Voor hooggevoelige vrouwen

Hoe neem je goed afscheid van vriendschappen die niet meer werken voor jou.

Hoe neem je goed afscheid van vriendschappen die niet meer werken voor jou.

Het is altijd lastig en altijd een dilemma tussen hoofd en hart. Een keuze maken of je wel of niet doorgaat met een vriendschap. Het is wikken of wegen. Je hoofd zegt vaak het tegenovergestelde van je hart. Schuldgevoel, het niet aan durven gaan, liever laten verwateren, dat is wat veel mensen doen. Of dat zo oprecht, eerlijk en respectvol naar die ander is? Nee. Juist niet. Het is meer laf en je hebt er dan zelf ook langer last van dan je zou willen. Want dan is het voor jou zelf ook nooit klaar. Al denk je er gemakkelijk onderuit te komen.

Soms ben jij degene die deze keuze maakt, soms maakt de ander deze keuze voor jou.

Bij mij is de graadmeter altijd, ondersteunt deze persoon de nieuwe stappen die ik zet in mijn leven of niet? Kan ik echt vooruit met deze persoon, of moet ik altijd 2 stappen achteruit zetten uit angst om de ander niet kwijt te raken waardoor ik mezelf telkens verlies en het veel tijd en energie kost weer bij mezelf uit te komen. Sommige mensen groeien een tijdje met je mee, of jij met hen. Omdat jij hen inspireert of zij jou. Sommigen om bepaalde lessen te leren, waardoor we kunnen helen, onze pijnstukken kunnen aankijken en anderen om te verbinden, waardoor we veel liefde en plezier beleven.

Maar hoe kun je nu ook relativeren wat je moet doen. Welke hulpmiddelen kun je hierbij inzetten. Wat zit er eigenlijk onder deze pijn die je voelt. Ik geeft het antwoord in 10 minuten in mijn eerste Live opgenomen Facebookfilmpje. In dat filmpje ga ik zelf ook met de billen bloot.

Het is mij opgevallen dat dit een heel actueel onderwerp is.

Maar voordat je dat doet, meld je eerst even aan voor mijn nieuwsbrief, daarin staan regelmatig mooie aanbiedingen voor trainingen waarvoor alleen nieuwsbrieflezers korting krijgen op mijn thema trainingen.

https://www.facebook.com/100006680132617/videos/1849941191905201/

Tamara Beekmans

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Hoe neem je goed afscheid van vriendschappen die niet meer werken voor jou.