!

Maak je klaar voor afstemming met je hoogste goed, wees open, bereid en help bij het versterken van het licht voor alle wezens en al het leven op Moeder Aarde! Mooi om te ervaren dat dit zo klopt.

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Downloads zullen in de sterrenzaden stromen